Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  VOORDELIGE AUTOVERHUUR OP CDG AIRPORT

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd
  Waarom via ons boeken?
  • Vergelijk verhuurders voor de beste tarieven
  • Geen annuleringskosten tot 48 uur voor aanvang van de autohuur
  • Geen creditcardkosten
  • Callcenter 7 dagen per week bereikbaar
  • Meer dan 24.000 verhuurlocaties wereldwijd

  Auto huren op Charles de Gaulle Airport

  Auto Europe werkt al meer dan zestig jaar aan haar relaties met verschillende partners wereldwijd, zodat wij onze klanten de beste klantenservice kunnen bieden evenals de laagste prijzen en het grootste aanbod. Bekijk onze roadtrip gids over Parijs en omgeving voor tips en handige informatie. Via Auto Europe kunt u voordelig een auto huren op Charles de Gaulle Airport en profiteren van onze aanbiedingen. U kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer +31850012614 of met behulp van onze website. Gebruik onze zoekmachine als u op zoek bent naar een luxe wagen. En als u benieuwd bent naar de ervaringen van anderen, lees dan eens de talrijke autohuur beoordelingen in Parijs.

  Vliegveld informatie

  Charles de Gaulle Airport (CDG)
  Officiële naam: Aéroport de Paris-Charles de Gaulle
  Adres: 95700 Roissy-en-France, Frankrijk
  Telefoonnummer: +33 1 70 36 39 50
  Locatie: De luchthaven ligt ongeveer vijfentwintig kilometer ten noordoosten van Parijs.
  Luchtvaartmaatschappijen op Charles de Gaulle Airport: Zowel de grote luchtvaartmaatschappijen als de regionale en lowbudget luchtvaartmaatschappijen vliegen op Charles de Gaulle Airport.

  Terminals

  De luchthaven is verdeeld in drie terminals. Terminal 2 is onderverdeeld in zeven kleinere terminals. De CDGVAL metro verbindt alle drie de terminals met elkaar.

  Huurauto ophalen en afleveren

  De balies van de verhuurbedrijven vindt u op dezelfde verdieping als de aankomsthal in terminal 1 en terminal 2. Er zijn geen balies in terminal 3, maar u kunt vanaf hier de metro naar terminal 1 en 2 nemen. Begin uw reis in Frankrijk met autoverhuur op Charles de Gaulle Airport!

  Verhuurbedrijf Openingstijden
  Avis 06.00 tot 23.59 uur
  Budget 06.00 tot 23.00 uur
  Citer 06.00 tot 23.59 uur
  Europcar 06.00 tot 23.59 uur
  Firefly 08.00 tot 22.00 uur
  Hertz 04.00 tot 23.59 uur
  National 06.00 tot 23.59 uur
  Interrent 08.00 tot 19.00 uur
  Thrifty 04.00 tot 23.59 uur

  Luchthaven faciliteiten

  Als één van de belangrijkste luchthavens in Europa biedt Charles de Gaulle Airport reizigers de beste faciliteiten op het gebied van winkels en restaurants. Op de hele luchthaven kunt u gebruikmaken van geldautomaten, lounges en internetcafés evenals een auto huren op Charles de Gaulle Airport.

  Routebeschrijving van en naar de luchthaven

  Als u geen huurauto ophaalt op Charles de Gaulle Airport kunt u de bus of trein nemen om op uw plaats van bestemming te komen. U kunt vanaf de luchthaven met de bus naar Parijs of andere steden. Met de trein reist u van de luchthaven naar Parijs, Nice en Lyon of naar een ander land. Er zijn taxi's op de eerste verdieping van de aankomsthallen, maar taxichauffeurs rekenen over het algemeen hogere tarieven.

  Parkeertips

  Het is eenvoudig genoeg om op de luchthaven te parkeren, aangezien de parkeergarage vierentwintig uur per dag geopend is en elke terminal een parkeergarage heeft.

  Indien u heeft gekozen voor een auto huren in Parijs doet u er goed aan om de volgende zaken te onthouden omtrent parkeren. De tarieven voor het parkeren op straat worden hoger naarmate u dichter bij het centrum komt. Betaald parkeren is van maandag tot en met vrijdag van 09.00u 's ochtends tot en met 19.00u 's avonds. U kunt enkel betalen met de "Paris Carte". Deze speciale kaart is te koop bij kiosken. Let erop dat u nauwkeurig de verkeersborden leest, en onthoud dat u maximaal twee uur op dezelfde plek kunt parkeren.

  Wellicht vindt u het fijner om de ondergrondse parkeergarages te gebruiken. De prijzen verschillen per garage en in sommige gevallen kunt u van tevoren een plaats reserveren.

  Handige links

  Charles de Gaulle Airport Website