Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten
  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd

  Blog zoeken


  Categorieën

  Blogs zoeken......

  Fenomenale trouwlocaties

  Voor veel mensen is het vinden van een zielsverwant een belangrijk doel in het leven. En zodra u denkt uw partner gevonden te hebben denkt u vast dat het moeilijkste deel al voorbij is. Dan heeft u het mis. Want wanneer u trouwplannen heeft kunt u er zeker van zijn dat het plannen van een bruiloft een enorme uitdaging is. Reken zeker maar op enkele obstakels voor u eindelijk naar het altaar op uw favoriete droomlocatie kunt lopen.Bij het plannen van een bruiloft komen zaken kijken als de gastenlijst, bloemen, muzikanten, bruidsmeisjes en -jonkers, fotograaf, catering en nog veel meer. Hoe langer de lijst, hoe meer u toe bent aan een korte vakantie.Hoewel veel mensen kiezen voor een traditionele bruiloft met driehonderd gasten hoeft dat natuurlijk niet. Het kiezen voor een bruiloft op een bijzondere locatie heeft bepaalde voordelen. Het reduceren van een gastenlijst gaat bijvoorbeeld een stuk makkelijker, want het is niet voor iedereen even makkelijk om af te reizen naar een locatie buiten Nederland. Zo zullen alleen de gasten waarmee u deze speciale dag écht wilt delen erbij zijn. Wanneer u trouwt op een bijzondere locatie kunt u ook wat meer spelen met de kledingvoorschriften en hoeft het niet zo netjes als wanneer u in een kerk of op het stadhuis zou trouwen. U kunt eveneens de bruiloft direct met de huwelijksreis combineren. Zo kunt u geld besparen en zult u zich meer relaxed voelen omdat u uw huwelijk begint met het vakantiegevoel.


  Sprookjesbruiloft

  Als u altijd al van een sprookjesbruiloft heeft gedroomd dan moet er natuurlijk getrouwd worden in een kasteel! Gelukkig zijn er in Nederland genoeg kastelen te vinden die uitermate geschikt zijn als trouwlocatie. Natuurlijk kunt u ook voor een kasteel kiezen dat wat verder ligt. Denk dan aan een uitgestrekt kasteel in Frankrijk, een fantastisch stenen kasteel in Ierland of Schotland of een torenhoog paleis in Polen of Slovenië. Er zijn diverse adembenemende kastelen die zijn getransformeerd tot trouwlocatie en waar het personeel genoeg ervaring heeft om uw bruiloft onvergetelijk te maken. Maak uw droombruiloft helemaal af met een luxe auto via Auto Europe!


  Bruiloft voor avonturiers

  Zijn jullie dat sportieve koppel dat in het weekend de marathon rent, klimmen als hobby heeft en graag voor de triatlon traint? Dan is trouwen op een bergtop helemaal iets voor jullie! De Alpen zijn in dit geval de perfecte plek om jullie avontuurlijke huwelijk te starten. Chamonix in Frankrijk en Gstaad in Zwitserland zijn aantrekkelijke locaties voor een dergelijk evenement, bieden luxe voorzieningen en zijn perfect voor activiteiten in de natuur. Geef het jawoord tussen de beeldschone bergen op deze gedenkwaardige dag!


  Een bruiloft voor zon-, zee- en strandliefhebbers

  Mocht u altijd over een bruiloft hebben gefantaseerd in een met zon overgoten paradijs, witte zandstranden met uitzicht over turquoise water, dan zijn er verschillende trouwlocaties in het mooie Griekenland of aan de romantische kust van Spanje. De gouden stranden aan de Middellandse Zee zijn de perfecte achtergrond voor een betoverende ceremonie. Indien u liever echt wat verder weg reist zijn Brazilië, Indonesië en landen in het Caribisch gebied als Jamaica ook zeer goede opties.


  De culturele bruiloft

  Stellen die cultuur hoog in het vaandel hebben en fans zijn van buitenlandse cinema, talen, unieke traditionele gerechten en kunst moeten eens denken aan een bruiloft in een bepaalde wereldstad. Wat dacht u van Parijs of Rome? En als u niet bang bent om voor een geheel ander soort bestemming te kiezen dan zijn daar bijvoorbeeld Istanboel en Moskou. Neem de tijd om met uw partner alle alternatieven te bekijken en kies voor een locatie die u beiden interesseert.

  Blog zoeken


  Categorieën