Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  HUUR EEN LUXE AUTO IN PARIJS

  Luxe Autohuur Wereldwijd
  Audi
  Bentley
  BMW
  Ferrari
  Jaguar
  Lexus
  Maserati
  Mercedes
  Luxe Autohuur Wereldwijd

  Luxe autoverhuur in Parijs

  Het is niet verwonderlijk dat Parijs één van de meest bezochte steden ter wereld is. Niet alleen liefhebbers van architectuur komen naar deze stad om iconische bezienswaardigheden als de Eiffeltoren en de Notre Dame te bezoeken, ook levensgenieters kunnen hier hun hart ophalen aan mode, kunst en de verfijnde Franse kookkunsten. Parijs is de stad waar alles prachtig is, en daar mag luxueuze autoverhuur natuurlijk niet ontbreken! Maak uw verblijf in de stad der liefde onvergetelijk met een exclusieve huurauto in Parijs.

  Vind uw droomauto met Auto Europe

  In Parijs hebben wij een eindeloos aanbod aan exclusieve huurauto's voor u. Bent u van plan om in stijl een weg te banen door de straten van Parijs? Doe dat dan in de stijlvolle Mini Cooper S , die hier bijzonder goed voor is uitgerust. Gaat u liever voor elegantie? Dan kunt u goed uit de voeten met de Porsche Cayenne GTS. Geeft u de voorkeur aan een mondain ontwerp en de nieuwste technologie? Met een auto uit de Mercedes S-klasse geniet u van alle voordelen waar Mercedes bekend om staat. Indien u met een grotere groep naar Parijs reist, kunt u het beste de Mercedes MPV Viano boeken.

  Afhaalprocedures

  Wanneer u wilt kunt u ervoor kiezen om uw luxe auto af te laten leveren bij de luchthaven Charles de Gaulle, of een treinstation of hotel van uw keuze. U kunt bij het maken van uw boeking doorgeven waar u de auto af wilt laten leveren. Dit verzoek moet worden ingediend bij het lokale verhuurbedrijf. Indien er extra kosten aan deze service verbonden zijn zullen wij u hiervan op de hoogte stellen. Houdt u er alstublieft rekening mee dat u bij het ophalen van de auto twee internationaal bekende creditcards dient te overleggen.

  Parkeren en verkeer

  Alvorens u in Parijs de weg opgaat zijn hier enkele handige tips. Zoals in elke grote stad zijn er files tijdens piekuren; u kunt dus het beste deze tijden vermijden. Parkeren op straat is toegestaan, maar naarmate u dichterbij het centrum komt zal het moeilijker zijn een parkeerplaats te vinden en ook duurder. Lukt het u er eentje te bemachtigen, dan dient u te betalen met een parkeerkaart, ook wel "Paris Carte" genoemd. Deze zijn verkrijgbaar bij kiosken. Een andere mogelijkheid is om te parkeren in één van de parkeergelegenheden in Parijs, waar u online voor kunt betalen.

  Het is belangrijk om te weten dat er rondom Parijs drie ringen zijn. De binnenste ring wordt de Périphérique genoemdt. De A86 leidt naar de voorsteden, terwijl de Francilienne naar de buitenwijken gaat. Vanuit Parijs kunt u tevens eenvoudig naar andere delen van Frankrijk rijden, zoals Lyon, Nantes of Nice.

  One way autoverhuur

  Een "one way" boeking houdt in dat de ophaallocatie en de afleverlocatie van elkaar afwijken. Deze regeling geldt ook voor verschillende locaties in dezelfde stad. Indien u een sportwagen op wilt halen in Parijs en wilt retourneren in Nice of in Rome in Italië, dan noemen wij dit een one way boeking. Dit soort boekingen moeten door het lokale verhuurbedrijf bevestigd worden, voordat wij de boeking zelf kunnen bevestigen. In sommige gevallen zullen hier ook extra kosten voor in rekening worden gebracht.