Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  HUUR EEN LUXE AUTO IN BORDEAUX

  Luxe Autohuur Wereldwijd
  Audi
  Bentley
  BMW
  Ferrari
  Jaguar
  Lexus
  Maserati
  Mercedes
  Luxe Autohuur Wereldwijd

  Luxe autoverhuur in Bordeaux

  In het historische centrum van Bordeaux is veel te ontdekken, dus u kunt zich er het beste even de tijd voor nemen. Interessant zijn de toren Pey-Berland, de Pont de Pierre en het kasteel Cailhau. De beste manier om Bordeaux te ontdekken is met een luxe huurauto. Huur een Mercedes SLK en bezoek de kathedraal Saint Andre. Deze Kathedraal staat op de UNESCO werelderfgoedlijst. Plan een bezoek aan het Grand Theatre, het symbool van de stad en rij vervolgens naar één van de vele barretjes om met een glas Bordeax de dag af te sluiten. Maak uw verblijf flexibel met uw droomauto.

  Bordeaux ligt in het zuidwesten van Frankrijk en is vooral bekend om zijn wijn. Bezoek met uw luxe huurauto de grootste aaneengesloten wijnvelden ter wereld en ontdek hoe echte topwijn wordt gemaakt. Als u uw reis voor de zomer gepland heeft, moet u zeker een uitstapje naar de kust maken met een Audi TT cabrio. Boek uw onvergetelijke vakantie met een luxe auto.

  Een luxe auto huren in Bordeaux

  Wij helpen u graag om uw droomauto te huren en zo de wijnstad Bordeaux te leren kennen. Bovendien biedt Auto Europe voor elk wat wils. Gaat uw wens uit naar een luxe auto, of toch liever een sportauto? Met de luxe autohuur van Auto Europe bent u in Bordeaux verzekerd van uw droomauto. U heeft een ruime keuze aan luxe- en sportauto´s met de hoogste kwaliteit. Kortom, met een luxe autohuur in Bordeaux kunt u de wijnstad in uw eigen tempo en in stijl verkennen.

  Ons speciale reserveringsteam staat 7 dagen in de week voor u klaar om u te informeren over de mogelijkheden van luxe autoverhuur in Bordeaux. Neem onder het telefoonnummer +31 85 001 2614 contact met ons op en boek uw droomauto gemakkelijk en snel.