Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  VOORDELIGE AUTOVERHUUR OP PARIJS TREINSTATIONS

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd
  Waarom via ons boeken?
  • Vergelijk verhuurders voor de beste tarieven
  • Geen annuleringskosten tot 48 uur voor aanvang van de autohuur
  • Geen creditcardkosten
  • Callcenter 7 dagen per week bereikbaar
  • Meer dan 24.000 verhuurlocaties wereldwijd

  Auto huren Parijs treinstation - Een snelle en efficiënte manier van reizen

  Parijs is een echte wereldstad en een van de drukste steden in Europa. Elk jaar komen er weer miljoenen toeristen naar deze Franse hoofdstad vanwege zijn cultuur, geschiedenis, gastronomie, en het levendige entertainment. Het is ook wel bekend als de meest romantische stad in de wereld en is een absolute aanrader om een keer gezien te hebben. Parijs is een grote stad en heeft tal van locaties waar u uw huurauto kunt ophalen, waaronder diverse treinstations. Er zit dus altijd wel een handige locatie tussen die het beste past in uw reisplannen. Het voordeel van een auto huren op een Parijs treinstation ten opzichte van op het vliegveld of in het centrum van de stad is dat de rijen er vaak minder lang zijn.

  Auto Europe werkt samen met verschillende lokale en internationale autoverhuurbedrijven en hierdoor kunnen wij onze klanten een grote selectie aan huurauto’s aanbieden op tal van locaties door heel Frankrijk, waaronder alle grote treinstations in Parijs. Wij bieden niet alleen huurauto’s, maar ook luxe auto’s, campers, en een handige transfer service. Neem telefonisch contact op met onze huurspecialisten via +31 85 001 2614 voor meer informatie. Wilt u weten hoe onze andere klanten het huren hebben ervaren? Bekijk dan onze pagina met alle autohuur beoordelingen in Parijs.

  Waarom een auto huren op een treinstation in Parijs?

  Een auto huren op een Parijs treinstation is voor veel van onze klanten handiger dan op een van de vliegvelden of in het stadscentrum. Het is soms voordeliger om een trein van en naar het vliegveld te nemen dan het huren van een auto op het vliegveld zelf. Omdat Parijs zo’n drukke stad is, is de trein van het vliegveld naar het treinstation bovendien sneller dan een auto vanwege het drukke verkeer. Daarnaast is het soms nog efficiënter ook, want de wachtrijen voor de balies van de autoverhuurbedrijven op de treinstations zijn namelijk vaak minder lang. Een auto huren op een treinstation is daardoor ideaal wanneer u haast heeft.

  Verhuurlocaties treinstations Parijs

  • Parijs Gare Saint-Lazare Treinstation
  • Parijs Gare Montparnasse Treinstation
  • Parijs Gare du Nord Treinstation
  • Parijs Gare de L'Est Treinstation
  • Parijs Gare de Lyon Treinstation
  • Parijs Gare de Chessy/Disneyland TGV Treinstation
  • Parijs Gare de Neuilly - Porte Maillot Treinstation
  • Parijs Gare des Invalides Treinstation
  • Parijs Gare de'Austerlitz Treinstation

  Stationsinformatie

  Elk treinstation in Parijs heeft zijn charmes en voordelen. Samen vormen alle stations een groot netwerk door heel Frankrijk en daarbuiten. Autoverhuur op een Parijs treinstation is dus ideaal wanneer u per trein in Parijs aankomt en deze levendige stad en omgeving wilt verkennen met een huurauto.

  Op Gare Saint-Lazare komen en vertrekken dagelijks zo’n 250.000 reizigers waarmee het de op één na drukste treinstation van Parijs is. Het station is ontworpen door Juste Lisch en biedt verbindingen met Normandië en bestemmingen in het gehele noordwesten via de spoorweg Parijs-Le Havre.

  Het Gare Montparnasse treinstation was oorspronkelijk geopend in 1840 maar zit pas sinds 1969 op zijn huidige locatie. Het biedt een TGV verbinding met het westen en zuidwesten van Frankrijk. Tevens is het een metrostation en biedt het regionale diensten naar diverse voorsteden van Parijs. Enkele populaire treinverbindingen zijn met Rennes, Nantes, Tours, en Bordeaux. Het Gare Montparnasse treinstation is het enige station dat niet is verbonden met het RER netwerk – een regionaal treinnetwerk rond Parijs.

  Parijs Gare du Nord de Treinstation

  Met jaarlijks zo’n 222 miljoen reizigers is Gare du Nord het drukste station van Parijs en in de wereld. Het station is ontworpen door Jacques Hittorf en werd geopend in 1864. Het biedt verbindingen met de noordelijke regio’s van Parijs via de spoorweg Paris-Lille en met internationale bestemmingen in België, Groot-Brittannië via de EuroStar, Duitsland, en Nederland. U kunt hier ook overstappen op diverse metro-, RER-, en buslijnen.

  Een van de oudste treinstations in Parijs is Gare de l’Est met een handige ligging aan de Boulevard de Strasbourg op de door Georges-Eugene Haussmann ontwikkelde noord-zuidas. Dit station heeft uitstekende treinverbindingen via de spoorwegen Paris-Mulhouse en Paris-Strasbourg.

  Ook Gare de Lyon, op de noordelijke oever van de rivier de Seine, is een bekend en belangrijk treinstation in Parijs en met jaarlijks zo’n 90 miljoen reizigers is het het derde drukste treinstation. Het heeft verbindingen met Lyon en tal van bestemmingen door heel Zuid-Frankrijk. Naast de regionale treindienst RER en metroverbindingen rijden er ook TGV treinen naar Italië Italië, Duitsland, Spanje, en Zwitserland Zwitserland vanaf dit station.

  Gare de Chessy/Disneyland TGV treinstation is dankzij de handige locatie in het attractiepark zelf ideaal voor een verblijf in Disneyland Parijs. Het is geopend in 1992 en ligt ongeveer 30 kilometer ten oosten van Parijs. Verschillende TGV diensten en lokale RER diensten komen op dit station samen.

  Op treinstation Paris Gare de Neuilly – Porte Maillot in het zeventiende arrondissement van Parijs arriveren en vertrekken treinen van de RER. Op dit moment loopt alleen de voorstedelijke spoorlijn C door dit station, maar er zijn plannen om in de toekomst ook lijn E te laten rijden van en naar dit station.

  In het zevende arrondissement ligt het Gare des Invalides treinstation dat deel uitmaakt van de voorstedelijke spoordienst C van het RER. Verder biedt het verbindingen met lijnen 8 en 13 van het metrosysteem van Parijs. De naam van het station komt van het nabijgelegen hotel National des Invalides.

  Tenslotte ligt op de linkeroever van de rivier de Seine treinstation Gare d’Austerlitz, het zesde grootste treinstation in Parijs. Het biedt treindiensten naar Toulouse en Bordeaux en internationale TGV verbindingen naar Barcelona.


  Veel gestelde vragen over het ophalen van een huurauto op een Parijs Treinstation

  Neem contact op met onze verhuurspecialisten per telefoon of e-mailHieronder staat wat handige informatie wat betreft het ophalen en inleveren van uw huurauto tijdens de autohuur op Parijs treinstation en informatie over de verschillende betrouwbare autoverhuurbedrijven, zoals hun locatie op elk treinstation, hun contactgegevens, en de openingstijden. Zorg vóór vertrek dat u alle benodigde documenten meeneemt, zoals de bevestigingsvoucher, een geldig rijbewijs (voor alle bestuurders), een geldig identificatiebewijs, en daarnaast moet de hoofdbestuurder een geldige creditcard op zijn of haar eigen naam kunnen laten zien. Controleer ook of het eventueel nodig is om een internationaal rijbewijs te hebben. Neem telefonisch contact met ons op bij twijfels of vragen.


