Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  VOORDELIGE AUTOVERHUUR IN NOORD-IERLAND

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd

  Auto huren in Noord-Ierland met Auto Europe

  Noord-Ierland maakt deel uit van het Verenigd Koninkrijk van Groot-Britannië. Met autohuur in Noord-Ierland van Auto Europe kunt u het prachtige natuurschoon zelf bewonderen. Hier vindt u bijvoorbeel de Giant´s causeway, een unieke rotsformatie die is ontstaan na een vulkaanuitbarsting. Verder treft u in Noord-Ierland vele rivieren, rotskusten en groene heuvellandschappen aan waar u kunt genieten van het mooie uitzicht en natuurlandschap.

  Auto Europe biedt autoverhuur in Noord-Ierland met een grote keuze aan huurauto´s aan. Huur een auto in Derry, en ontdek deze prachtige stad waarvan de stadsmuren nog volledig intact zijn. Ook vindt u hier weer het kenmerkende natuurschoon. Verder is het Museum van Free Derry een aanrader. Hier komt u alles te weten over de "Bloody Sunday". Daarnaast kunt u een bezoek brengen aan één van de vele pubs die de stad rijk is en lekker eten in de gezellige restaurants.

  Goedkope autoverhuur in Belfast, Noord-Ierland

  Boek een huurauto in Belfast en ontdek de hoofdstad die tevens de grootste stad in Noord-Ierland is. De stad is omringd door heuvels, wat mooie plaatjes oplevert. De stad is de laatste jaren erg gegroeid en gemoderniseerd, waardoor de stad bij veel toeristen in trek is. Met zijn vele winkelstraten en pubs, kunt u hier uitstekend vertoeven. Toch heeft Belfast ook de invloeden van vroeger weten te behouden, wat zich onder andere uit in de vele Victoriaanse bouwwerken. Een niet te missen bezienswaardigheid in Belfast is het Titanic Quarter. Hier werd het historische schip door de firma Harland & Wolff gebouwd.

  Kortom, er valt voor zowel de natuurliefhebber als voor de liefhebber van stedenreizen genoeg te zien in Noord-Ierland. Auto Europe biedt u in Noord-Ierland een ruime keuze in huurauto's aan met de hoogste kwaliteit en tegen een lage prijs, waardoor u uw vakantie in Noord-Ierland geheel naar eigen wens kunt indelen.

  Autohuur Noord-Ierland - Voorwaarden

  De minimale leeftijd van de bestuurder voor auto huren in Noord-Ierland is 21 jaar. Er kan een toeslag gelden voor bestuurders jonger dan 25 jaar. De hoofdbestuurder dient minimaal één jaar in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Ook wordt een internationaal rijbewijs aangeraden. De hoofdbestuurder dient bij het ophalen van de huurauto in het bezit te zijn van een geldige krediet kaart op zijn of haar naam. Voor meer informatie over een huurauto in Noord-Ierland kunt u contact met ons opnemen via het telefoonnummer +31 85 001 2614.

  Het reizen naar andere landen

  Het is in de meeste gevallen toegestaan om naar de volgende landen te reizen: Andorra, Oostenrijk, België, Denemarken, Ierland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Gibraltar, Italië, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Portugal, Spanje, Zweden en Zwitserland. Indien u bovenstaande landen wilt bezoeken vragen wij u vriendelijk telefonisch contact met ons op te nemen.

  Maximumsnelheid met een huurauto in Noord-Ierland

  • Binnen de bebouwde kom: 45 km/h (30 mph)
  • Buiten de bebouwde kom: 95 km/h (60 mph)
  • Autosnelwegen: 110 km/h (70mph)

  Handlige links

  Wagenpark in Noord-Ierland

  Bestuurdersinformatie in Noord-Ierland