Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  AUTOVERHUUR OP BEAUVAIS-TILLÉ AIRPORT

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd
  Waarom via ons boeken?
  • Vergelijk verhuurders voor de beste tarieven
  • Geen annuleringskosten tot 48 uur voor aanvang van de autohuur
  • Geen creditcardkosten
  • Callcenter 7 dagen per week bereikbaar
  • Meer dan 24.000 verhuurlocaties wereldwijd

  Auto huren op Parijs Beauvais-Tillé Airport

  Het stadje Beauvais heeft bezokers veel te bieden, dankzij zijn rijke verleden en de diverse mooie musea en gotische kerken die u hier kunt bezoeken. Het ligt vlakbij Parijs, en is een ideaal startpunt om een roadtrip te maken in en rondom de stad der liefde en zijn prachtige omgeving. Een ander goed idee is, naar Reims te rijden en de beroemde champagne regio te verkennen, terwijl u heerlijke landschappen doorkruist en onderweg schattige dorpjes zult tegenkomen.

  Hoewel het een relatief klein vliegveld is, is een auto huren op Paris Beauvais Airport een uitstekende mogelijkheid, de wereldstad Parijs en omgeving in uw eigen tempo te ontdekken. De luchthaven ligt op ongeveer 85 km van Parijs vandaan, en voor de rit moet u in elk geval 1 uur en een kwartier uittrekken.

  Bij Auto Europe kunt u kiezen uit meerdere eersteklas verhuurbedrijven en een groot aantal huurautocategorieën, zodat u de beste deal voor uw vakantie zult vinden. Wij bieden zeer concurrerende huurtarieven en uitstekende klantenservice. Overtuig uzelf, en lees ook hoe anderen het huren hebben ervaren op onze pagina met alle autohuur beoordelingen in Parijs.

  Luchthaven informatie

  Oorspronkelijk heette dit vliegveld Beauvais-Tillé Airport, tegenwoordig staat het als Paris Beauvais Airport bekend, en heeft 2 terminals die door enkele low-budget luchtvaartmaatschappijen worden gebruikt. Vanuit Nederland worden er geen directe vluchten aangeboden.

  Paris Beauvais Airport (BVA)
  Adres: Route de l'Aéroport, 60000 Tillé, Frankrijk
  Telefoonnr.: +33 892 68 20 66
  Luchtvaartmaatschappijen die op Paris Beauvais Airport vliegen: Air Moldova, Blue Air, HiSky, Ryanair, SkyUp, Volotea en Wizz Air.

  Waar kan ik mijn huurauto ophalen op de luchthaven Paris Beauvais Airport?

  Heeft u uw autoverhuur op Paris Beauvais Airport geboekt, dan is het heel eenvoudig de auto op te halen. Er is een eigen gedeelte voor huurauto's op het parkeerterrein direct tegenover Terminal 2, naast de bushaltes. Hier zult u de balies van onze verhuurpartners aantreffen. Voor meer informatie verwijzen wij graag naar onze infopagina met alles wat u omtrent uw autohuur moet weten en waar u op moet letten.

  Openingstijden verhuurbedrijven (onder voorbehoud):

  Sixt Autoverhuur op Paris Beauvais Airport Sixt op Paris Beauvais Airport
  Parkeerdek P3 tegenover Terminal 2
  Tillé, Frankrijk 60000

  +33 820 007 498
  Openingstijden:
  Ma-Vr 08:00-13:00 / 15:00-21:30 uur,
  Za 08:00-12:00 / 14:00-20:00 uur en
  Zo 08:00-13:00 / 15:30-21:30 uur
  Europcar Autoverhuur op Paris Beauvais Airport Europcar op Paris Beauvais Airport
  Parkeerdek P3 tegenover Terminal 2,
  Tillé, Frankrijk 60000

  +33 344 450 236
  Openingstijden:
  Dagelijks van 08:00-23:00 uur
  Avis Autoverhuur op Paris Beauvais Airport Avis op Paris Beauvais Airport
  Parkeerdek P3 tegenover Terminal 2
  Tillé, Frankrijk 60000

  +33 344 155 981
  Openingstijden:
  Dagelijks van 08:00-23:00 uur
  Budget Autoverhuur op Paris Beauvais Airport Budget op Paris Beauvais Airport
  Parkeerdek P3 tegenover Terminal 2
  Tillé, Frankrijk 60000

  +33 344 049 857
  Openingstijden:
  Dagelijks van 08:00-23:00 uur
  Keddy Autoverhuur op Paris Beauvais Airport Keddy op Paris Beauvais Airport
  Parkeerdek P3 tegenover Terminal 2
  Tillé, Frankrijk 60000

  +33 344 450 236
  Openingstijden:
  Dagelijks van 06:30-24:00 uur

  Terminals

  Paris Beauvais-Tillé Airport heeft 2 terminals die naast elkaar liggen. Hier vindt u verschillende restaurants, snackbars en diverse winkels zowel voor als na de paspoortcontrole. In Terminal 1 worden de vluchten van Ryanair, Wizz Air, Air Moldova, Blue Air en Volotea afgehandeld, terwijl Terminal 2 Ryanair en Wizz Air bedient voor vluchten naar specifieke bestemmingen. Beide terminals zijn 's nachts gesloten, dus passagiers die pas de volgende dag een aansluitende vlucht hebben, kunnen hier niet overnachten.