  Waar kunt u de huurauto ophalen op Gare Saint-Lazare Treinstation?

  Het tweede drukste treinstation van Frankrijk, Gare Saint-Lazare, biedt treinverbindingen met Normandië en grote delen van het noordwesten van Frankrijk. Een auto huren op Parijs treinstation Saint-Lazare is ideaal dankzij de centrale ligging van het station. De kantoren van de diverse autoverhuurbedrijven zijn gevestigd binnen in het station zelf. We bieden momenteel huurauto’s aan van de onderstaande autoverhuurbedrijven. Voor een offerte kunt u gebruik maken van het zoeksysteem op onze beveiligde website.

  Enterprise autoverhuur op Parijs Gare Saint-Lazare Treinstation Enterprise autoverhuur op Parijs Gare Saint-Lazare Treinstation
  10 Rue Jean-Baptiste Pigalle,
  75009 Parijs, Frankrijk

  +33 145 227 791
  Openingstijden
  Ma - vrij: 08:00 - 18:00 uur
  Za: 08:00 - 16:00 uur
  Zo: gesloten
  Europcar autoverhuur op Parijs Gare Saint-Lazare Treinstation Europcar autoverhuur op Parijs Gare Saint-Lazare Treinstation
  13 Rue d'Amsterdam, Quai 27,
  75009 Parijs, Frankrijk

  +33 786 492 353
  Openingstijden
  Ma: 08:00 - 13:00 uur
  Di: 09:00 - 13:00 uur
  Woe: gesloten
  Do: 09:00 - 13:00 uur
  Vrij: 12:00 - 20:00 uur
  Za: 09:00 - 14:00 uur
  Zo: gesloten
  Keddy autoverhuur op Parijs Gare Saint-Lazare Treinstation Keddy autoverhuur op Parijs Gare Saint-Lazare Treinstation
  13 Rue d'Amsterdam, Quai 27,
  75009 Parijs, Frankrijk

  +33 786 492 353
  Openingstijden
  Ma: 08:00 - 13:00 uur
  Di: 09:00 - 13:00 uur
  Woe: gesloten
  Do: 09:00 - 13:00 uur
  Vrij: 12:00 - 20:00 uur
  Za: 09:00 - 14:00 uur
  Zo: gesloten
  Sixt autoverhuur op Parijs Gare Saint-Lazare Treinstation Sixt autoverhuur op Parijs Gare Saint-Lazare Treinstation
  10 Rue Jean-Baptiste Pigalle,
  75009 Parijs, Frankrijk

  +33 820 007 498
  Openingstijden
  Ma - vrij: 07:00 - 20:00 uur
  Za: 08:00 - 18:00 uur
  Zo: 08:00 - 13:00 uur
   

  Waar kunt u de huurauto ophalen op Gare Montparnasse Treinstation?

  Dankzij de TGV verbindingen met het zuidwesten van Frankrijk en de goede verbinding met de rest van Parijs via de metro en regionale treinverbindingen is een auto huren op Parijs treinstation Gare Montparnasse ook ideaal. Er zijn voldoende autoverhuurbedrijven aanwezig, waarvan sommigen op het station zelf zijn gevestigd en sommigen in de nabije omgeving. Hieronder staan de autoverhuurbedrijven waar u uit kunt kiezen en met het beveiligde zoeksysteem op onze website vindt u de beste deal voor uw reis.

  Alamo autoverhuur op Parijs Gare Montparnasse Treinstation Alamo autoverhuur op Parijs Gare Montparnasse Treinstation
  59 Avenue du Maine,
  75014 Parijs, Frankrijk

  +33 142 790 611
  Openingstijden
  Ma - vrij: 08:00 - 16:00 uur
  Za: 09:00 - 12:00 uur
  Zo: gesloten
  Avis autoverhuur op Parijs Gare Montparnasse Treinstation Avis autoverhuur op Parijs Gare Montparnasse Treinstation
  Hall Pasteur,
  75014 Parijs, Frankrijk

