Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  DE BESTE KERSTMARKTEN VAN EUROPA

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd

  Kerstmarkten in Europa

  De kerstdagen laten de meest populaire Europese steden in een heel ander daglicht zien. In het vroege schemerlicht wordt de stad prachtig verlicht en in het centrum krioelt het van bezoekers van de kerstmarkten. Deze infographic laat u de Europese winterse wondere wereld zien! Dankzij onze samenwerking met onze internationale en lokale verhuurbedrijven kunt u een huurauto ophalen op meer dan 24.000 locaties in 180 landen. Via Auto Europe vindt u de perfecte auto in Europa of op een ander continent. Maak deze feestdagen onvergetelijk met autoverhuur via Auto Europe!

  Kopenhagen, Denemarken

  Tivoli
  Het is bijna een traditie onder de inwoners van Kopenhagen om kerst in het attractiepark Tivoli te vieren. Het hoogtepunt van de kerstmarkt is het jaarlijkse vuurwerk festijn dat plaatsvindt tussen kerstavond en oud & nieuw.

  Wenen, Oostenrijk

  Christkindlmarkt
  Deze kerstmarkt is te vinden vlakbij het stadhuis en is de perfecte kerstmarkt voor het hele gezin. Kinderen kunnen hier bijvoorbeeld kerstkoekjes bakken of kaarsen maken, terwijl ouders kunnen genieten van gratis muzikale optredens.

  Praag, Tsjechië

  Oudestadsplein & Wenceslausplein
  Praag wordt verlicht door de vele lichtjes van de kerstmarkten die de stad rijk is. De kerstboom op het Oudestadsplein is het meest belangrijke symbool van de kerstmarkt en wordt opgevrolijkt door kerstversieringen. Ook is december de beste tijd om een typische zoetigheid te proeven: trdelník. Dit is een gebakje met suiker en walnoten.

  Londen, Engeland

  Hyde Park
  Een echt fantastische kerstmarkt vindt u in het bekende Hyde Park, waar u zich kunt warmen aan een warm drankje of originele kerstinkopen kunt doen. Ook vindt u hier een circus, een gigantisch reuzenrad en de grootste ijsbaan in Londen. Geef u over aan de magie van het Magical Ice Kingdom!

  Zürich, Zwitserland

  Zürich kerstmarkt (20 nov t/m 24 dec)
  Het centraal station van Zürich wordt in de winter omgetoverd tot een enorme kerstmarkt met meer dan 160 kraampjes, en is de grootste overdekte kerstmarkt van Europa. De kerstboom is 15 meter hoog en versierd met Swarovski kristallen.

  Neurenberg, Duitsland

  Christkindlesmarkt
  Deze kerstmarkt in Neurenberg staat bekend als de eerste en originele kerstmarkt van Duitsland, en is tevens de grootste van het land met jaarlijks meer dan twee miljoen bezoekers wereldwijd. Doe hier uw kerstinkopen, drink een glühwein en eet een originele Nürnberger Würstl (Neurenbergse worst).

  Rome, Italië

  Piazza Navona
  Dit is de meest bekende kerstmarkt in Italië. In het midden van de markt staat Befana: een heks die cadeaus bij kinderen in Italië rondbrengt in de nacht van 5 januari. Ook zijn er Befana poppen te koop bij diverse kraampjes.

  Brussel, België

  Winterpret
  Op de Grote Markt in het centrum van Brussel vindt u meer dan 250 kraampjes en een ijsbaan, waar u kunt genieten van verschillende optredens en andere activiteiten. Denk dan aan concerten, muzikale parades, straatartiesten en religieuze optochten.

  Straatsburg, Frankrijk

  Christkindelmärik
  Deze kerstmarkt is de oudste kerstmarkt in Frankrijk en vindt sinds 1570 plaats naast de kathedraal van Straatsburg. Geniet van de glühwein, maar probeer ook de heerlijke koekjes en gebakjes uit de Elzas die oorspronkelijk van Duitse bodem komen.

  Göteborg, Zweden

  Liseberg
  De grootste kerstmarkt van Zweden bevindt zich in dit attractiepark in Göteborg. Deze kerstmarkt is de ideale plek voor gezinnen om samen kerstinkopen te doen en te proeven van de Zweedse keuken en andere typische lekkernijen die met kerst worden gegeten.

  Kerstmarkten in Europa