Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  VOORDELIGE AUTOVERHUUR OP ROME FIUMICINO AIRPORT

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd
  Waarom via ons boeken?
  • Vergelijk verhuurders voor de beste tarieven
  • Geen annuleringskosten tot 48 uur voor aanvang van de autohuur
  • Geen creditcardkosten
  • Callcenter 7 dagen per week bereikbaar
  • Meer dan 24.000 verhuurlocaties wereldwijd

  Auto huren op Rome Fiumicino Airport

  U kunt een auto huren op Rome Fiumicino Airport en profiteren van onze speciale aanbiedingen in Italië. Auto Europe biedt namelijk de meest betaalbare prijzen en de beste service. Dankzij onze samenwerking met een groot aantal verhuurbedrijven wereldwijd kunnen onze klanten kiezen uit een ruim aanbod. Ook kunt u nu kiezen voor onze luxe autoverhuur in Rome. Lees ook eens de beoordelingen van autohuur in Rome en boek met vertrouwen.

  Vliegveld informatie

  Rome Fiumicino Airport (FCO)
  Officiële naam: Aeroporto di Roma Fiumicino. De luchthaven wordt ook wel Leonardo da Vinci Internaional Airport genoemd.
  Adres: Via dell' Aeroporto di Fiumicino, 320, 00054 Fiumicino RM, Italië
  Telefoonnummer: +39 06 65951
  Locatie: De luchthaven ligt ongeveer dertig kilometer ten zuidwesten van het centrum van Rome.
  Luchtvaartmaatschappijen op Rome Fiumicino Airport: Er vliegen vanaf de luchthaven meer dan honderd luchtvaartmaatschappijen naar honderdvijftig bestemmingen wereldwijd.

  Terminals

  Er zijn drie terminals op Rome Fiumicino Airport: terminal A, B en C. De binnenlandse vluchten vertrekken vanaf terminal A, zowel binnenlandse als internationale vluchten vertrekken vanaf terminal B en alle trans-Atlantische vluchten vertrekken vanaf terminal C.

  Huurauto ophalen en afleveren

  Indien u autoverhuur op Rome Fiumicino Airport heeft geboekt, dan kunt u deze afhalen in de aankomsthal van zowel de binnenlandse als de internationale vluchten. Voor een auto huren kunt u de borden met "Rent a car" volgen naar de balies van het de lokale verhuurbedrijven.

  Verhuurbedrijf Openingstijden
  Avis 07:00 tot 23.59 uur
  Budget 07:00 tot 23.59 uur
  Europcar 07:00 tot 23.59 uur
  Firefly 07.30 tot 23.59 uur
  Hertz 07.00 tot 23.59 uur
  Maggiore 07.00 tot 23.59 uur
  Thrifty 08.00 tot 23.59 uur

  Luchthaven faciliteiten

  Na de veiligheidscontrole kunt u in zone C belastingvrij winkelen. In alle terminals vindt u restaurants, bars, cafés en pinautomaten.

  Routebeschrijving van en naar de luchthaven

  De beste manier om flexibel te zijn in Rome is door te kiezen voor een auto huren op Rome Fiumicino Airport. Vanaf de luchthaven rijdt u met de Leonardo Express rechtstreeks naar het treinstation Termini, in het centrum van Rome. Deze trein vertrekt elk half uur. Als u niet naar het centrum van Rome reist kunt u de Metropolitan trein nemen. Deze trein stopt op verschillende stations en heeft tevens een verbinding met de metro. De taxi's bevinden zich buiten de aankomsthallen.

  Parkeertips

  U kunt op Rome Fiumicino Airport kort en lang parkeren. Er zijn parkeergarages waar u kort kunt parkeren en die zijn verbonden met de luchthaven. De parkeergarages waar u lang kunt parkeren bereikt u met de bus.

  In Rome moet u een parkeerkaart kopen en deze moet goed zichtbaar op uw dashboard liggen. In het historische deel van de stad mag u slechts op bepaalde plekken parkeren en vaak ook maar voor korte tijd. Over het algemeen kunt u gratis parkeren waar dit is aangegeven met witte lijnen, betaald parkeren staat aangegeven met blauwe lijnen en gele lijnen betekent dat dit een parkeerplaats voor gehandicapten is.

  Handige links

  Rome Fiumicino Airport Website