  +33 820 006 100
  Openingstijden
  Ma - do: 07:00 - 21:30 uur
  Vrij: 07:00 - 23:00 uur
  Za: 07:00 - 18:00 uur
  Zo: 07:00 - 21:30 uur
  Budget autoverhuur op Parijs Gare Montparnasse Treinstation Budget autoverhuur op Parijs Gare Montparnasse Treinstation
  Hall Pasteur,
  75014 Parijs, Frankrijk

  +33 0820 611 630
  Openingstijden
  Ma - do: 07:00 - 21:30 uur
  Vrij: 07:00 - 23:00 uur
  Za: 07:00 - 18:00 uur
  Zo: 07:00 - 21:30 uur
  Europcar autoverhuur op Parijs Gare Montparnasse Treinstation Europcar autoverhuur op Parijs Gare Montparnasse Treinstation
  Hall Pasteur,
  75014 Parijs, Frankrijk

  +33 825 884 031
  Openingstijden
  Ma: 07:30 - 18:00 uur
  Di - vrij: 08:00 - 18:00 uur
  Za: 08:00 - 14:00 uur
  Zo: 08:00 - 22:00 uur
  Hertz autoverhuur op Parijs Gare Montparnasse Treinstation Hertz autoverhuur op Parijs Gare Montparnasse Treinstation
  45 Avenue du Maine,
  75014 Parijs, Frankrijk

  +33 143 225 869
  Openingstijden
  Ma - vrij: 07:00 - 22:00 uur
  Za: 07:00 - 20:00 uur
  Zo: 08:00 - 22:00 uur
   

  Waar kunt u de huurauto ophalen op Gare du Nord Treinstation?

  Omdat het een van de drukste treinstations in Parijs is, zijn alle autoverhuurbedrijven er vertegenwoordigd. Hierdoor heeft u een ruime keuze uit huurauto’s en is een auto huren op Parijs treinstation Gare du Nord de ideale locatie voor het begin van uw reis. De autoverhuurbedrijven vindt u buiten rondom het station in de aangrenzende straten. Tijdens het zoeken naar een geschikte verhuurder in ons zoeksysteem, zult u onderstaande verhuurders tegenkomen.

  Alamo autoverhuur op Parijs Gare du Nord Treinstation Alamo autoverhuur op Parijs Gare du Nord Treinstation
  18 Rue de Dunkerque,
  75010 Parijs, Frankrijk

  +33 153 200 652
  Openingstijden
  Ma - vrij: 08:00 - 16:00 uur
  Za: 09:00 - 14:00 uur
  Zo: gesloten
  Budget autoverhuur op Parijs Gare du Nord Treinstation Budget autoverhuur op Parijs Gare du Nord Treinstation
  18 Rue de Dunkerque,
  75010 Parijs, Frankrijk

  +33 821 230 637
  Openingstijden
  Ma - do: 07:00 - 20:00 uur
  Vrij: 07:00 - 23:00 uur
  Za: 07:00 - 20:00 uur
  Zo: 07:00 - 22:00 uur
  Europcar autoverhuur op Parijs Gare du Nord Treinstation Europcar autoverhuur op Parijs Gare du Nord Treinstation
  18 Rue de Dunkerque,
  75010 Parijs, Frankrijk

  +33 825 825 457
  Openingstijden
  Ma: 07:00 - 18:00 uur
  Di - woe: 08:00 - 18:00 uur
  Do: 07:00 - 18:00 uur
  Vrij: 07:00 - 20:00 uur
  Za: 08:00 - 16:00 uur
  Zo: 12:00 - 20:00
  Hertz autoverhuur op Parijs Gare du Nord Treinstation Hertz autoverhuur op Parijs Gare du Nord Treinstation
  2 Rue de Compiègne,
  75010 Parijs, Frankrijk

  +33 155 319 321
  Openingstijden
  Ma - vrij: 06:30 - 23:30 uur
  Za: 07:00 - 22:00 uur
  Zo: 08:00 - 23:30 uur
  Sixt autoverhuur op Parijs Gare du Nord Treinstation Sixt autoverhuur op Parijs Gare du Nord Treinstation
  2 Rue de Compiègne,
  75010 Parijs, Frankrijk

  +33 820 007 498
  Openingstijden
  Ma - vrij: 07:00 - 22:00 uur
  Za: 07:00 - 21:00 uur
  Zo: 08:00 - 22:00 uur
   

  Waar kunt u de huurauto ophalen op Gare de l'Est Treinstation?

