Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  LANGE TERMIJN
  AUTO HUREN

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd

  Lange termijn auto huren op z'n voordeligst bij Auto Europe

  Vroeg of laat komt ook u misschien in een situatie waarin u voor een langere periode een auto moet huren. Bij Auto Europe zult u ook dan precies de auto vinden die u nodig heeft. Ook klanten die een lange termijn autohuur wensen, kunnen wij helpen.

  Wanneer is er sprake van lange termijn autohuur?

  Er valt online veel te lezen over korte termijn autohuur, maar als u naar lange termijn autohuur zoekt zult u niet veel informatie vinden. Over lange termijn huur spreken we als de huurperiode 29 dagen of langer duurt. Voor deze vorm van autohuur gelden in principe precies dezelfde regels en voorwaarden als voor een autohuur van kortere duur.

  Wanneer is lange termijn autohuur nodig?

  • U bent minstens 4 weken op vakantie en om deze tijd nog vrijer te kunnen besteden wilt u graag een auto huren.
  • U heeft uw eigen auto i.v.m. reparatie naar een garage moeten brengen en heeft een vervangende auto nodig om onafhankelijk van anderen uw dagelijkse dingen te kunnen blijven doen.
  • U heeft voor langere tijd voor uw werk een auto nodig.
  • U heeft andere persoonlijke redenen om voor een lange termijn een auto te huren. Auto Europe kan u daarbij graag van dienst zijn.
  • U wilt een auto testen voor een langere periode, bijvoorbeeld een luxe wagen, een automaat, of een elektrische auto. Auto Europe heeft een ruime keuze aan voertuigen en kan uiteraard ook vele nieuwe auto's aanbieden.

  Voordelen van lange termijn autohuur

  Als u voor uw vakantie voor een langere tijd een auto nodig heeft, spreken de voordelen voor zich. U bent helemaal vrij de plaats van bestemming in uw eigen tempo te verkennen. U vermijdt dure taxi's en u hoeft geen antwoord te zoeken op de vraag of en wanneer het openbaar vervoer u tijdens uw vakantie ergens naartoe kan brengen. Indien u zakelijk onderweg bent, kunt u de voor uw reis perfecte auto huren (aantal zitplaatsen, welke brandstof verbruikt wordt etc..) Uw eigen auto, die wellicht niet over genoeg zitplaatsen beschikt of niet het beste brandstofverbruik heeft, kunt u laten staan, en onnodige slijtage vermijden, met name als er lange afstanden gereden moeten worden. Een bijkomend voordeel is bovendien dat er afgezien van de huurkosten geen verdere kosten worden berekend voor bijvoorbeeld het onderhoud van de auto. En wat de borg betreft, de hoogte ervan blijft dezelfde, of u nu voor 3 dagen of 3 maanden een auto huurt.

  Wilt u een lange termijn auto huren, kunt u zoals gewoonlijk uw auto zoeken met behulp van bovenstaand formulier. Uiteraard kunt u ons ook opbellen onder telefoonnummer +31 85 001 2614, ons ervaren team van de reserveringsafdeling helpt u graag uw passende auto te vinden. Vanwege ons hoge boekingsvolume bij onze verhuurpartners zijn wij in staat de voordeligste autohuurprijzen wereldwijd aan te bieden. U zult dus flink besparen als u bij Auto Europe uw huurauto boekt. Dankzij onze jarenlange ervaring van meer dan 60 jaar in de autoverhuurbranche, onze solide samenwerking met hoogwaardige verhuurbedrijven en onze uitstekende klantenservice kunt u met een gerust hart uw huurauto boeken. Auto Europe staat u bij uw boeking graag met raad en daad terzijde, en kan u waardevolle reistips geven waardoor u nog meer geld kunt besparen.

  Waar u op moet letten

  Let erop dat u een auto kiest zonder kilometerbeperking, ofwel met tenminste een toereikend aantal te verbruiken kilometers voor uw geplande huurperiode. Welke voorwaarden gelden ziet u in één oogopslag als u met behulp van onze online zoekmachine naar een passende auto gezocht heeft en de auto van uw keuze aangeklikt heeft. Er verschijnt dan informatie over het kilometerbeleid naast het plaatje van de auto. Zo weet u meteen, of u de auto kilometervrij kunt huren, of dat er een beperking door de verhuurder is vastgelegd. Het onderhoud van de auto is nog een belangrijk punt bij lange termijn autohuur. Sommige verhuurbedrijven stellen een extra onderhoudsovereenkomst op die u bij het ophalen van uw huurauto moet ondertekenen. Andere verhuurpartners willen dat u na 29 of 30 dagen langsrijdt om de staat van de auto te inspecteren en eventueel een nieuwe huurovereenkomst te ondertekenen. Indien nodig zal het autoverhuurbedrijf u van een andere auto voorzien voor de verblijvende tijd van uw huurperiode.

