Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  VOORDELIGE AUTOVERHUUR IN MEXICO

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd

  Auto huren in Mexico - Vind uw perfecte huur

  Mexico is het op twee na grootste land van Latijns-Amerika en is onder andere bekend vanwege de Maya's, de Azteken, Tequilla en de mariachi's. Het land beslaat ongeveer 2 miljoen km² en is daardoor bij uitstek een land om met autohuur in Mexico te verkennen. Huur een auto in Cancun, en ontdek deze bekende badplaats op uw eigen gemak. Hier kunt u zorgeloos genieten van uw welverdiende vakantie. Natuurlijk is het bezoeken van oude Maya-bouwwerken een grote aanrader. Huur een auto in Playa del Carmen en rijdt in ongeveer een uur naar Palenque waar een imposante tempel blijkt geeft van de historie die de Maya's met zich meedragen.

  Natuurlijk biedt Auto Europe ook autohuur aan in Mexico-Stad. Deze imposante stad met zo'n 20 miljoen inwoners is één van de meestbezochte steden ter wereld. Bezoek zeker het Zócalo, één van de grootste pleinen ter wereld. Hier vindt u onder andere een Maya-Tempel, het Nationaal Paleis en de Spaanse Kathedraal. Geniet van de cultuur in de Mexicaanse hoofdstad en ontdek deze immense stad geheel in uw eigen tempo met een huurauto in Mexico van Auto Europe.

  Auto huren in Mexico - Voorwaarden

  Auto Europe biedt in vrijwel alle Mexicaanse steden autoverhuur aan. Bij ons heeft u een grote keuze aan huurauto's, tegen de laagste prijzen, maar met de hoogste kwaliteit en service. Hieronder volgt nog nuttige informatie over autoverhuur in Mexico.

  De minimale leeftijd voor autohuur in Mexico is 21 jaar. Er kan een toeslag gelden voor bestuurders jonger dan 25 jaar. De hoofdbestuurder dient minimaal één jaar in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Ook wordt een internationaal rijbewijs aangeraden. De hoofdbestuurder dient bij het ophalen van de huurauto in het bezit te zijn van een geldige krediet kaart op zijn of haar naam. Indien u meer informatie wenst over auto huren in Mexico, dan kunt u ons via het telefoonnummer +31850012614 bereiken en lees onze bestuurdersinformatie goed door.

  Het reizen naar andere landen

  Het is toegestaan om naar de Verenigde Staten te reizen, hier zijn echter restricties aan verbonden. Indien u met uw huurauto naar de Verenigde Staten wilt reizen, verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen.