Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten
  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd

  Blog zoeken


  Categorieën

  Blogs zoeken......

  Meer manieren om extra geld te besparen!

  Met deze blog willen we u op de hoogte brengen van alle verschillende manieren waarop u geld kunt besparen wanneer u met Auto Europe boekt. U weet misschien al dat onze prijzen online inclusief korting zijn, en dat u op de hoogte wordt gehouden van de laatste aanbiedingen en kortingen wanneer u zich inschrijft op onze nieuwsbrief. Naast deze voordelen zijn er meer deals te vinden op onze website. Graag introduceren we onze gratis upgrades, inbegrepen GPS, tweede bestuurder gratis, Weekend Deals en de Gold Rate.

  Gratis upgrades

  Er zijn een vele autoverhuurbedrijven die regelmatig gratis upgrades aanbieden bij boekingen via Auto Europe. Zo kan het zijn dat u een upgrade ontvangt naar een hogere categorie, of dat u een huurauto krijgt met een uitgebreidere uitrusting. U krijgt bijvoorbeeld een auto uit de compact categorie, terwijl u een auto uit de economy categorie heeft geboekt. Of de auto die u heeft geboekt heeft geen airconditioning, maar met onze gratis upgrades krijgt u een auto die wel airconditioning heeft. Boekingen met upgrades worden duidelijk aangegeven met 'Gratis upgrade'. U ontvangt de upgrade lokaal, bij het ophalen van de huurauto. Meer informatie over de meest recente upgrades vindt u hier. Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.

  Inbegrepen GPS

  Iedereen weet hoeveel stress rijden in een onbekende omgeving kan opleveren, laat staan in het buitenland. Maar gelukkig bestaan er tegenwoordig navigatiesystemen. Normaliter moet u bij het huren van een auto een GPS aanvragen en hier apart voor betalen bij het ophalen van de auto. Echter, er zijn bepaalde autoverhuurbedrijven die boekingen aanbieden waarbij de GPS bij de prijs is inbegrepen. Deze boekingen herkent u aan de melding 'GPS inbegrepen'. De Algemene Voorwaarden en meer informatie vindt u hier.

  Tweede bestuurder gratis

  Als u een lange reis voor de boeg heeft en u reist met iemand samen dan is het fijn als de één af en toe het stuur van de ander overneemt. Normaal gezien dient ter plekke voor een extra bestuurder betaald te worden. Om extra geld te besparen kunt u kiezen voor onze speciale aanbiedingen waarbij de kosten van een extra bestuurder bij de prijs zijn inbegrepen. Deze vindt u onder de vermelding 'Gratis extra bestuurder'. De meest recente aanbiedingen vindt u hier. Houd er rekening mee dat bestuurders jonger dan vijfentwintig een jonge bestuurderstoeslag moeten betalen.

  Weekend Deals

  Een andere manier om te besparen op autohuur is met onze Weekend Deals. Verschillende autoverhuurbedrijven bieden speciale tarieven voor boekingen die alleen tijdens het weekend plaatsvinden. Lees hier de Algemene Voorwaarden en check of er speciale tarieven beschikbaar zijn op de bestemming van uw wens.

  Gold Rate

  De Gold Rate is kort gezegd een aantal samengebundelde aanbiedingen in de USA en Canada. De Gold Rate is inclusief de eerste tank benzine en drie extra bestuurders. Nogmaals, deze aanbiedingen staan duidelijk vermeld op onze website. Meer informatie vindt u op onze Gold Rate pagina!

  Blog zoeken


  Categorieën