  Beschikbare auto's voor lange termijn huur

  Het doet er niet toe of uw huuraanvraag zakelijk is, of u voor zichzelf en/of uw gezin voor een langere periode een auto wilt boeken. In elke autocategorie kunt u een lange termijn huur aanvragen. Bekijk eens welke autocategorieën er zijn en bepaal dan, welke auto voor uw doeleinden het meest geschikt is. Wordt het een keine, compacte auto, of toch liever een minibus met plek voor tot 9 personen? Als uw route door onherbergzaam gebied voert, is het een overweging waard een SUV te huren. Als u onzeker bent over de juiste keuze, vraag het ons gerust, wij adviseren u graag!

  Een voertuig passend bij het jaargetijde

  Het kan onvergetelijk zijn, in het voorjaar met een luxe auto rond te rijden. Geniet van de zon en huur dankzij Auto Europe super voordelig een cabrio waarmee u bijvoorbeeld heerlijk langs de Franse Côte d'Azur kunt cruisen. U kunt natuurlijk ook een SUV of minibus huren, ongeacht de tijd van het jaar. Maar als u in de winter voor langere tijd een auto wilt huren, is het goed te weten dat wij speciale aanbiedingen hebben waarbij de winterbanden in de prijs zijn inbegrepen. Nog een goede manier om te besparen.

  Wilt u over de legendaire Route 66 rijden? Bent u tenminste 4 weken lang in de USA en wilt u het meeste uit uw reis halen? Dan is het de juiste gelegenheid, een auto uit de STAR categorie te boeken: een klassieke Ford Mustang (of een soortgelijk voertuig) zal u gegarandeerd het Amerikaanse gevoel van vrijheid onderweg geven. Auto Europe werkt met gerenommeerde autoverhuurbedrijven samen om u de beste keuze aan voertuigen te kunnen garanderen. Bovendien bieden wij ook auto's met een Gold Rate aan, wat staat voor een extra volle tank en 3 extra bestuurders (GD tarief) of een GPS (GP tarief) of alle genoemde voordelen samen (GG tarief) die bij de prijs zijn inbegrepen.

  Voorwaarden en vereisten voor lange termijn autohuur

  Aanvragen voor lange termijn autoverhuur worden op dezelfde manier behandeld en verwerkt als korte termijn aanvragen, daarom gelden dezelfde leeftijdsbeperkingen. Over het algemeen ligt de minimum leeftijd een auto te huren tussen de 18 en 21 jaar, terwijl de maximum leeftijdsgrens veelal tussen de 75 en 80 jaar is vastgelegd. Dit hangt helemaal af van het beleid van het autoverhuurbedrijf. Vele verhuurbedrijven verrekenen een jonge bestuurderstoeslag voor bestuurders jonger dan 25 jaar, en sommige verhuurders hebben een seniorentoeslag vastgelegd voor bestuurders ouder dan 75 jaar. Ook wordt in sommige gevallen het afsluiten van extra verzekeringen verplicht. En voor het huren van een auto uit de Luxe categorie zijn bijna altijd 2 creditcards voor de borgstelling noodzakelijk. Het is belangrijk over dergelijke voorwaarden geïnformeerd te zijn, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Raadpleeg de Algemene voorwaarden die bij de uitgekozen auto worden aangevoerd en lees deze goed door, alvorens een beslissing te nemen.

  Een lange termijn huurauto boeken

  Wellicht verrast het u dat het boeken van een huurauto voor een lange termijn net zo simpel en ongecompliceerd is als voor een doorsnee periode van een paar dagen tot een week. Ons eenvoudige boekingssysteem zal u stap voor stap bij uw zoektocht helpen de perfecte auto te vinden. Alles wat u moet doen is het land van bestemming, de ophaallocatie, en de data met de tijdstippen van ophalen en inleveren invoeren. Al na een paar seconden laten de zoekresultaten op uw scherm zien welke mogelijkheden er zijn, welke verhuurbedrijven er op de gekozen locatie voertuigen aanbieden, en wat hun respectievelijke voorwaarden zijn. Door per muisklik een auto uit te kiezen kunt u verdere informatie lezen die aan de huur van dat voertuig zijn toegewezen, bijvoorbeeld over optionele extra's die u kunt boeken zoals een kinderzitje of een GPS. Bekijk dan ook welke informatie er staat over de borgsom. De kans is statistisch gezien groter dat de auto schade oploopt als u voor een lange periode huurt. Dat kan snel gebeuren, als u bijvoorbeeld in goed vertrouwen uw huurauto ergens heeft geparkeerd en iemand anders rijdt er dan een deuk in. Zelfs een klein krasje kan hoge kosten met zich meebrengen die het verhuurbedrijf aan u zal doorberekenen, Dit geldt vooral als u niet gekozen had voor de extra dekkingsoptie die Auto Europe tijdens het boekingsproces aanbiedt en waarmee u uw borgsom terugkrijgt, noch voor een compleet verzekeringspaket van de verhuurder.

  Als u voor een lange termijn een auto wilt huren en wilt weten wat dat kost, kan Auto Europe u ook graag telefonisch een prijsopgave doorgeven. Aarzel niet een bel ons, of schrijf ons een mail aan nlres@autoeurope.de. Onze ervaren medewerkers verheugen zich op uw aanvraag!