Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  AUTOVERHUUR FOX

  Auto huren bij Fox: Alles wat u moet weten over Fox autoverhuur

  Auto Huren bij Fox - Auto EuropeFox is weliswaar een relatief jong bedrijf dat in 1989 gegrond werd, maar heeft zich niettemin een vaste plaats op de markt weten te veroveren. Wilt u een auto huren bij Fox, dan kunt u rekenen op een prima aanbieding met dito klantenservice. Fox is zijn werkzaamheden begonnen op de internationale luchthaven van Los Angeles met de nadruk op scherpe tarieven voor zijn klanten en maximale klantentevredenheid. Inmiddels heeft Fox 50 vestigingen in de USA en in 22 overige landen ter wereld geopend en is nog steeds in privébezit.

  Auto Europe is een makelaar voor huuarauto's met meer dan 65 jaar ervaring in de autoverhuurbranche. Onze toewijding aan onze missie, onze klanten de scherpste tarieven te bieden heeft geleid tot een hechte samenwerking met honderden lokale, nationale en internationale autoverhuurbedrijven. Afgezien van onze uitstekende autohuurservice bieden wij ook andere dienstverleningen aan zoals de huur van een luxe auto of een camper. In onze samenwerking heeft Fox zich als betrouwbare en solide partner bewezen waar u met een goed gevoel een voertuig bij kunt huren. Heeft u hierover vragen, aarzel dan niet met ons contact op te nemen. Ons getrainde team van reserveringsspecialisten staat u graag met raad en daad terzijde om u alle vragen omtrent autohuur te beantwoorden.

  Fox autoverhuur: Top prijzen van een buitengewoon goede partner

  Fox begon meer dan dertig jaar geleden met een eerste kantoor op de internationale luchthaven van Los Angeles en is sindsdien snel gegroeid tot een serieus bedrijf van naam. Omdat Fox zich vanaf het begin ten doel had gesteld, uitstekende klantenservice en de laagste prijzen te bieden, is het ze gelukt een vaste plek op de markt in te nemen naast oudere concurrerende bedrijven. Fox heeft zich gespecialiseerd in betaalbare autoverhuur van autocategorieën die bij andere verhuurbedrijven op grote luchthavens duurder zijn.

  Naast vestigingen in de USA heeft Fox zijn diensten internationaal uitgebreid, en is inmiddels met name in Groot-Brittannië en Mexico actief. Het bedrijf biedt een ruime keuze aan voertuigen. Het wagenpark van Fox is uitgerust met de nieuwste modellen en merken auto's. De wagens zijn prima onderhouden, zodat u zeker kunt zijn van een veilig en betrouwbaar voertuig voor uw reis.

  Op sommige luchthavens biedt Fox zijn diensten nèt buiten de luchthaven aan, met regelmatig rijdende shuttlebusjes die de klanten naar de betreffende vestiging brengen. Dankzij de buitengewone klantengerichtheid en de doelstelling, klanten tevreden te stellen, is het Fox gelukt te breken met de voorstelling dat het onhandig is, een huurauto op te halen die niet direct op de luchthaven staat. Door de shuttle service die zeer regelmatig op en neer rijdt, èn de uitstekende klantenservice is het absoluut niet onhandig. Integendeel: De shuttlebusjes van Fox rijden ca. elke 5 minuten, en door de vriendelijke medewerkers zult u ook hier een aangename huurauto-ervaring opdoen. .

  De unieke Fox autohuurervaring

  Als u van plan bent naar Los Angeles te gaan voor zakelijke doeleinden of op vakantie, dan is een auto huren bij Fox zeker een aanrader. U zult van een prima dienstverlening genieten tegen een betaalbare prijs. Onze samenwerking met Fox geeft u de mogelijkheid behoorlijk veel geld te besparen op alle locaties waar Fox gevestigd is, zeker in vergelijk tot het boeken ter plaatse. Neem alvast een kijkje op onze informatieve site over ons wagenpark, waar u alle voor- en nadelen kunt lezen over de verschillende autocategorieën die er te huur worden aangeboden. Zo wordt de keuze voor uw perfecte huurauto vereenvoudigd.

  Kortom, als een modern en betrouwbaar voertuig zoekt tegen een aantrekkelijk tarief, hoeft u niet langer verder te zoeken: Fox biedt u alles wat u zoekt. Of het nu een mini is, die voor stedentrips ideaal is, of een grotere wagen uit de gezinsklasse met meer ruimte en comfort, bij Fox zult u de juiste auto vinden. Neem gerust contact met ons op, ons deskundige team van de reserveringsafdeling helpt u graag verder en regelt uw boeking van een huurauto bij Fox of één van onze andere gerenommeerde partners. Wij verheugen ons op uw aanvraag!