  Ook een auto huren op Parijs treinstation Gare de l’Est kan makkelijk en snel. Het station is gelegen aan de Boulevard de Strasbourg en heeft verbindingen met onder andere Strassbourg en Mulhouse. Momenteel zijn onderstaande autoverhuurbedrijven beschikbaar om uit te kiezen op deze locatie en u vindt ze net buiten het station. Maak gebruik van ons beveiligde zoeksysteem voor het vinden van de beste deal.

  Alamo autoverhuur op Parijs Gare de l'Est Treinstation Alamo autoverhuur op Parijs Gare de l'Est Treinstation
  130 Rue du Faubourg Saint-Denis,
  75010 Parijs, Frankrijk

  +33 825 825 457
  Openingstijden
  Ma - vrij: 08:00 - 18:00 uur
  Za: 09:00 - 14:00 uur
  Zo: gesloten
  Avis autoverhuur op Parijs Gare de l'Est Treinstation Avis autoverhuur op Parijs Gare de l'Est Treinstation
  Place Du 8 Mai 1945,
  75010 Parijs, Frankrijk

  +33 820 611 626
  Openingstijden
  Ma - vrij: 08:00 - 13:00 uur
  Za - zo: gesloten
  Sixt autoverhuur op Parijs Gare de l'Est Treinstation Sixt autoverhuur op Parijs Gare de l'Est Treinstation
  127 Rue du Faubourg St-Martin,
  75010 Parijs, Frankrijk

  +33 820 007 498
  Openingstijden
  Ma - vrij: 07:30 - 21:00 uur
  Za - zo: 08:00 - 13:00 uur;
  15:00 - 18:00 uur
  Thrifty autoverhuur op Parijs Gare de l'Est Treinstation Thrifty autoverhuur op Parijs Gare de l'Est Treinstation
  2 Rue Du 8 Mai 1945,
  75010 Parijs, Frankrijk

  +33 142 055 043
  Openingstijden
  Ma - do: 08:00 - 15:00 uur
  Vrij: 08:00 - 18:30 uur
  Za: 08:00 - 13:00 uur
  Zo: gesloten
   

  Waar kunt u de huurauto ophalen op Gare de Lyon Treinstation?

  Gare Du Lyon is het derde drukste treinstation in Frankrijk en alle grote autoverhuurbedrijven zijn in of rondom het station gevestigd. Een auto huren op Parijs treinstation Gare de Lyon is dus ideaal om uw eindbestemming snel en gemakkelijk te bereiken. Een paar van de autoverhuurbedrijven vindt u hieronder. Voor het complete aanbod kunt u uw reisdata invullen in ons online zoeksysteem.

  Alamo autoverhuur op Parijs Gare de Lyon Treinstation Alamo autoverhuur op Parijs Gare de Lyon Treinstation
  193 Rue De Bercy,
  75012 Parijs, Frankrijk

  +33 140 049 004
  Openingstijden
  Ma - vrij: 08:00 - 18:00 uur
  Za: 09:00 - 14:00 uur
  Zo: gesloten
  Avis autoverhuur op Parijs Gare de Lyon Treinstation Avis autoverhuur op Parijs Gare de Lyon Treinstation
  Hall 3,
  75012 Parijs, Frankrijk

