Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  AUTOVERHUUR IN DOMINICAANSE REPUBLIEK

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd
  Waarom via ons boeken?
  • Vergelijk verhuurders voor de beste tarieven
  • Geen annuleringskosten tot 48 uur voor aanvang van de autohuur
  • Geen creditcardkosten
  • Callcenter 7 dagen per week bereikbaar
  • Meer dan 24.000 verhuurlocaties wereldwijd

  Auto huren in Dominicaanse Republiek - Boek en bespaar

  De Dominicaanse Republiek is een perfect vakantieoord voor de ware zonliefhebber. Met gemiddeld 255 zondagen per jaar en een gemiddelde temperatuur van 25° Celcius is het hier het hele jaar door aangenaam vertoeven. Ook voor de natuurliefhebber is hier van alles te beleven. Met autohuur in de Dominicaanse Republiek van Auto Europe kunt u dit mooie eiland met zijn prachtige bountystranden op uw gemak verkennen. Huur bijvoorbeeld een auto in Bavaro en geniet van de kilometers lange en beeldschone stranden waar u heerlijk kunt zwemmen, of gewoon lekker kunt luieren op de prachtige stranden. Ook in Punta Cana biedt Auto Europe autoverhuur in de Dominicaanse Republiek aan. Punta Cana is een prachtige badplaats in het westen van het eiland. U vindt hier de typische mooie parelwitte stranden met een totale lengte van maar liefst 60 km, verder zijn er legio mogelijkheden voor een sportieve en actieve vakantie, waaronder zwemmen met dolfijnen, duiken, windsurfen en zeilen. Ook vindt u er leuke clubs, restaurants en bars waar u lekker kunt genieten van een hapje en drankje.

  Autoverhuur Santo Domingo

  Natuurlijk biedt Auto Europe tevens huurauto´s in de hoofdstad van dit prachtige eiland, Santo Domingo. Deze stad was de eerste stad van de zogenaamde Nieuwe wereld en is gesticht door Bartholomeus Columbus, de broer van Christofel Columbus. Met 3 miljoen inwoners is het een bruisende en levendige stad, waar u in het historische centrum nog bouwwerken uit de koloniale tijd kunt bewonderen. Andere bezienswaardigheden zijn de verschillende musea, het presidentiële Paleis en u kunt er ook een bezoek brengen aan de eerste kathedraal van Amerika. Kortom, op dit prachtige eiland is er voor iedereen wat te beleven. Met Auto Europe autoverhuur in Santo Domingo bent u gegarandeerd van een hoge kwaliteit tegen de laagste prijzen

  Autohuur Dominicaanse Republiek - Voorwaarden

  De minimale leeftijd van een bestuurder voor auto huren in de Dominicaanse Republiek is 21 jaar. Er kan een toeslag gelden voor bestuurders jonger dan 25 jaar. De hoofdbestuurder dient minimaal één jaar in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Verder wordt een internationaal rijbewijs aangeraden. De hoofdbestuurder dient bij het ophalen van de huurauto in de Dominicaanse Republiek in het bezit te zijn van een geldige krediet kaart op zijn of haar naam. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

  Het reizen naar andere landen

  Het reizen naar andere landen is niet toegestaan.

  Maximumsnelheid met een huurauto in de Dominicaanse Republiek

  • Binnen de bebouwde kom: 40-60 km/h
  • Op hoofdwegen: 80-100 km/h

  Opgelet: de maximumsnelheden zijn altijd met borden aangegeven.

  Handige links

  Luchthaven in Dominicaanse Republiek

  Wagenpark in Dominicaanse Republiek

  Bestuurdersinformatie in Dominicaanse Republiek