Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  VOORDELIGE AUTOVERHUUR OP ROME CIAMPINO AIRPORT

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd
  Waarom via ons boeken?
  • Vergelijk verhuurders voor de beste tarieven
  • Geen annuleringskosten tot 48 uur voor aanvang van de autohuur
  • Geen creditcardkosten
  • Callcenter 7 dagen per week bereikbaar
  • Meer dan 24.000 verhuurlocaties wereldwijd

  Auto huren op Rome Ciampino Airport

  Auto Europe is al meer dan zestig jaar een bemiddelaar in autoverhuur en heeft dan ook veel ervaring in deze branche. Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om een auto te huren op meer dan 24.000 verschillende locaties wereldwijd tegen de laagste tarieven. Voordelig een auto huren op Rome Ciampino Airport doet u via Auto Europe! Hoe onze klanten dit in het verleden hebben ervaren kunt u nalezen op onze reviewpagina met beoordelingen van autohuur in Rome.

  Vliegveld informatie

  Rome Ciampino Airport (CIA)
  Officiële naam: Aeroporto di Roma Ciampino
  Adres: Via Appia Nuova, 1651, 00040 Ciampino RM, Italië
  Telefoonnummer: +39 06 65951
  Locatie: De luchthaven ligt vijftien kilometer ten zuidoosten van het centrum van Rome.
  Luchtvaartmaatschappijen op Rome Ciampino Airport: Ryanair, easyJet, Wizz Air.

  Terminals

  Er is een overvloed aan restaurants, bars en cafés op de luchthaven waar u kunt wachten totdat u vertrekt. Ook zijn er diverse winkels waar u nog uw laatste aankopen kunt doen. Op de hele luchthaven kunnen passagiers gratis gebruik maken van Wi-Fi.

  Huurauto ophalen en afleveren

  U kunt eenvoudig een auto huren op de luchthaven dankzij autoverhuur op Rome Ciampino Airport. De lokale verhuurbedrijven, Avis, Hertz, Europcar, Thrifty en Sixt, bevinden zich in de aankomsthal en aan de Via Mameli, vlakbij de parkeergarage P8.

  Verhuurbedrijf Openingstijden
  Avis 07.00 tot 23.59 uur
  Budget 07.00 tot 23.59 uur
  Europcar 07.00 tot 20.00 uur
  Goldcar 08.00 tot 23.00 uur
  Hertz 08.00 tot 23.59 uur

  Luchthaven faciliteiten

  De luchthaven Rome Ciampino Airport heeft een groot aantal restaurants waar u heerlijk kunt dineren. Ook zijn er verschillende cafés en bars op de luchthaven en u kunt hier belastingvrij winkelen.

  Routebeschrijving van en naar de luchthaven

  Naast een auto huren op Rome Ciampino Airport kunnen passagiers van de luchthaven met de bus of met de trein naar het station Termini reizen. U kunt er ook voor kiezen om een taxi te nemen. Deze vindt u buiten de aankomsthal.

  Rome Ciampino Airport ligt op vijftien kilometer afstand van het centrum van Rome. U kunt de stad echter eenvoudig bereiken via de SS7 en de A90.

  Parkeertips

  U kunt tegen betaling op Rome Ciampino Airport parkeren. Wanneer u er zeker van wilt zijn dat u een parkeerplaats heeft, dan kunt u het beste van tevoren een plaats reserveren.

  In Rome hanteert men het "pay en display" systeem, oftewel u moet een parkeerkaart kopen en deze goed zichtbaar achter uw voorruit plaatsen. U herkent de parkeerplaatsen waar u moet betalen aan de blauwe lijnen, parkeerplaatsen voor gehandicapten herkent u aan de gele lijnen en gratis parkeerplaatsen herkent u aan de witte lijnen. Let goed op welke regels hier van toepassing zijn, en of de parkeerplaatsen niet enkel bestemd zijn voor bewoners. Er zijn, voornamelijk in Rome, veel straten waar enkel bewoners mogen parkeren. Natuurlijk kunt u ook uw auto parkeren bij één van de publieke parkeergarages.

  Handige links

  Rome Ciampino Airport Website