Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  HUUR EEN LUXE AUTO IN NICE

  Luxe Autohuur Wereldwijd
  Audi
  Bentley
  BMW
  Ferrari
  Jaguar
  Lexus
  Maserati
  Mercedes
  Luxe Autohuur Wereldwijd

  Luxe autoverhuur in Nice

  Nice ligt in het zuidoosten van Frankrijk aan de Cote d'Azur tussen Cannes en Monaco. De kuststad is één van de warmste plekken in de wintermaanden aan de Côte d'Azur. De oude stad biedt bewoners en toeristen veel flair, evenals musea, winkels en café´s. Plan uw stedentrip in februari met een luxe auto en neem deel aan het jaarlijkse bloemencorso. Bezoek de Place Massenia met zijn Italiaanse flair. Ook kunt u uitstapjes maken en het bergdorpje Saint Paul de Vence bezoeken in uw droomauto.

  Huur een Audi A5 cabriolet of een Porsche Cayman, Audi A8, Mercedes E-Klasse Coupe luxe auto en verken de omgeving. Een bezoek aan de kasteelheuvel Le Chateau kan niet gemist worden, vanuit hier heeft u een adembenemend uitzicht op de haven en de stad.

  Een luxe auto huren in Nice

  Wij helpen u graag om uw droomauto te huren en zo de filmstad Nice te leren kennen. Bovendien biedt Auto Europe voor elk wat wils. Gaat uw wens uit naar een luxe auto, of toch liever een sportauto? Met de luxe autohuur van Auto Europe bent u in Nice verzekerd van uw droomauto. U heeft een ruime keuze aan luxe- en sportauto´s met de hoogste kwaliteit. Kortom, met een luxe autohuur in Nice kunt u deze adembenemende stad in uw eigen tempo en in stijl verkennen.

  Ons speciale reserveringsteam staat 7 dagen in de week voor u klaar om u te informeren over de mogelijkheden van luxe autoverhuur in Nice. Neem onder het telefoonnummer +31 85 001 2614 contact met ons op en boek uw droomauto gemakkelijk en snel.