Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  VOORDELIGE AUTOVERHUUR OP MÜNCHEN AIRPORT

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd
  Waarom via ons boeken?
  • Vergelijk verhuurders voor de beste tarieven
  • Geen annuleringskosten tot 48 uur voor aanvang van de autohuur
  • Geen creditcardkosten
  • Callcenter 7 dagen per week bereikbaar
  • Meer dan 24.000 verhuurlocaties wereldwijd

  Auto huren op München Airport - Boek en bespaar

  Vanwege onze sterke relaties met verhuurbedrijven wereldwijd, kunnen wij onze klanten de beste prijzen aanbieden in meer dan 24.000 locaties in 150 landen. Belangrijk voor ons is dat onze klanten een auto huren op München Airport via Auto Europe zien als een prettige ervaring, zoals ons de talrijke beoordelingen van autohuur in München bevestigen. Ons uitgangspunt is dat wij de laagste prijzen en de beste service bieden. Dankzij onze partners hebben onze klanten bij autoverhuur op de luchthaven de keuze uit een uitgebreid wagenpark. Dit is natuurlijk inclusief München Airport.

  Vliegveld informatie

  München Airport (MUC)
  Officiële naam: Flughafen München Franz Josef Strauß
  Adres: Nordallee 25, 85356 München-Flughafen, Duitsland
  Telefoonnummer: +49 89 97500
  Locatie: De luchthaven ligt nabij Freising, en ligt ongeveer veertig kilometer van München.
  Luchtvaartmaatschappijen op München Airport: Er zijn meer dan vijftig maatschappijen die op München Airport vliegen. Enkele voorbeelden zijn Air Berlin, Air France, Lufthansa, British Airways en EasyJet.

  Terminals

  Er zijn twee terminals op München Airport. In Terminal 1 wordt het luchtverkeer van een groot aantal luchtvaartmaatschappijen geregeld, Star Alliance uitgezonderd. In Terminal 2 wordt het luchtverkeer van Lufthansa en Star Alliance geregeld. Terminal 1 is verdeeld in modules A tot en met E. Elke module regelt zowel de vertrekkende als de aankomende vluchten (behalve module E). Module E behandelt enkel aankomende vluchten. Terminal 2 is niet verdeeld in modules.

  Huurauto ophalen en afleveren

  U kunt een auto huren op München Airport en uw huurauto ophalen bij de balie van het betreffende verhuurbedrijf. Deze balies kunt u vinden in de centrale hal, vlakbij Terminal 1. De naam van het verhuurbedrijf staat op uw voucher vermeldt; u dient bij dit verhuurbedrijf de huurauto op te halen. Het verhuurbedrijf helpt u verder met de administratie, de sleutels en zij zullen u meer informatie geven omtrent het retourneren van de auto. Wanneer u de auto retourneert zijn er medewerkers die samen met u de auto nakijken. U kunt dan de sleutels en eventuele documenten in de auto achterlaten.

  Verhuurbedrijf Openingstijden
  Avis van 07.00 tot 23.00 uur
  Europcar van 06.30 tot 23.59 uur

  Luchthaven faciliteiten

  Naast een auto huren heeft München Airport verschillende etablissementen waar u belastingvrij kunt winkelen en heerlijk kunt eten. In de centrale hal buiten de terminals kunt u zelfs genieten van een typische Duitse biertuin! U heeft overal toegang tot het internet, maar u dient hier wel voor te betalen. Naast winkels en restaurants vindt u hier tevens geldautomaten en wisselkantoren. Er is zelfs een bioscoop waar reizigers gratis van films over de luchtvaart kunnen genieten.

  Routebeschrijving van en naar de luchthaven

  München Airport ligt buiten de stad München, maar met autoverhuur op München Airport is het eenvoudig om met de auto van en naar de stad te rijden. Wanneer u vanaf de stad naar de luchthaven rijdt neemt u de A92 München-Deggendorf, afslag Flughafen München. De afstand tussen München en de luchthaven legt u in ongeveer dertig minuten af. Meer informatie over rijden in Duitsland vindt u hier.

  Parkeertips

  Op München Airport kunt u aan de hand van elektronische borden zien hoeveel plaatsen er beschikbaar zijn in de parkeergarage. De verdiepingen worden aangeduid met verschillende kleuren. Er zijn op elke verdieping betaalautomaten waar u kunt betalen met contant geld, creditcards en Duitse bankkaarten (EC kaarten). U kunt er ook voor kiezen om bij de ingang uw creditcard in te voeren, in plaats van een ticket uit te nemen. Bij het verlaten van de parkeergarage dient u dan weer uw creditcard in te voeren. Op elke verdieping zijn er bagagewagens voorhanden.

  Het vinden van een parkeerplaats in München is niet eenvoudig, vooral in het centrum van de stad. Er zijn speciale zones waar men kan parkeren; deze worden aan de hand van borden aangegeven. U kunt ook op straat parkeren, maar houdt er rekening mee dat deze plekken schaars zijn en een tijdslimiet hebben. Een goedkopere optie is om uw auto aan de rand van München te parkeren in een Park + Ride locatie, en van daaruit het openbaar vervoer naar het centrum te nemen. Parkeerplaatsen op straat worden aangegeven met een blauwe markering op de grond. U kunt hier maximaal twee uur parkeren. Boetes voor parkeren zijn relatief laag, maar wanneer de geparkeerde auto het verkeer hindert of een gevaar vormt dan wordt deze weggesleept.

  Handige links

  München Airport Website