Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  HUUR EEN LUXE AUTO IN MARSEILLE

  Luxe Autohuur Wereldwijd
  Audi
  Bentley
  BMW
  Ferrari
  Jaguar
  Lexus
  Maserati
  Mercedes
  Luxe Autohuur Wereldwijd

  Luxe autoverhuur in Marseille

  Marseille is een stad die beïnvloed is door verschillende culturen. Elk jaar bezoeken miljoenen toeristen de mediterrane stad in Frankrijk om de historie van Marseille te proeven. Interessante bezienswaardigheden zijn de Basilique Notre Dame de la Garde, het Palais Longchamp en La Vieille Charite. Elke ochtend is er bij de Vieux Port, -de ontmoetingsplaats voor de lokale bevolking en toeristen- een vismarkt, die u niet mag missen bij een bezoek aan de stad. Huur een luxe auto in Marseille en deel uw vakantie geheel volgens eigen planning in. Ook een bezoek aan het achterland van Marseille is meer dan de moeite waard.

  Boek uw droomauto en leer de stad en haar inwoners kennen. Verheug u op een Audi TT of Audi A5 cabriolet en rij naar het nabijgelegen strand van Marseille en geniet in een Porsche Cayman van het groene paradijs in Hyeres.

  Luxe auto huren in Marseille

  Wij helpen u graag om uw droomauto te huren en zo de filmstad Marseille te leren kennen. Bovendien biedt Auto Europe voor elk wat wils. Gaat uw wens uit naar een luxe auto, of toch liever een sportauto? Met de luxe autohuur van Auto Europe bent u in Marseille verzekerd van uw droomauto. U heeft een ruime keuze aan luxe- en sportauto´s met de hoogste kwaliteit. Kortom, met een luxe autohuur in Marseille kunt u deze adembenemende stad in uw eigen tempo en in stijl verkennen.

  Ons speciale reserveringsteam staat 7 dagen in de week voor u klaar om u te informeren over de mogelijkheden van luxe autoverhuur in Marseille. Neem onder het telefoonnummer +31 85 001 2614 contact met ons op en boek uw droomauto gemakkelijk en snel.