Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  CAMPERVERHUUR
  RENT EASY

  Camperhuur Wereldwijd
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Camperhuur Wereldwijd

  Camper huren bij Rent Easy – De beste deals!

  Camper huren bij Rent EasyRent Easy biedt een ruime keuze aan huurcampers in 6 verschillende Europese landen. Of u nu een romantisch uitje voor twee plant, een vakantie met het hele gezin, of een reis met vrienden, u zult kunnen de camper vinden die precies aan uw behoeftes voldoet, van een kleine compacte camper voor 2 personen tot een ruime camper voor een groep. Op dit moment bedrijft Rent Easy 30 locaties die door heel Europa zijn verspreid, en waar deskundige en vriendelijke medewerkers u graag zullen verwelkomen en u zullen helpen, zodat u aangenaam in uw vakantie kunt starten.

  Een camper huren bij Rent Easy betekent camperhuur van hoge kwaliteit, hetgeen onder meer te zien is aan de keuze van voertuigen die door top fabrikanten worden geproduceerd zoals Carado, Etrusco, Hymer, Bürstner en Niesmann + Bischoff. In totaal heeft het bedrijf ca. 600 campers en woonmobielen in zijn wagenpark, en geen daarvan is ouder dan 2 jaar. De gemiddelde leeftijd van de voertuigen ligt rond de 5 maanden.

  Verzekeringen

  Alle campers van Rent Easy's vehicles worden met een uitgebreide verzekering verhuurd, met een maximaal mogelijke aftrek bij schade tussen de € 1.000,- en € 1.500,- (afhankelijk van de bestemming kan dit variëren). Dit bedrag zal bij het ophalen van de camper op de VISA- of Mastercard-creditcard van de klant als waarborg geblokkeerd worden. Cash of vooraf betaalde kredietkaarten (zogenaamde prepaid creditcards) worden niet geaccepteerd.

  Welke extra's worden er bij Rent Easy aangeboden?

  Alle campers zijn voorzien van een goed uitgeruste keuken met gootsteen and koelkast, en daarnaast beschikken ze over een wasruimte met douche, toilet, en wastafel (uitgezonderd de City classic categorie). Om er zeker van te zijn dat u alles wat u nodig heeft aan boord zult hebben wanneer tijdens uw camperverhuur bij Rent Easy, kunt u (tegen meerprijs) extra items aan uw boeking toevoegen zoals beddegoed, overtrekken, dekens, een handdoekset, kinderzitjes enz.. Let erop dat u deze items tijdens het beokingsproces al selecteert, om de beschikbaarheid ervan te kunnen garanderen.

  Belangrijke informatie als u een camper wilt huren bij Rent Easy

  De minimum leeftijd voor bestuurders ligt bij 21 jaar, en daarbij moet de bestuurder minstens één jaar in het bezit zijn van zijn/haar rijbewijs in de categorie B. Dit geldt voor alle huurvoertuigen met een maximaal gewicht van 3.500 kg waaronder de Exclusive Classic, City, Active en Family. Campers die zwaarder zijn dan 3.500 kg zoals de Exclusive Extra, Exclusive First, Premium Extra en First worden uitsluitend verhuurd aan bestuurders van minstens 25 jaar oud, waarbij de bestuurder tenminste 3 jaar in het bezit moet zijn van zijn/haar rijbewijs categorie C/C1.

  Het wagenpark van Rent Easy

  Wanneer u van plan bent met uw gezin een rondreis te maken, of met een groep vrienden een stedentrip, zult u bij Rent Easy zeker het passende voertuig vinden. U heeft de keuze uit 14 verschillende campermodellen met slaapplaatsen voor maximaal 6 personen. Alle voertuigen beschikken over de volgende uitrusting:

  • Een compleet uitgeruste keuken met gootsteen en gasfornuis
  • Navigatiesysteem (in het Engels)
  • Satelliet-TV en achteruitrijcamera's (uitgezonderd voertuigen uit de City Classic categorie).
  • Zonneluifel
  • Fietsrek
  • 250 kilometer per huurdag inbegrepen
  • Kilometervrij voor een huurperiode van meer dan 15 dagen
  • Reizen binnen Europe (let op - eventueel zijn reisbeperkingen van toepassing).

