Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  AUTORIJDEN IN MARTINIQUE

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd

  Verkeersregels in Martinique

  Algemene informatie
  Martinique is een departement van Frankrijk en daardoor is het wegennet op Martinique goed uitgebouwd. Martinique is een ideale vakantiebestemming om met autoverhuur op Martinique te ontdekken.

  Vereisten
  Als u in Martinique een auto wilt huren moet u minstens 21 jaar oud zijn (de minimumleeftijd verschilt per autocategorie) en minstens 1 jaar lang uw rijbewijs hebben. Bestuurders jonger dan 25 jaar moeten een extra toeslag betalen.

  Maximumsnelheid
  De maximumsnelheden in Martinique zijn:

  • Binnen de bebouwde kom 50 km/h
  • Buiten de bebouwde kom 90 km/h
  • Snelwegen 120 km/h

  Verkeersregels
  Op Martinique gelden dezelfde verkeersregels als in Frankrijk. In Oostenrijk rijdt men rechts en wanneer een andere auto u wilt inhalen, zal deze zijn wens met lichtsignalen aangeven. Trams die u links passeren hebben voorrang.

  Brandstof
  De brandstofprijzen op Martinique zijn vergelijkbaar met die in Nederland.

  Tol
  Op Martinique zijn geen tolwegen.

  Parkeren
  Op Martinique is het gebruikelijk dat u tegen een kleine vergoeding een parkeerplaats toegewezen krijgt. Als er een parkeermeter aanwezig is, moet u de voorgeschreven parkeertijd aanhouden. Fout parkeren wordt bestraft met hoge geldboetes of een wielklem.

  Verzekeringen

  Algemene informatie
  Verzekeringen voor uw autohuur kunnen per autoverhuurder zeer verschillen. Informeer daarom naar de verzekeringsvoorwaarden voordat u uw huurauto boekt. Regels in het land waar u een auto wilt huren, kunnen van invloed zijn op de lengte van de autohuur.

  Al onze autohuur is inclusief brandverzekering en aansprakelijkheidsverzekering. Onze inclusieftarieven verstrekken ook aanrijding- en diefstaldekking tegen een van te voren gekochte korting. Als u van plan bent om de voordelen van dekking via uw creditcard te gebruiken, neem dan contact op met uw creditcard instituut voor meer informatie. Specifieke verzekeringsinformatie over uw autohuur vindt u op de reserveringsvoucher.

  Restricties autoverhuur

  Algemene informatie
  Het reizen naar andere landen is met een huurauto niet toegestaan.

  Reizen naar andere landen
  Als u met uw huurauto naar andere landen wilt reizen, neem dan contact met ons op via het telefoonnummer +31 85 001 2614.

  One way autohuur
  Binnenlandse one way autohuur is beschikbaar, waarvoor extra toeslagen gerekend kunnen worden. Internationale one way autohuur is niet beschikbaar.