Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  HUUR EEN LUXE AUTO IN OOSTENRIJK

  Luxe Autohuur Wereldwijd
  Audi
  Bentley
  BMW
  Ferrari
  Jaguar
  Lexus
  Maserati
  Mercedes
  Luxe Autohuur Wereldwijd

  Luxe autoverhuur in Oostenrijk

  Welkom in Oostenrijk! Dit land is rijk aan prachtige panorama's van de Alpen en indrukwekkende bouwkunsten in de vorstelijke hoofdstad Wenen. Wenen is de stad bij uitstek om een keuze te maken uit onze brede selectie van luxe huurauto's: Kies bijvoorbeeld een stijlvolle Porsche, een krachtige Range Rover of een chique Mercedes. U vindt in Oostenrijk meer dan genoeg plekken waar u van de prachtige natuur kunt genieten, ongeacht in welk seizoen u besluit om een bezoek aan dit land te brengen. U vindt er tevens diverse luxueuze gebieden om te skiën, zoals bijvoorbeeld in Kitzbühel. Hier bevinden zich echter ook de grootste ijsgrotten ter wereld en majestueuze meren in de bergen. Ontdek het land dat zoveel wereldbekende componisten heeft voortgebracht met de luxe autohuur van Auto Europe, en vergeet ook vooral niet de elegante paleizen en imposante tuinen te bekijken. Wat ook niet aan uw reis mag ontbreken is een bezoek aan Wenen! Hier kunt u genieten van de enige echte Sachertorte met natuurlijk een kop dampende Weense koffie. Ook Salzburg is zeker de moeite van het bezoeken waard. De stad waar Mozart geboren is heeft een barokke stijl, en u vindt hier onder andere een vesting met magnifieke vergezichten en natuurlijk de bekende Mozartkugeln.

  Meet & Greet service

  Eén van de vele voordelen die het huren van een luxe auto via Auto Europe biedt, is dat u gebruik kunt maken van onze Meet & Greet service. Indien u wenst kunnen wij u ontmoeten bij de luchthaven, treinstation of haven van uw keus en u direct naar uw auto toebrengen. Met deze service hoeft u niet langer te wachten dan nodig is en vermijdt u onnodig oponthoudt.

  Laat uw huurauto afleveren

  Een andere service die Auto Europe aanbiedt is het afleveren van uw huurauto op de locatie van uw wens. Maak een keuze uit onze brede selectie exclusieve huurauto's en ontspan. WIj zorgen ervoor dat de auto op uw locatie in Oostenrijk wordt afgeleverd.

  Gegarandeerd merk en model

  Bij het boeken van een luxueuze huurauto via Auto Europe in Oostenrijk garanderen wij dat u het merk en model zult ontvangen dat u wilt. Wij bieden tevens luxe autoverhuur aan in Frankrijk en in de prachtige hoofdstad, Parijs.

  Ons team van getrainde medewerkers staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u informatie te verschaffen met betrekking tot de verhuurbedrijven, kosten voor extra services en de voorwaarden omtrent creditcards. Ons team zal u voorzien van de nodige informatie zodat u uw reis niet snel zult vergeten.

  Verkeersregels

  U bent in Oostenrijk verplicht om ten allen tijde uw veiligheidsgordel in de auto te dragen. Het is verboden om een mobiele telefoon te gebruiken zonder het gebruik van een handsfree systeem. Benzinestations in Oostenrijk in de grote steden zijn vaak vierentwintig uur per dag geopend. In de kleinere steden zijn tankstations vaak geopend van 8u 's ochtends tot 20u 's avonds.
  Alle auto's die gebruik maken van de snelweg in Oostenrijk moeten een Autobahnvignet hebben. Deze zijn verkrijgbaar bij diverse winkels tankstations. Alvorens te parkeren heeft u een parkeerschijf nodig. Deze zijn verkrijgbaar bij banken, winkels en speciale automaten rondom parkeergelegenheden.

  Tijdzone, valuta en elektriciteit

  Nederland en Oostenrijk liggen in dezelfde tijdzone; er is dus geen tijdsverschil. In beide landen wordt met de euro betaald. U kunt in Oostenrijk uw eigen elektronische apparaten gebruiken; men gebruikt dezelfde stopcontacten als in Nederland.

  Populaire Luxe Autohuur Bestemmingen in Oostenrijk

  Kitzbühel