  City First

  Rent easy- City First
  Slaapplaatsen: Tot 4 pers.
  Categorie: Pop Top Camper
  Lengte: 5.99 meter
  Transmissie: Handmatig
  Brandstof: Diesel
  Perfect voor korte trips en voor stedentrips. Geschikt voor maximaal 4 personen.

  Active Extra

  Rent easy- Active Extra
  Slaapplaatsen: Tot 2 pers.
  Categorie: Motorhome Class B
  Lengte: 5.95 meter
  Transmissie: Handmatig
  Brandstof: Diesel
  Voor paren of 2 vrienden of vriendinnen een prima keuze. Dit voertuig is ruim en comfortabel, met 2 aparte bedden achterin.

  Family Classic

  Rent easy-Family Classic
  Slaapplaatsen: Tot 4 pers.
  Categorie: Motorhome Class B
  Lengte: 7.38 meter
  Transmissie: Handmatig
  Brandstof: Diesel
  Geschikt voor 4 personen, met 1 tweepersoonsbed en 2 aparte bdden. Ruim voertuig dat makkelijk te besturen is.

  Family Extra

  Rent easy- Family Extra
  Slaapplaatsen: Tot 5 pers.
  Categorie: Motorhome Class C
  Lengte: 6.63 meter
  Transmissie: Handmatig
  Brandstof: Diesel
  De ruimte in de camper is bijzonder handig ingedeeld, en biedt daardoor ruimschoots plaats aan een gezin of groep vrienden die samen op vakantie willen.

  Premium Extra

  Rent easy - Premium Extra
  Slaapplaatsen: Tot 6 pers.
  Categorie: Motorhome Class C
  Lengte: 8.86 meter
  Transmissie: Handmatig
  Brandstof: Diesel
  Ideaal voor grote gezinnen of een grotere groep vrienden. Dit voertuig is zwaarder dan 3,5 ton dus de bestuurder moet in het bezit zijn van een daarvoor toegelaten rijbewijs.

  Waar kan ik mijn gehuurde camper bij Rent Easy ophalen?

  Op de lijst van mogelijke ophaallocaties staan onder meer Duitsland, Nederland, Noorwegen en Portugal. Rent Easy biedt tevens een luchthaven shuttlebusje aan naar de ophaallocate en terug, prijsdetails daarvoor vindt u terug tijdens het boekingsproces. Om de door u gehuurde camper optimaal voor uw reis klaar te maken zal het verhuurbedrijf u vragen, enkele dagen voor het ophaaltijdstip contact op te nemen met het verhuurbureau ter plaatse. Een andere mogelijkheid is, ons alle nodige details tijdens het boekingsproces te laten weten zodat wij de nodige informatie bijtijds kunnen doorgeven en alles op rolletjes zal verlopen wanneer u de camper ophaalt.

  Top ophaallocaties van Rent Easy

  AMSTERDAM
  Rent easy Amsterdam c/o Kampeercentrum de
  Jong B.V.,Beeklaan 24a
  Hillegom/de Zilk (Amsterdam) AB 2191
  Nederland
  HAMBURG
  Rent Easy Hamburg GmbH
  Hamburger Straße 170
  Elmshorn (Hamburg) 25337
  Duitsland
  LISSABON
  Rent Easy Lisbon c/o J. Sousa Mesquita LDA
  Zona Industrial Cabra Figa 1-2
  Rio de Mouro (Sintra) (Lissabon) 2635-047
  Portugal
  MÜNCHEN
  Rent easy c/o Hymer-Zentrum Sulzemoos
  Ohmstraße 14
  Sulzemoos (München)
  Duitsland
  OSLO
  Rent Easy Oslo c/o Rent Easy Norwegen AS
  Haugervegen 5
  Kløfta (Oslo) 2040
  Noorwegen
  PORTO
  Rent Easy Porto c/o J. Sousa Mesquita LDA
  C. Empresarial Vilar do Pinheiro 75
  Vilar do Pinheiro (Porto) 4485-860
  Portugal

  Wilt u een camper huren bij Rent easy, kunt u vandaag nog online boeken of onze deskundige medewerkers bellen onder telefoonnummer +49 89 412 072 98 of een mail schrijven een muccampers@autoeurope.de. Wij verheugen ons op uw aanvraag!