Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  MET EXTRA COMFORT DE WEG OP

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd

  Geniet van extra luxe

  Wilt u de rit van uw leven ervaren? Dat kan! Via Auto Europe kunt u de luxe auto huren waar u altijd van gedroomd heeft. Lees meer in deze infographic over ons aanbod aan exclusieve auto's in het buitenland en de lokale verkeersregels. Gebruik onze zoekmachine en plan een fantastische rijervaring!

  Gebruik onze zoekmachine om een luxe auto te huren.

  Duitsland

  Droomt u over een Porsche 911 - Vermogen: 294 kW - 400 pk, topsnelheid: 300 km/u? In Duitsland kunt u kiezen uit onder andere de volgende exclusieve automerken: Mercedes, Porsche, Audi, BMW, Maserati en meer. Duitsland heeft geen tolwegen en op de meeste snelwegen is er geen snelheidslimiet! Dit klinkt als muziek in de oren van snelheidsduivels! Let op: Het is in heel Duitsland verplicht om een winteruitrusting te hebben. Auto's die tijdens de winter worden verhuurd zijn uitgerust met winterbanden.

  Oostenrijk

  Wie wil nu niet rijden in een Mercedes GLK - Vermogen: 225 kW - 302 pk, topsnelheid: 210 km/u tijdens een verblijf in Oostenrijk? Let er echter op dat de maximum snelheid op de Oostenrijkse snelweg 130 km/u is. Ook worden er regelmatig radar controles uitgevoerd. Indien u een snelheidsovertreding begaat wordt er verwacht dat u ter plekke de boete betaalt. Het alcoholgehalte dat maximaal is toegestaan in het bloed is 0,5 promille (de limiet is 0,1 promille voor bestuurders die hun rijbewijs korter dan twee jaar hebben). Let hierop! Houd er rekening mee dat u voor het rijden op de snelweg in het bezit dient te zijn van een Autobahnvignet. Tijdens de winter dient de auto te zijn uitgerust met winterbanden.

  België

  Verken België met een Audi A5 Sportback - Vermogen: 200 kW, 272 pk, topsnelheid: 250 km/u. De snelheidslimiet in België is 120 km/u. De snelwegen zijn goed verlicht, behalve tussen 00.30u en 05.30u 's ochtends. Dit is om energie te besparen. Er wordt geen tol geheven op de Belgische snelwegen. Let erop dat het maximum toegestane alcoholgehalte in het bloed 0,5 promille is. Bij het overschrijden van dit maximum moet er een boete worden betaald.

  Frankrijk

  Hoe zou u zich voelen achter het stuur van een Ferrari F12 Berlinetta - Vermogen: 545 kW - 741 pk, topsnelheid: 340 km/u? Een rit in deze prachtige auto zult u nooit vergeten! In Frankrijk kunt u ook kiezen uit luxueuze merken als Mercedes, Jaguar, BMW, Audi, Maserati, Porsche, Lamborghini, Rolls Royce en nog veel meer. Er wordt tol geheven op de Franse snelwegen, al zijn er bepaalde delen hiervan uitgezonderd. De snelheidslimiet ligt tussen de 110 en 130 km/u. Het is verboden om te rijden met een alcoholgehalte in het bloed dat hoger is dan 0,5 promille.

  Verenigd Koninkrijk

  Dé manier om op te vallen in Londen is met de elegante Aston Martin! Met een vermogen van 380 kW - 517 pk, en een topsnelheid van 295 km/u voelt het rijden in een Aston Martin als het rijden in een meesterwerk. Houd er rekening mee dat er op de snelwegen voornamelijk tweebaanswegen zijn, en dat de snelheidslimiet 112 km/u is (70 mph). Afgezien van een klein aantal wegen wordt er vrijwel geen tol geheven. Het betalen van de congestieheffing is verplicht binnen de Congestion Charge zone in Londen. Het is tevens strikt verboden om te rijden met een alcoholgehalte van 0,5 promille in het bloed of meer.

  Portugal

  Maak uw bezoek aan Faro net iets specialer met een luxe huurauto! Geniet van extreem comfort, moderne technologie en een prachtig ontwerp met de BMW M5 Serie - Vermogen: 225 kW - 306 pk, topsnelheid: 250 km/u. Opgelet: Portuguese snelwegen zijn duur. De maximum snelheid is 120 km/u. Elektronische tolheffing wordt aangegeven met een waarschuwingsbord waarop "Electronic toll only" staat. Het maximum toegestane alcoholgehalte is 0,5 promille.

  Infographic - Luxueus de weg op