Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  EXTRA'S EN ACCESSOIRES BIJ AUTOHUUR

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd

  Auto huren - Extra’s en accessoires

  Er zijn vele dingen waar u aan moet denken als u met de auto op vakantie gaat, vooral als u dat met (kleine) kinderen doet. De bagage voor jonge passagiers neemt meestal meer ruimte in beslag dan die voor volwassenen. Over alles wat niet meegenomen moet worden op vakantie slaken ouders meestal een zucht van verlichting. Het idee, alle bagage, inclusief de kinderwagen, een reisbedje, een kinderstoeltje, en de favoriete knuffeldieren mee te moeten zeulen en daarbij de kinderen natuurlijk in de haast op weg naar het vliegveld of station niet uit het oog te verliezen is geen opvrolijker. En dan moet er ook nog aan eten en drinken gedacht worden om de goede stemming te bewaren. Het huren van een gezinsauto of een andere auto in een ruimere categorie kan een ideale oplossing zijn, dergelijke scenario’s stressvrij te laten verlopen – en dat hoeft helemaal niet duur te zijn!

  Bij Auto Europe zult u huurauto’s in alle categorieën vinden voor de scherpste tarieven – gegarandeerd! Heeft u voor uw autohuur extra’s nodig zoals een Maxicosi of een kinderstoeltje, helpen wij u graag. Wij zullen uw aanvraag aan onze verhuurpartner doorgeven, zodat uw huurauto bij aankomst aan de balie van het verhuurkantoor met de juiste stoeltjes, passend bij het gewicht en/of de leeftijd van de kinderen, zal zijn uitgerust. De meeste verhuurbedrijven zullen naar de leeftijd en het gewicht van de kinderen vragen, om er zeker van te zijn dat u de kinderen veilig zult kunnen transporteren. Daarom is het handig deze informatie bij de hand te hebben op het moment dat u een boeking wilt plaatsen.

  Huurauto accessoires en extra‘s

  Een ander belangrijk punt voor digenen die voor hun wintersportvakantie een auto willen huren, is het tijdig boeken van een skibox voor op het dak. Dergelijke autohuur accesssoires als een skibox is in wintersportlanden als Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland en Frankrijk zeer begeerd en niet onbeperkt beschikbaar. Wees er dus op tijd bij als u een dergelijk accessoire wilt boeken.

  Verder wijzen wij erop dat winterbanden niet in alle landen verplicht zijn, en daardoor huurauto’s in de winter niet standaard met winterbanden zijn uitgerust, vooral niet in die landen waar geen wettelijke verplichting geldt. Als u bijvoorbeeld in Frankrijk een auto huurt en u wilt daarmee naar Duitsland rijden, dan kan het voorkomen dat u een boete krijgt vanwege het ontbreken van winterbanden. In het ergste geval zou u in het geval van een ongeluk niet verzekerd zijn als blijkt dat u niet aan de wettelijke plicht heeft voldaan, met winterbanden te rijden. Het is daarom belangrijk zich goed van tevoren te informeren over alle voorwaarden die er in uw bestemmingsland gelden voor een winterse rit, en deze bij uw boeking in acht te nemen. Als u onzeker bent, neem gerust contact met ons op – wij helpen u graag.

  Navigatie – een belangrijk accessoire bij autohuur

  Als u in een stad op weg bent waar u de weg niet kent, is het rijden met een navigatiesysteem ideal. Daarmee komt u snel aan op de gewenste plek, en u vermijdt dat u per ongeluk een eenrichtingsweg inrijdt omdat u meer op de naambordjes van de straten moest letten dan op de verkeersborden. Als u met een navigatiesysteem wilt rijden, bekijk dan onze aanbiedingen waarbij deze is inbegrepen. Dat scheelt weer geld! Vraag ons deskundige team van de reserveringsafdeling gerust om hulp. Onder telefoonnummer +31 85 001 2614 staan wij graag voor u klaar om al uw vragen omtrent autohuur te beantwoorden.