Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  AUTOVERHUUR OP BEAUVAIS-TILLÉ AIRPORT

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd
  Waarom via ons boeken?
  • Vergelijk verhuurders voor de beste tarieven
  • Geen annuleringskosten tot 48 uur voor aanvang van de autohuur
  • Geen creditcardkosten
  • Callcenter 7 dagen per week bereikbaar
  • Meer dan 24.000 verhuurlocaties wereldwijd

  Auto huren op Parijs Beauvais-Tillé Airport

  U kunt een auto huren op Parijs Beauvais Airport, een kleine luchthaven waar vooral Europese lowbudgetluchtvaartmaatschappijen op vliegen, en in alle rust de omgeving van Parijs en de stad zelf verkennen. Het is ook mogelijk om via Auto Europe een luxe auto te boeken. U kunt op Parijs Beauvais Airport kiezen voor de meest betaalbare autohuur in Parijs! Lees ook hoe anderen het huren hebben ervaren op onze pagina met alle autohuur beoordelingen in Parijs.

  Vliegveld informatie

  Parijs Beauvais Airport (BVA)
  Officiële naam: Aéroport de Paris-Beauvais-Tillé
  Adres: Route de l'aéroport, 60000 Tillé, Frankrijk
  Telefoonnummer: +33 892 68 20 66
  Locatie: De luchthaven ligt ongeveer negentig kilometer ten noorden van Parijs.
  Luchtvaartmaatschappijen op Parijs Beauvais Airport: Air Moldova, Blue Air Mgt, Eurolot, Jetairfly, Ryanair en Wizz Air.

  Terminals

  De luchthaven heeft twee terminals die naast elkaar liggen. Hier vindt u verschillende restaurants, snackbars en diverse winkels zowel voor als na de paspoortcontrole.

  Huurauto ophalen en afleveren

  Wanneer u heeft gekozen voor een auto huren op Parijs Beauvais Airport vindt u de balies van de verhuurbedrijven in de aankomsthallen van beide terminals. De parkeergarage ligt aan de andere kant van de weg. Indien nodig kunt u tegen betaling autoverhuur op Parijs Beauvais Airport buiten de openingstijden ophalen. Wanneer u de huurauto terug wilt brengen buiten de openingstijden kunt u de daarvoor bestemde "drop box" gebruiken. Het is erg belangrijk dat u bij het maken van uw boeking de Algemene Voorwaarden van de voucher leest.

  Verhuurbedrijf Openingstijden
  Avis Zo van 08.00u 's ochtends tot 15u 's middags en 17.00u 's middags tot 23.00u 's avonds
  Ma tot za van 08.00u 's ochtends tot 23.00u 's avonds
  Enterprice Ma tot vrij van 07.45u 's ochtends tot 23.00u 's avonds
  Weekends van 08.00u 's ochtends tot 12.00u 's middags en van 13.00u 's middags tot 23.00u 's avonds
  Europcar Zo tot za van 08.00u 's ochtends tot 23.00u 's avonds
  Hertz Ma tot zo van 07.00u 's ochtends tot 23.00u 's avonds
  UCAR Ma tot vrij van 08.00u 's ochtends tot 12.00u 's middags en van 13.30u 's middags tot 17.00u 's avonds

  Luchthaven faciliteiten

  U vindt in de terminals een balie met informatie speciaal voor toeristen alsook restaurants, eetgelegenheden en winkels.

  Routebeschrijving van en naar de luchthaven

  Indien u na aankomst rechtstreeks naar Parijs wilt rijden dan kunt u de A1 richting Lille en aansluitend de A16 nemen. Deze route duurt ongeveer een uur. Een alternatief is dat u direct de A16 neemt; deze route duurt ongeveer een uur en een kwartier. Als u naar Rouen wilt dan kunt u de N31/E46 nemen richting Beauvais/Reims/Darnetal/A.A. des Deux Rivieres. Op onze bestuurdersinformatiepagina leest u meer over een auto huren en het rijden en regels in Frankrijk.

  Er is een shuttle bus die van Parijs Beauvais Airport naar het metrostation Porte Maillot in Parijs rijdt. De bus vertrekt vanaf de parkeergarage van de shuttle bus en vertrekt ongeveer twintig tot vijfentwintig minuten nadat uw vlucht is geland. U dient een kaartje te kopen voordat de bus vertrekt. Om naar Parijs Beauvais Airport te gaan kunt u vanaf het metrostation Porte Maillot de bus nemen. Deze bus bevindt zich in de parkeergarage "Pershing" en vertrekt drie uur en vijftien minuten voordat uw vlucht vertrekt. De reistijd bedraagt voor beide routes ongeveer één uur en vijftien minuten.

  Een andere manier om het centrum van Parijs te bereiken is door bus 12 te nemen vanaf Parijs Beauvais Airport naar het historische centrum van Beauvais. Vanaf Beauvais Gare SNCF, oftewel station Beauvais, kunt u de trein nemen naar station Gare du Nord in het centrum van Parijs. Deze reis duurt ongeveer vijfenzeventig minuten.

  Parkeertips

  Er zijn ongeveer vierduizend parkeerplaatsen op de luchthaven. Parkeergarage 1 bevindt zich op twee minuten loopafstand van de terminal. Parkeergarage 2 ligt aan de kant van terminal 2 waar u kort kunt parkeren en passagiers weg kunt brengen. Parkeergarage 4 wordt gebruikt voor lang parkeren en ligt op ongeveer tien minuten lopen van de luchthaven.

  Er zijn zeer weinig parkeerplaatsen in het centrum van Parijs wegens het grote aantal auto's dat op straat parkeert. U kunt enkel de "Paris Carte" gebruiken wanneer u op straat parkeert. Deze zijn verkrijgbaar bij kiosken. Tevens zijn er ondergrondse parkeergarages in Parijs. Hier kunt u van tevoren een parkeerplaats reserveren.

  Handige links

  Parijs Beauvais-Tillé Airport