Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  ONE WAY AUTOVERHUUR

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd

  Binnenlandse en buitenlandse one way verhuur

  Bij Auto Europe zijn er twee soorten one ways: binnenlands en buitenlands. Het is verplicht de one way toeslag te betalen wanneer u de huurauto op een andere locatie inlevert dan waar u deze heeft opgehaald. De one way toeslag wordt vastgesteld door de lokale verhuurder. U dient er rekening mee te houden dat autoverhuurbedrijven een toeslag in rekening brengen voor internationale one ways, welke tijdens het boeken online op de website vermeld worden. De kosten voor de one way staan eveneens vermeld op de voucher die wij u ter bevestiging van de boeking toesturen. Enkele voorbeelden van hoe de one way toeslag wordt weergegeven vindt u hieronder.

  Dankzij de goede samenwerking met de lokale verhuurbedrijven zijn binnenlandse one ways, van de ene stad naar de andere stad, vaak kosteloos mits de minimale en/of maximale verhuurperiode in acht wordt gehouden. Wanneer u naar een ander land rijdt en de huurauto daar terugbrengt is er sprake van een internationale one way toeslag, tenzij anders aangegeven.

  Waarom zou ik een one way bij Auto Europe boeken?

  Plant u een omvangrijke reis naar verschillende landen en bent u nog op zoek naar de juiste auto? Begin uw reis met Auto Europe! Reis van Spanje naar Frankrijk of van Duitsland naar Italië en bewonder het prachtige uitzicht onderweg. Geniet ook van de ontelbare historische monumenten, diverse lokale lekkernijen en de verschillende culturen die u tegen zult komen.

  Voor meer flexibiliteit kunt u kiezen voor een inleverlocatie die afwijkt van de ophaallocatie. Bel ons voor meer informatie over prijzen, boekingen en andere vragen omtrent autoverhuur. U kunt ons zeven dagen per week bereiken op het telefoonnummer +31 85 001 2614 of via onze website, waar u tevens een auto huren kunt.

  Vind de beste one way aanbiedingen

  Gebruik onze zoekmachine aan de bovenzijde om onze beste aanbiedingen te vinden. Selecteer het land, de stad en de huurlocatie. Vink voor een one way de box "Huurauto op een andere locatie inleveren?" aan.

  One way informatie


  Selecteer het land, de stad en de inleverlocatie. Controleer de leeftijd van de hoofdbestuurder en klik op de knop "Prijsopgave". Kies de optie die het beste bij u past en klik de prijs aan.

  De zoekresultaten worden gesorteerd op prijs en verhuurder. Indien u wilt kunt u op een gewenste prijs klikken of op de gewenste verhuurder. U kunt ook "Alle resultaten" aanklikken om alle resulaten te zien. Maak een keuze om de volgende afbeelding te zien:

  Prijs inclusief one way

  Onder de totaalprijs staat de one way toeslag vermeld, die in dit geval bij de huurprijs is inbegrepen. U kunt hier de auto direct huren of u kunt van deze boeking een offerte naar uw e-mailadres laten sturen.

  Afhankelijk van de door u gekozen verhuurder zijn er twee manieren waarop de one way toeslag betaald wordt.

   
  • Prijs autoverhuur + one way toeslag gezamenlijk als totaalprijs aan Auto Europe
  • Prijs autoverhuur betaald aan Auto Europe + one way toeslag lokaal te betalen aan de verhuurder

  Het hangt van de verhuurder/aanbieding af of de one way toeslag bij de totale huurprijs van Auto Europe is inbegrepen (afbeelding links) of dat de one way toeslag lokaal bij de verhuurder betaald moet worden (afbeelding rechts). Op de voucher staat eveneens meer informatie over de te betalen one way toeslag.

  Afkoop eigen risico dekking

  Nadat u eventuele extra's en accessoires heeft gekozen klikt u op "Boek nu". Indien mogelijk krijgt u hier de optie om een dekking voor uw boeking te kiezen. Lees hier meer over de diverse dekkingsmogelijkheden. Kies de gewenste optie en klik op "Ga verder". De volgende stap is het afronden van het boekingsproces. Hier kunt u eventueel kiezen voor een upgrade.

  Klik op één van de aangeboden opties en ga verder met het boekingsproces. Bij het invullen van het formulier zal u worden gevraagd uw vluchtnummer in te vullen. Dit is zeer belangrijk indien de vlucht vertraging heeft of wordt geannuleerd. Vul uw betalingsgegevens in en accepteer de Algemene Voorwaarden om de boeking af te ronden. In de Algemene Voorwaarden vindt u meer informatie over extra kosten, toeslagen en belastingen, waarvan enkele direct bij het ophalen van de huurauto aan de verhuurder moeten worden betaald.

  Uw boeking is compleet

  Zodra uw boeking bevestigd is ontvangt u van ons ter bevestiging een e-mail met uw vouchernummer en een PDF-document. Dit document bevat uw persoonlijke contactinformatie, de details omtrent de autoverhuur en het bevestigingsnummer van de verhuurder. Daarnaast bevat dit document gedetailleerde informatie over de autoverhuur en de Algemene Voorwaarden. Ook vindt u in dit document alle informatie over de one way. U dient de voucher uit te printen en aan de verhuurder te laten zien.

  Lees de Algemene Voorwaarden voor meer informatie. Tegenwoordig bieden vrijwel alle verhuurders one way boekingen aan. Auto Europe gaat echter een stapje verder: wij zorgen ervoor dat alle details van uw boeking door de verhuurder worden bevestigd zodat u niet voor nare verrassingen komt te staan. Met meer dan zestig jaar ervaring in de autoverhuurbranche bent u bij ons in goede handen. Geniet van uw vakantie! Auto Europe wenst u een fijne reis toe!

  Terug naar boven