  +33 820 611 627
  Openingstijden
  Ma - do: 07:00 - 23:00 uur
  Vrij: 07:00 - 12:00 uur
  Za: 07:00 - 20:00 uur
  Zo: 07:00 - 12:00 uur
  Budget autoverhuur op Parijs Gare de Lyon Treinstation Budget autoverhuur op Parijs Gare de Lyon Treinstation
  Hall 3,
  75012 Parijs, Frankrijk

  +33 821 230 636
  Openingstijden
  Ma - do: 07:00 - 23:00 uur
  Vrij: 07:00 - 12:00 uur
  Za: 07:00 - 20:00 uur
  Zo: 07:00 - 12:00 uur
  Europcar autoverhuur op Parijs Gare de Lyon Treinstation Europcar autoverhuur op Parijs Gare de Lyon Treinstation
  193 Rue De Bercy,
  75012 Parijs, Frankrijk

  +33 825 825 438
  Openingstijden
  Ma: 07:30 - 20:00 uur
  Di - do: 08:00 - 20:00 uur
  Vrij: 08:00 - 21:30 uur
  Za: 08:00 - 17:30 uur
  Zo: 15:00 - 21:00 uur
  Hertz autoverhuur op Parijs Gare de Lyon Treinstation Hertz autoverhuur op Parijs Gare de Lyon Treinstation
  45 Avenue du Maine,
  75012 Parijs, Frankrijk

  +33 825 802 801
  Openingstijden
  Ma - vrij: 06:30 - 23:00 uur
  Za: 07:30 - 22:00 uur
  Zo: 07:30 - 23:00 uur
   

  Waar kunt u de huurauto ophalen op Gare de Chessy/Disneyland Treinstation?

  Een reis naar Disneyland Parijs gepland? Vanwege de handige locatie van dit station is een auto huren op Parijs treinstation Gare de Chessy/Disneyland ideaal als u ook dagje Parijs wilt verkennen. Het station is namelijk in Disneyland zelf gevestigd en alle autoverhuurbedrijven zijn ook in het station zelf te vinden. Voorstedelijke treindiensten van RER alsmede regionale treinen van TGV arriveren dagelijks op dit station. Hieronder vindt u een lijst met geselecteerde autoverhuurbedrijven die aanwezig zijn op het station.

  Avis autoverhuur op Parijs Gare de Chessy/Disneyland Treinstation Avis autoverhuur op Parijs Gare de Chessy/Disneyland Treinstation
  Marne la Vallée,
  77700 Parijs, Frankrijk

  +33 820 611 690
  Openingstijden
  Ma - vrij: 07:00 - 20:00 uur
  Za: 09:00 - 13:00 uur;
  14:00 - 17:00 uur
  Zo: 14:00 - 20:00 uur
  Budget autoverhuur op Parijs Gare de Chessy/Disneyland Treinstation Budget autoverhuur op Parijs Gare de Chessy/Disneyland Treinstation
  Marne la Vallée,
  77700 Parijs, Frankrijk

  +33 821 233 963
  Openingstijden
  Ma - vrij: 07:00 - 20:00 uur
  Za: 09:00 - 13:00 uur;
  14:00 - 17:00 uur
  Zo: 14:00 - 20:00 uur
  Hertz autoverhuur op Parijs Gare de Chessy/Disneyland Treinstation Hertz autoverhuur op Parijs Gare de Chessy/Disneyland Treinstation
  Marne la Vallée,
  77700 Parijs, Frankrijk

  +33 160 433 051
  Openingstijden
  Ma - vrij: 07:30 - 21:00 uur
  Za - zo: 09:00 - 12:00 uur;
  14:00 - 18:00 uur
  Thrifty autoverhuur op Parijs Gare de Chessy/Disneyland Treinstation Thrifty autoverhuur op Parijs Gare de Chessy/Disneyland Treinstation
  Marne la Vallée,
  77700 Parijs, Frankrijk

  +33 160 433 051
  Openingstijden
  Ma - vrij: 07:30 - 21:00 uur
  Za - zo: 09:00 - 12:00 uur;
  14:00 - 18:00 uur
   

  Waar kunt u de huurauto ophalen op Gare de Neuilly – Porte Maillot Treinstation?

