Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  VOORDELIGE AUTOVERHUUR IN ESTLAND

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd
  Waarom via ons boeken?
  • Vergelijk verhuurders voor de beste tarieven
  • Geen annuleringskosten tot 48 uur voor aanvang van de autohuur
  • Geen creditcardkosten
  • Callcenter 7 dagen per week bereikbaar
  • Meer dan 24.000 verhuurlocaties wereldwijd

  Auto huren in Estland - Vind uw perfecte huur

  Estland is een land in Noordoost-Europa dat tot de zogenaamde Baltische landen behoort. Het beschikt over zeer veel ongerepte natuur en een groot aantal prachtige meren. In de vele bossen die het land rijk is, vindt u verschillende bedreigde diersoorten. Met autohuur in Estland van Auto Europe, kunt u dit prachtige land met zijn bijzondere geschiedenis perfect ontdekken. Boek een huurauto in Tartu, de universiteitsstad in het zuidoosten van het land, en bekijk het mooie historische centrum van de stad. Tartu heeft diverse authentieke pleintjes en kerken, een bezoek aan de Janskerk mag zeker niet ontbreken wanneer u de stad bezichtigt. Hier kunt u tevens meer dan 100 unieke terracottabeeldjes bewonderen waarmee de kerk aan zowel de binnenzijde als de buitenzijde is versierd.

  Goedkope huurauto in Tallinn, Estland

  U kunt ook uw huurauto in Estland in Tallinn ophalen, de hoofdstad van het land. Hier vindt u meerdere musea, kerken in verschillende bouwstijlen en gezellige bars en restaurantjes. Ook een bezoek aan de middeleeuwse oude stad mag niet ontbreken op uw vakantie in Tallinn. Verder is het een aanrader om Toompea te bezoeken. Dit deel van de stad bepaalt het stadsgezicht van Tallinn. Hier bevindt zich ook de Domberg. Wandel de berg eens op en bezoek de oude villawijk Kadriorg, met het paleis en de opvallende Alexander Nevski-kathedraal. Auto Europe biedt in autoverhuur in Estland aan met de grootste keuze en de hoogste kwaliteit, tegen de laagste prijzen. Probeer nu de geweldige aanbiedingen en beleef een ontspannen vakantie in Estland.

  Voorwaarden voor autohuur in Estland

  De minimale leeftijd van de bestuurder voor het auto huren in Estland is 21 jaar. Voor sommige auto´s is dit 25 jaar. Er kan een toeslag gelden voor bestuurders jonger dan 25 jaar. De hoofdbestuurder dient minimaal één jaar in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Ook wordt een internationaal rijbewijs aangeraden. De hoofdbestuurder dient bij het ophalen van de huurauto in het bezit te zijn van een geldige krediet kaart op zijn of haar naam.

  Het reizen naar andere landen

  Het reizen naar Oostenrijk, Tsjechië, Denemarken, Finland, Duitsland, Letland, Litouwen, Noorwegen, Polen en Zweden is in bepaalde gevallen toegestaan. Indien u naar één van deze landen wilt reizen gelieve dan telefonisch contact op te nemen.

  Maximumsnelheid met een huurauto in Estland

  • Binnen de bebouwde kom: 50 km/h
  • Buiten de bebouwde kom: 90 km/h
  • Autosnelwegen: 110 km/h

  Handige links

  Luchthaven in Estland

  Wagenpark in Estland

  Bestuurdersinformatie in Estland