Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  HUUR EEN LUXE AUTO IN KITZBÜHEL

  Luxe Autohuur Wereldwijd
  Audi
  Bentley
  BMW
  Ferrari
  Jaguar
  Lexus
  Maserati
  Mercedes
  Luxe Autohuur Wereldwijd

  Luxe autoverhuur in Kitzbühel

  Kitzbühel wordt omringd door de Alpen en is de perfecte plek voor wintersporters om hun kunsten te beoefenen. Hier worden op de wereldberoemde en één van de moeilijkste skipistes ter wereld, de Streif, de wereldkampioenschappen alpineskiën gehouden. Dit kleine middeleeuwse stadje ligt in de deelstaat Tirol, en wordt jaarlijks bezocht door skiërs vanuit de hele wereld.

  Geniet extra comfortabel van uw wintervakantie in Kitzbühel met een exclusieve huurauto van Auto Europe! Indien u op zoek bent naar een stijlvolle en luxueuze auto tijdens uw zakenreis of gedurende uw vakantie, dan helpen wij u graag. Ons gespecialiseerde team kan u helpen met speciale verzoeken zoals onder andere het laten afleveren van uw auto. Wij voorzien u van de beste service.

  Vind uw droomauto met Auto Europe

  Dankzij het uitgebreide luxueuze wagenpark van onze internationale partners kunnen wij u zeker helpen bij het vinden van uw ideale, stijlvolle huurauto in Kitzbühel. Vooral SUV's zijn bijzonder populair in dit bergachtige landschap. Of u nu kiest voor een VW Touareq, BMW X5, Range Rover of een Porsche Cayenne, deze auto's zijn allemaal uitgerust met winterbanden zodat u veilig en comfortabel uw reis voort kunt zetten. Wanneer u van plan bent om met een groep vrienden naar Kitzbühel af te reizen, dan is de Mercedes Viano een goede keus. Extra uitrustingen, zoals sneeuwbanden en ski dragers, kunt u aan uw boeking toevoegen tegen extra betaling. Neem contact op met ons team voor meer informatie. Wij helpen u graag bij het vinden van de auto die bij u past voor uw wintervakantie in Oostenrijk.

  Ophaalprocedures

  Wanneer u niet per vliegtuig naar Salzburg of Innsbruck vliegt, dan kunt u er ook voor kiezen om uw huurauto gratis te laten bezorgen bij uw hotel in de omgeving van Kitzbühel. Onthoudt dat bij het ophalen van uw luxe auto in Kitzbühel de hoofdbestuurder een creditcard op zijn of haar naam bij zich moet hebben. Voor meer vragen voor, tijdens of na het ophalen van uw auto kunt u ons bellen op ons telefoonnummer dat zeven dagen per week te bereiken is.

  Verkeer en parkeren

  Normaliter is er weinig verkeersdrukte in Oostenrijk, vanwege het goed onderhouden wegennetwerk. Indien u gebruik gaat maken van de snelweg in Oostenrijk dan moet u ervoor zorgen dat uw huurauto een tolweg vignet heeft. Als u vanaf de luchthaven van München reist, dan duurt het ongeveer twee uur alvorens u in Kitzbühel bent. Reist u vanaf Salzburg of de luchthaven van Innsbruck? Dan duurt de reis ongeveer een uur. Let erop dat u in de bergen uw snelheid aanpast aan de situatie van de weg. Lokale wegen kunnen glad zijn of bedekt zijn door sneeuw. Auto's mogen in de daarvoor bestemde gebieden op straat parkeren. Hotels en ski resorts hebben hun eigen faciliteiten om te parkeren.

  One way autoverhuur

  Luxe autohuur via Auto Europe in Kitzbühel geeft u de vrijheid om te reizen zoals u dat wilt. Zowel binnenlandse als internationale one way verhuren zijn toegestaan, nadat er een speciaal verzoek is ingediend. Neem contact met ons zodat wij u kunnen ondersteunen bij uw reisplannen indien u uw huurauto elders in Oostenrijk wilt achterlaten.