Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  VOORDELIGE AUTOVERHUUR IN LARNACA

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd
  Waarom via ons boeken?
  • Vergelijk verhuurders voor de beste tarieven
  • Geen annuleringskosten tot 48 uur voor aanvang van de autohuur
  • Geen creditcardkosten
  • Callcenter 7 dagen per week bereikbaar
  • Meer dan 24.000 verhuurlocaties wereldwijd

  Auto huren in Larnaca - Beste tarieven gegarandeerd

  De stad Larnaca ligt aan de zuidoostkust van het eiland Cyprus in het Griekse deel van Cyprus. Larnaca is een levendige havenstad die erg geliefd is bij toeristen. Een auto huren in Larnaca is de beste manier om deze stad en het eiland Cyprus te ontdekken. Bezoek het oude centrum van Larnaca en bezoek de byzantijnse kerk van Sint Lazarus. Of wandel over de mooie promenade Finkoudes en geniet van het uitzicht op de boten in de haven en de Middellandse Zee. Larnaca is een oude stad en u kunt met uw autohuur in Larnaca ook één van de interessante archeologische opgravingen bekijken, zoals de overblijfselen van een Grieks tempelcomplex uit de 12e eeuw vChr. De omgeving van Larnaca is ook erg mooi en interessant; breng bijvoorbeeld een bezoek aan het zoutmeer van Larnaca, ten zuiden van de stad. Als u zich wilt ontspannen, kunt u heerlijk van de zon en de zee genieten op de vele stranden in en bij Larnaca.

  Auto huren in Larnaca

  Met autoverhuur in Larnaca kunt u deze stad en de omliggende regio in uw eigen tempo ontdekken. Een auto huren bij Auto Europe is heel gemakkelijk en geeft u grote flexibiliteit. U kunt uw reservering tot 48 uur voor vertrek kosteloos annuleren. Als u een huurauto in Larnaca wilt reserveren of vragen heeft over autohuur op Cyprus, dan staan wij altijd voor u klaar. Onze reserveringsmedewerkers zijn 7 dagen in de week bereikbaar via het telefoonnummer +31850012614.

  Verkeer en parkeren in Larnaca

  Vanuit Larnaca kunt u met uw huurauto de andere steden en plaatsen op Cyprus goed bereiken. De wegen A1 en A2 brengen u naar de hoofdstad van Cyprus, Nicosia. Via de wegen A5 en A1 rijdt u langs de zuidelijke kust van het eiland richting de kustplaats Limasol. De havenstad Paphos, aan de westkant van het eiland, bereikt u over de wegen A5, A1 en aansluitend de A6. Het vliegveld van Larnaca ligt 5 kilometer ten zuid-westen van de stad. U bereikt het vliegveld via de rondweg A3, die om Larnaca heen loopt. Uw huurauto in Larnaca kunt u tegen betaling in de stad parkeren.

  Handige links:

  Officiële luchthaven site Larnaca Airport