Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  VOORDELIGE AUTOVERHUUR IN MARTINIQUE

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd
  Waarom via ons boeken?
  • Vergelijk verhuurders voor de beste tarieven
  • Geen annuleringskosten tot 48 uur voor aanvang van de autohuur
  • Geen creditcardkosten
  • Callcenter 7 dagen per week bereikbaar
  • Meer dan 24.000 verhuurlocaties wereldwijd

  Auto huren in Martinique - Boek en bespaar

  Martinique is een overzees gebied van Frankrijk en is vooral in trek als zonbestemming. Het eiland werd ontdekt door Christoffer Columbus en ligt in de buurt van onder andere Guadeloupe en de Dominicaanse Republiek. Martinique heeft natte gebieden met weelderige vegetatie en hoog reliëf. Mount Pelee en Bluff Carbet behoren tot het centrum van dit gebied, bedekt met tropisch regenwoud. Ten oosten van deze reliëfs is het klimaat winderig en nat, terwijl het westenvan het eiland gebukt gaat onder een veel droger klimaat, met name rond Carbet.

  Met autoverhuur Martinique zult u genieten van de vulkaan de Mount Pelee en de charmante stad St. Pierre. Geniet van uw goedkope huurauto om de flora en fauna van Martinique te ontdekken. Vergeet niet om de cultuur van het eiland te verkennen en bezoek de vele populaire festivals, zoals het beroemde carnaval, dat loopt van januari tot februari. Bezoek ook de stranden van Salinas. Ook aan Anse-d'Arlet houdt u een blijvende herinnering over. Auto Europe biedt huurauto's aan in de bekendste plaatsen van Martinique. U heeft een ruime keuze aan auto's, tegen de laagste prijzen maar met de hoogste kwaliteit en service. Hieronder treft u belangrijke informatie aan voor het auto huren op Martinique.

  Voorwaarden voor autohuur in Martinique

  De minimale leeftijd voor autohuur op Martinique is 21 jaar. Er kan een toeslag gelden voor bestuurders jonger dan 25 jaar. De hoofdbestuurder dient minimaal één jaar in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Ook wordt een internationaal rijbewijs aangeraden. De hoofdbestuurder dient bij het ophalen van de huurauto in het bezit te zijn van een geldige krediet kaart op zijn of haar naam. Indien u meer informatie wenst over autoverhuur op Martinique of als u een huurauto op Martinique wilt boeken, neem dan contact met ons op via het telefoonnummer +31850012614.

  Het reizen naar andere landen

  Het is niet toegestaan om naar anderelanden te reizen.

  Handige links

  Luchthaven in Martinique

  Wagenpark in Martinique

  Bestuurdersinformatie in Martinique