Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  HUUR EEN LUXE AUTO IN GENÈVE

  Luxe Autohuur Wereldwijd
  Audi
  Bentley
  BMW
  Ferrari
  Jaguar
  Lexus
  Maserati
  Mercedes
  Luxe Autohuur Wereldwijd

  Luxe autohuur in Genève

  Genève (Franstalig gedeelte) is het gedeelte van de stad Genève dat in het Franstalige gedeelte ligt. Met een luxe huurauto van Auto Europe kunt u de prachtige bezienswaardigheden van de stad ideaal verkennen. Huur bijvoorbeeld een Mercedes E-Klasse en bezoek de oude Kathedraal van Saint-Pierre, het meer van Genève en de kenmerkende fontein die daarin staat. Deze fontein spuit tot 145 meter hoog. Ook kunt u een rondleiding maken door het Palais de Nations, na het VN kantoor in New York het belangrijkste gebouw van de Verenigde Naties. Ook de Mur de la Réformation is een bezoek meer dan waard. U vindt er metershoge beelden van mensen die een belangrijke rol hebben gespeeld bij de Reformatie.

  Een luxe auto huren in Genève (Franstalig gedeelte)

  Wij helpen u graag om uw droomauto te huren en zo het Franstalige gedeelte van Genève te leren kennen. Bovendien biedt Auto Europe voor elk wat wils. Gaat uw wens uit naar een luxe auto, of toch liever een sportauto? Met de luxe autohuur van Auto Europe bent u in Genève (Franstalig gedeelte) verzekerd van uw droomauto. U heeft een ruime keuze aan luxe- en sportauto´s met de hoogste kwaliteit. Kortom, met een luxe autohuur in Genève (Franstalig gedeelte) kunt u deze adembenemende stad in uw eigen tempo en in stijl verkennen.

  Ons speciale reserveringsteam staat 7 dagen in de week voor u klaar om u te informeren over de mogelijkheden van luxe autoverhuur in Frankrijk en Genève (Franstalig gedeelte). Neem onder het telefoonnummer +31 85 001 2614 contact met ons op en boek uw droomauto gemakkelijk en snel.