Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  Voordelige autoverhuur op Schiphol Airport

  Autohuur Wereldwijd
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuur Wereldwijd
  Waarom via ons boeken?
  • Vergelijk verhuurders voor de beste tarieven
  • Geen annuleringskosten tot 48 uur voor aanvang van de autohuur
  • Geen creditcardkosten
  • 7 dagen per week beschikbaar
  • Meer dan 20,000 verhuurlocaties wereldwijd

  Auto huren op Schiphol Airport - Boek en bespaar

  Amsterdam wordt zowel door buitenlandse toeristen als door toeristen uit eigen land regelmatig bezocht. De stad kent een uitgebreide mix van historische gebouwen, moderne architectuur en een zeer divers cultureel aanbod. In Amsterdam zult u zich dan ook nooit vervelen. Naast Amsterdam is Schiphol een interessante attractie. Zelfs als u geen vlucht hoeft te halen kunt u hier een leuk dagje doorbrengen door heerlijk te winkelen of vliegtuigen te spotten. Ook kunt u een auto huren op Amsterdam Schiphol Airport en profiteren van de lage prijzen van Auto Europe. Dankzij onze samenwerking met verhuurbedrijven wereldwijd kunnen wij onze klanten de beste prijzen aanbieden, en hebben onze klanten de grootste keuze.

  Vliegveld informatie

  Amsterdam Airport (AMS)
  Officiële naam: Luchthaven Schiphol
  Adres: Evert van de Beekstraat 202, 1118 CP Schiphol
  Locatie: De luchthaven ligt in de gemeente Haarlemmermeer, ongeveer zestien kilomter ten zuidwesten van de stad.
  Luchtvaartmaatschappijen op Schiphol Airport: U kunt vanaf de luchthaven naar uiteenlopende bestemmingen over de hele wereld vliegen.

  Terminals

  Schiphol Airport is één van de grootste en meest belangrijke luchthavens in Europa. De luchthaven bestaat uit één grote terminal en is verdeeld in drie zones. Voor de paspoortcontrole vindt u "Schiphol Plaza", een groot winkelcentrum met een divers aanbod. Hier bevinden zich tevens de aankomsthallen, terwijl de vertrekhallen een verdieping hoger liggen. In de vertrekhal kunt u inchecken en uw bagage afgeven. Met borden wordt duidelijk aangegeven waar de balies van autoverhuurbedrijven, informatiebalies, toiletten en andere faciliteiten zijn.

  Huurauto ophalen en afleveren

  Het is eenvoudig om autoverhuur op Amsterdam Schiphol Airport te boeken. De meeste verhuurbedrijven waar u een auto huren kunt hebben een balie op Schiphol Plaza, vlakbij aankomsthal 3. U kunt gewoon de borden volgen. Nadat u alle documentatie aan de balie heeft afgehandeld kunt u uw huurauto ophalen bij de parkeergarage P1. Deze wandeling duurt ongeveer vijf à tien minuten. De verhuurbedrijven vindt u op level 0 of level -1.

  Verhuurbedrijf Openingstijden
  Hertz 06.00 tot 23.30 uur
  Avis 06.30 tot 23.30 uur
  Enterprise 06.30 tot 23.00 uur
  Dollar 07.00 tot 22.15 uur
  Thrifty 06.00 tot 23.30 uur

  Luchthaven faciliteiten

  Naast de mogelijkheid tot een auto huren op Amsterdam Schiphol Airport heeft u hier een uitgebreid aanbod van winkels, restaurants en wellnessfaciliteiten. U hoeft zich dus niet te vervelen terwijl u wacht. Wanneer u op de luchthaven een hapje wilt eten kunt u kiezen uit de meest trendy en gezonde eetgelegenheden en à la carte restaurants.

  Ietwat bijzonder is de luchthavenbibliotheek: u kunt de digitale bibliotheek gebruiken om boeken te lezen en muziek te luisteren. Indien u wat langer moet wachten kunt u uzelf verwennen met een rustgevende behandeling bij één van de wellness centers, of u kunt uw geluk beproeven in het casino als u een meer opwindende activiteit zoekt.

  Een leuke attractie is het Panoramaterras. Hier staat het grootste vliegtuig dat ooit door Fokker is gebouwd, namelijk de Fokker 100. Het vliegtuig is omgebouwd tot een hele bezienswaardigheid en is geschikt voor alle leeftijden. Het Panoramaterras is een prima plek om de inkomende en uitgaande vliegtuigen te spotten. Als u regelmatig vliegt kunt u zich aanmelden voor het Privium programma. Hiermee reist u sneller en met meer comfort.

  Routebeschrijving van en naar de luchthaven

  U kunt vanaf Amsterdam eenvoudig de luchthaven bereiken via de A4. De treinen bevinden zich een verdieping onder Schiphol Plaza en rijden onder andere naar Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Groningen. Ook kunt u de bus nemen, alhoewel deze in het weekend minder frequent rijdt.

  Parkeertips

  Schiphol Airport beheert parkeergarages waar u zowel kort als lang kunt parkeren. U zult dus zonder problemen een parkeerplaats vinden. Helaas is het in de stad Amsterdam niet zo makkelijk om een parkeerplek te vinden. Een oplossing is om uw auto buiten te stad parkeren, wat tevens goedkoper is. U kunt bijvoorbeeld uw auto parkeren bij Park & Ride (P&R) aan de A10 en vandaar het openbaar vervoer naar de stad nemen. Als u toch in de stad wilt parkeren dan moet u het digitale parkeersysteem gebruiken. Dit betekent dat u bij het parkeren op straat uw kentekennummer in moet voeren. U hoeft dan niet meer het bonnetje achter uw voorruit te plaatsen, omdat uw kentekennummer geldt als de digitale bon. U kunt enkel betalen met uw creditcard of met uw Nederlandse bankpas.

  Handige links

  Amsterdam Airport Website

  Verbeter uw ervaring

  U gebruikt een browser die wij niet ondersteunen. Upgrade uw browser voor een betere gebruikersbelevenis en veiligheid.

  We raden aan de laatste versie van Chrome of Firefox te gebruiken