Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  AUTOVERHUUR OPTIES IN URUGUAY

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd

  Autoverhuur wagenpark in Uruguay

  Door het grote aantal aan bezienswaardigheden en de hoeveelheid naturrschoon dat u in Uruguay heeft, zult u snel begrijpen dat het land een geliefde reisbestemming is. Tegenover de baai van Buenos Aires gelegen, wacht een kilometers lange kust op u om te ontdekken. Het leven in de regio is duidelijk beïnvloed door de Europese cultuur. Van kunst tot muziek, eten, literatuur en sport, Europa heeft hier zijn afdruk nagelaten. Voetbal werd door Engelse matrozen overgebracht, terwijl in de heuvels en valleien het maken van bier door Duitsers werd geïntroduceerd. Bij een land waar zo veel te zien en tebeleven valt, zult u nog zeer lang kunnen nagenieten. Het land heeft een zeer sociaal en liberale insteling, waardoor iedereen zo kan zijn zoals die graag wilt. Het wordt daarom op dat gebied ook wel het Zwitserland van Zuid-Amerika genoemd. De spreuk leven en laten leven is daardoor zeer van toepassing op dit land. Het is een fantastisch land om met een huurauto te verkennen en te beleven.

  Waarom een mini categorie auto huren in Uruguay?

  Mini categorie autohuurDe wegen in Uruguay zijn zeer goed en het wegennet is zeer omvangrijk. Een mini categorie auto is het uitermate geschikt om de hoofstad Montevideo en zijn omgeving te verkennen. Ze bieden voldoende plaats voor twee personen met bagage of 4 personen zonder bagage. Aangezien Uruguay het op een na kleinste land is in Zuid-Amerika, is het met een auto uit deze categorie ook mogelijk om de rest van het land te verkennen.
  Populaire Mini categorie modellen: De Chevrolet Spark is een erg geliefd model.

  Waarom een economy categorie auto huren in Uruguay?

  Economy categorie autohuurBevrijdt uzelf van het openbaar vervoer en rij in uw eigen tempo, waar en wanneer u maar wilt met een huurauto via Auto Europe. U kunt zo geld besparen op taxi's en de overvolle bussen en treinen vermijden. De economy categorie auto's zijn geschikt voor tot vier personen en een grote en kleine koffer. Urauguay is ongeveer even groot als Hongarije en Oostenrijk bij elkaar dit is zo ongeveer de helft van Duitsland.
  Populaire Economy categorie modellen: Chevy Prisma, Renault Kwid en andere modellen.

  Waarom een compact categorie auto huren in Uruguay?

  Compact categorie autohuurEen wat betere reiservaring bieden de auto's in de compact categorie. Deze modellen bieden plaats voor 4 personen en 2 grote koffers met nog een reistas. Mocht u de wat landelijkere gebieden op gaan zoeken dan is deze categorie of een hogere zeker aan te raden. In het noorden van Uruguay loopt een haast 1000 km lange grens met Brazilië en in het westen loopt een grens van ongeveer 600 km met Argentinië.
  Populaire Compact categorie modellen: Chevrolet Onix en gelijkwaardige modellen.

  Waarom een midsize categorie auto huren in Uruguay?

  Midsize categorie autohuurBegin uw vakantie in Montevideo, waar u de kans heeft de lokale kultuur te leren kennen. Eet in een van de geweldige restaurants en probeer zeker een Chivito. Dit is een populaire regionale sandwich. Hiernaa bent u klaar om de rest van Uruguay te verkennen. In een midsize categorie auto kunt u comfortabel lange afstanden afleggen. U kunt zo bijvoorbeeld langs de 660 km lange kustlijn rijden. Deze categorie biedt plaats voor tot wel 4 personen inclusief bagage.
  Populaire Midsize huurauto modellen: Renault Logan en andere modellen.

  Waarom een gezinsauto huren in Uruguay?

  Gezinscategorie autohuurEen eersteklas service staat u te wachten bij het huren van een gezinsauto bij Auto Europe. Hier passen met gemak twee grote koffers en twee stuks handbagage in en tot wel vijf personen. Wij bieden deze auto's en tegen scherpe prijzen met daarbij een uitstekende service. De sterke motoren en het ruime interieur maken het voor iedere passagier een plezier om in te reizen ook tijdens lange ritten. Bezoek eens het historische museum in Montevideo en leer de rijke geschiedenis van het land kennen.
  Populaire Gezinsauto modellen: VW Voyage, Chevrolet Cruz en andere modellen.

  Waarom een SUV huren in Uruguay?

  SUV autohuurOok zeer veel ruimte en comfort heeft u in SUV. Nadat u enige tijd in de hoofdstad heeft doorgebracht, kunt u de bezienswaardigheden in de rest van het land gaan bewonderen. Deze auto's zijn niet alleen geschikt voor avonturiers maar ook voor de gewone vakantiegangers. Door onze prijsgarantie bent u er van verzekerd dat u de laagste prijs betaald voor het huren van een SUV. Deze categorie biedt ruim plaats aan vier personen inclusief bagage. Ze zijn zeer geschikt voor het rijden over minder goed begaanbare wegen door hun hoge ligging en krachtige motoren.
  Populaire SUV modellen: Toyota RAV4 en gelijkwaardige modellen.

  Waarom een minibusje huren in Uruguay?

  Minibus autohuurEen minibusje biedt plaats aan tot wel 9 personen en is daarom de beste keuze als u met een grote familie of groep wilt reizen. De bagage laat zich eenvoudig meenemen en u blijft tijdens de reis met de gehele groep bij elkaar. Er is zeer veel beenruimte zodat deze categorie uitstekend is voor langere ritten door de binnenlanden van Uruguay. Houdt u van ontspannen dan kunt u met de hele familie naar het strand in Cabo Polonio rijden. Het staat bekend als een plek waar u volledig tot rust kunt komen.
  Populaire minibus modellen: VW Suran en andere modellen.
  Om de perfecte auto voor uw reis in Uruguay te vinden, kunt u een zoekopdracht invoeren via het zoekformulier bovenaan deze pagina. Kunt u niet precies vinden waarnaar u op zoek bent? Bel dan de huurspecialisten van Auto Europe via tel. +31 85 001 2614. Deze staan 7 dagen per week voor u klaar en zullen u met alle plezier assisteren.