  Luchthaven faciliteiten

  U vindt in de terminals een balie met informatie speciaal voor toeristen alsook restaurants, eetgelegenheden en winkels. U kunt een half uur gratis gebruik maken van de WiFi verbinding, en als u wilt kunt u zich na dit halve uur opnieuw gratis inloggen. Voor een verbinding zonder pauze wordt een geringe kostenbijdrage verlangd. Er zijn meerdere pin-automaten en Dutyfree winkel. In Terminal 1 is een infobalie en een postkantoortje.

  Hoe kom ik naar en van de luchthaven Paris Beauvais Airport?

  Indien u na aankomst met uw autohuur op Paris Beauvais Airport rechtstreeks naar Parijs wilt rijden, dan kunt u de A1 richting Lille en aansluitend de A16 nemen. Deze route duurt ongeveer een uur. Een alternatief is dat u direct de A16 neemt; deze route duurt ongeveer een uur en een kwartier. Als u naar Rouen wilt dan kunt u de N31/E46 nemen richting Beauvais/Reims/Darnetal/A.A. des Deux Rivieres. Het centrum van Beauvais bereikt u met de auto via de D1001 in circa 10 minuutjes. Op onze bestuurdersinformatiepagina leest u meer over een auto huren en het rijden en regels in Frankrijk.

  Als u niet voor een auto huren op Paris Beauvais Airport heeft gekozen, maar met het openbaar vervoer wilt reizen, zijn er diverse mogelijkheden. Er is een shuttle bus die van Parijs Beauvais Airport naar het metrostation Porte Maillot in Parijs rijdt. De bus vertrekt vanaf de parkeergarage van de shuttle bus en vertrekt ongeveer twintig tot vijfentwintig minuten nadat uw vlucht is geland. U dient een kaartje te kopen voordat de bus vertrekt. Om naar Parijs Beauvais Airport te gaan kunt u vanaf het metrostation Porte Maillot de bus nemen. Deze bus bevindt zich in de parkeergarage "Pershing" en vertrekt drie uur en vijftien minuten voordat uw vlucht vertrekt. De reistijd bedraagt voor beide routes ongeveer één uur en vijftien minuten. Een andere manier om het centrum van Parijs te bereiken is door bus 6 te nemen vanaf Parijs Beauvais Airport naar het historische centrum van Beauvais. Vanaf Beauvais Gare SNCF, oftewel treinstation Beauvais SNCF, kunt u de trein nemen naar station Paris Gare du Nord in het centrum van Parijs. Deze reis duurt ongeveer 75 minuten.

  Parkeertips

  Voor uw huurauto op Paris Beauvais Airport zijn ongeveer 4.000 parkeerplaatsen beschikbaar. Parkeergarage 1 bevindt zich op twee minuten loopafstand van de terminal. Parkeergarage 2 ligt aan de kant van terminal 2 waar u kort kunt parkeren en passagiers weg kunt brengen. Parkeergarage 4 wordt gebruikt voor lang parkeren en ligt op ongeveer tien minuten lopen van de luchthaven.

  Kiest u voor een auto huren op de luchthaven Paris Beauvais en wilt u naar Beauvais, dan zult u niet lang naar een parkeerplaats hoeven zoeken. Er zijn verschillende openbare parkeerplaatsen in de stad, waarvan de Vinci parkeerplaats op de Place Georges Clemenceau de meest centraal gelegen is. Verder zijn er parkeergarages bij winkelcentra, en in de buurt van de boulevard ringweg, te weten Theatre parkeerplaats, Gendarmerie parkeerplaats, Boulevard Aristide Briand parkeerplaats and Saint-Quentin parkeerplaats.

  Daarentegen is parkeren in Parijs problematischer. Als u tijdens uw autoverhuur op Paris Beauvais Airport richting stadscentrum rijdt, zult u merken dat er zeer weinig parkeerplaatsen zijn wegens het grote aantal auto's dat op straat parkeert. U kunt enkel de "Paris Carte" gebruiken wanneer u op straat parkeert. Deze zijn verkrijgbaar bij kiosken. Tevens zijn er ondergrondse parkeergarages in Parijs. Hier kunt u van tevoren een parkeerplaats reserveren.

  Handige link

  Parijs Beauvais-Tillé Airport