  Dankzij de voorstedelijke treindiensten van RER, is een auto huren op Parijs treinstation Gare de Neuilly – Porte Maillot ideaal om snel de rest van Parijs te kunnen bereiken. In onze online zoekmachine kunt u uit de volgende autoverhuurbedrijven kiezen.

  Alamo autoverhuur op Parijs Gare de Neuilly – Porte Maillot Treinstation Alamo autoverhuur op Parijs Gare de Neuilly – Porte Maillot Treinstation
  82 Avenue de la Grande-Armée,
  75017 Parijs, Frankrijk

  +33 145 720 201
  Openingstijden
  Ma - vrij: 08:00 - 18:00 uur
  Za - zo: gesloten
  Enterprise autoverhuur op Parijs Gare de Neuilly – Porte Maillot Treinstation Enterprise autoverhuur op Parijs Gare de Neuilly – Porte Maillot Treinstation
  82 Avenue de la Grande-Armée,
  75017 Parijs, Frankrijk

  +33 145 720 201
  Openingstijden
  Ma - vrij: 08:00 - 18:00 uur
  Za - zo: gesloten
  National autoverhuur op Parijs Gare de Neuilly – Porte Maillot Treinstation National autoverhuur op Parijs Gare de Neuilly – Porte Maillot Treinstation
  82 Avenue de la Grande-Armée,
  75017 Parijs, Frankrijk

  +33 145 720 201
  Openingstijden
  Ma - vrij: 08:00 - 18:00 uur
  Za - zo: gesloten
   

  Waar kunt u de huurauto ophalen op Gare des Invalides Treinstation?

  Een auto huren op Parijs treinstation Gare des Invalides is ideaal voor het verkennen van de stad Parijs dankzij de centrale ligging. De kantoren van de autoverhuurbedrijven zijn allemaal vlak bij het station gevestigd, niet op station zelf, op ongeveer vijf minuutjes lopen. Dit station verbindt metrolijnen 8 en 13 met de C-lijn van RER.

  Europcar autoverhuur op Parijs Gare des Invalides Treinstation Europcar autoverhuur op Parijs Gare des Invalides Treinstation
  Parkeergarage Q-Park, 43 Quai d'Orsay (-1),
  75007 Parijs, Frankrijk

  +33 144 110 380
  Openingstijden
  Ma - do: 08:00 - 12:00 uur;
  14:00 - 18:00 uur
  Vrij: 08:00 - 12:00 uur;
  14:00 - 19:00 uur
  Za: 08:00 - 13:00 uur
  Zo: gesloten
  Keddy autoverhuur op Parijs Gare des Invalides Treinstation Keddy autoverhuur op Parijs Gare des Invalides Treinstation
  Parkeergarage Q-Park, 43 Quai d'Orsay (-1),
  75007 Parijs, Frankrijk

  +33 144 110 380
  Openingstijden
  Ma - do: 08:00 - 12:00 uur;
  14:00 - 18:00 uur
  Vrij: 08:00 - 12:00 uur;
  14:00 - 19:00 uur
  Za: 08:00 - 13:00 uur
  Zo: gesloten
   

  Waar kunt u de huurauto ophalen op Gare d’Austerlitz Treinstation?

  Gare d’Austerlitz ligt in het dertiende arrondissement van Parijs en daarom is een auto huren op Parijs treinstation Gare d’Austerlitz heel handig. Het station heeft voorstedelijke verbindingen van RER met Toulouse en Bordeaux, maar ook verbindingen met internationale bestemmingen zoals Barcelona. Er zijn geen autoverhuurbedrijven in dit station gevestigd, maar Gare de Lyon waar wel autoverhuurbedrijven zijn gevestigd, ligt op maar tien minuten lopen.


  Handige links

  Officiële website Franse nationale spoorwegmaatschappij (Engels)

  Officiële website Eurostar

  Officiële website RER (Réseau Express Régional)

  Toeristische informatie Parijs