Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  LAAT DE WINTER ACHTER

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd

  Overleef de winter: Overwinter!

  De zomer hebben we al lang en breed achter ons gelaten, wat betekent dat we nu de winter hebben om naar uit te kijken. En hoewel sommigen de winter met vreugde tegemoet zien zijn er ook mensen die de komst van de winter met lede ogen aanzien. De kou, de kale bomen en dorre planten, het tekort aan daglicht en het ontbreken van zonneschijn maken dat mensen zich zo snel mogelijk naar huis spoeden om zich te warmen aan de centrale verwarming en de dagen af te tellen naar de lente. Maar niet getreurd! Er zijn bijzondere plekken in de wereld die tijdens deze maanden zijn gebaad in zonlicht en warmte. Deze infographic vertelt u waar u kunt overwinteren!

  Auto Europe biedt wereldwijd autoverhuur aan. Dit betekent dat u kunt kiezen uit meer dan 24.000 locaties in 180 landen. Wilt u de winter in stijl doorbrengen? Dan kunt u nu ook kiezen voor onze exclusieve, luxe autoverhuur. Boek via onze website of neem contact op met ons reserveringsteam.

  Fantaseert u dagelijks over witte stranden, blauwe wateren en de zon die op uw huid brandt? Deze infographic vertelt u waar u in de wintermaanden veilig bent van kou, regen en sneeuw. Laat u inspireren door deze infographic en klik op de afbeelding hieronder!

  1. Florida - gemiddelde zeewatertemperatuur 24°C

  Deze Amerikaanse staat wordt niet voor niets de 'Sunshine state' genoemd. Aan het einde van het jaar is het hier aangenaam warm en de kans op regen of orkanen is tevens lager dan in de zomermaanden. Met een huurauto bezoekt u eenvoudig de Everglades, Miami en Orlando.

  2. Dubai - gemiddelde zeewatertemperatuur 23°C

  Voor een echt zomers gevoel moet u naar Dubai. Zo heet als het hier is in de zomer, zo heerlijk is het hier in de winter. Bewonder de Jumeirah moskee, doe inkopen bij één van de vele souks en bekijk het hoogste gebouw ter wereld, de Burj Khalifa.

  3. ABC eilanden - gemiddelde zeewatertemperatuur 25°C

  Overwinter op de Caraïben! Ontdek het nationaal park Arikok in Aruba met een terreinwagen via Auto Europe, verken de wereld onder water en ga duiken op Bonaire of bewonder de binnenstad van Willemstad op Curaçao, dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat.

  4. Mexico - gemiddelde zeewatertemperatuur 26°C

  Het schiereiland Yucatán werd van oudsher bewoond door de Maya's en kent gemiddeld de warmste temperaturen in Mexico. De Chichén Itzá is één van de 7 nieuwe wereldwonderen en vindt u in het noorden. In het oostelijke punt kunt u in Cancun genieten van een wandeling langs één van de zandstranden.

  5. Egypte - gemiddelde zeewatertemperatuur 22°C

  Hoewel in het noorden de temperaturen tijdens de winter tot onder de 20°C kunnen dalen, is het gebied rond de Rode Zee juist een plaats waar u heerlijk kunt toeven. In Hurghada is het hier dan aangenaam warm en kunt u zich tegoed doen aan één van de vele watersporten, waaronder duiken en snorkelen.

  6. Canarische eilanden - gemiddelde zeewatertemperatuur 19°C

  Las Palmas de Gran Canaria, oftewel de hoofdstad van Gran Canaria, is met haar constante temperatuur een heerlijke winterzon bestemming. Op Lanzarote kunt u een bezoek brengen aan de vuurbergen in het nationale park Timanfaya of aan het groene kratermeer El Golfo. Liefhebbers van wind- en kitesurfen doen er goed aan naar Corralejo op Fuerteventura te gaan, vanwege de passaatwind.

  Infografía - Escape del invierno