Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  VOORDELIGE AUTOVERHUUR OP CYPRUS

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd
  Waarom via ons boeken?
  • Vergelijk verhuurders voor de beste tarieven
  • Geen annuleringskosten tot 48 uur voor aanvang van de autohuur
  • Geen creditcardkosten
  • Callcenter 7 dagen per week bereikbaar
  • Meer dan 24.000 verhuurlocaties wereldwijd

  Auto huren op Cyprus - Vind uw perfecte huur

  Cyprus is een eiland in het oosten van de Middellandse Zee. Het bestaat uit een Turks en een Grieks deel. Met een huurauto van auto Europe kunt u dit prachtige eiland op uw gemak verkennen en zo genieten van alles wat Cyprus u te bieden heeft. Er valt in Cyprus slechts sporadisch regen en het is het zonnigste eiland in de Middellandse Zee. Huur bijvoorbeeld een auto in Limassol en ontdek deze mooie havenstad met zijn Griekse en Turkse invloeden. Bezoek het Archeologisch Museum of ga naar de Grote Moskee. Ook kunt u met uw autoverhuur op Cyprus naar de archeologische interessante plaats Kourion gaan.

  Daarnaast kunt u bijvoorbeeld een auto huren in Phapos, een zeer geliefde toeristenstad. Deze plaats heeft mooie stranden en is gelegen nabij het Troodosgebergte, waar de natuurliefhebber uitstekend aan zijn of haar trekken komt. De stad staat vanwege zijn archeologische waarde op de werelderfgoedlijst van UNESCO en biedt verschillende bezienswaardigheden. Bezoek met een autohuur op Cyprus van Auto Europe bijvoorbeeld het Kasteel van Phapos, het Byzantijns Museum, de rots van Aphrodite of het huis van Dionysos.

  Met een huurauto in Larnaca verkent u op eigen tempo de deze stad op Cyprus, waar een gemoedelijk sfeertje hangt. Hier kunt u genieten van de mooie kerken en gebouwen in Griekse en Turkse stijl. Ook vindt u er het Cyprus Museum en het Aartsbisschoppelijk Paleis. Kortom met een huurauto op Cyprus van Auto Europe kunt u van dit prachtige cultuurrijke eiland genieten tegen een lage prijs en de hoogst mogelijke kwaliteit en service. Benieuwd hoe onze klanten het huren en onze service hebben ervaren? Lees hun autohuur beoordelingen op Cyprus op onze reviewpagina.

  Autohuur op Cyprus - Voorwaarden

  De minimale leeftijd van de bestuurder voor auto huren op Cyprus is 21 jaar. Er kan een toeslag gelden voor bestuurders jonger dan 25 jaar. De hoofdbestuurder dient minimaal één jaar in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Ook wordt een internationaal rijbewijs aangeraden. De hoofdbestuurder dient bij het ophalen van de huurauto in het bezit te zijn van een geldige krediet kaart op zijn of haar naam. Lees hier onze bestuurdersinformatie voor meer info.

  Het reizen naar andere landen

  Het is niet toegestaan om naar andere landen te reizen. Het is verder niet toegestaan om naar het Turks-Cypriotische deel te reizen.

  Maximum snelheid met een huurauto in Cyprus

  • Binnen de bebouwde kom: 50 km/h
  • Buiten de bebouwde kom: 80 km/h
  • Autosnelwegen: 100 km/h

  Handige links:

  Luchthaven in Cyprus

  Wagenpark in Cyprus

  Infographic