Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  VOORDELIGE AUTOVERHUUR OP BARCELONA LUCHTHAVEN

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd
  Waarom via ons boeken?
  • Vergelijk verhuurders voor de beste tarieven
  • Geen annuleringskosten tot 48 uur voor aanvang van de autohuur
  • Geen creditcardkosten
  • Callcenter 7 dagen per week bereikbaar
  • Meer dan 24.000 verhuurlocaties wereldwijd

  Auto huren op Barcelona Airport met Auto Europe

  Auto Europe biedt meer dan zestig jaar kwalitatieve autoverhuur aan voor de meest betaalbare prijzen. U kunt wereldwijd kiezen uit meer dan 24.000 ophaallocaties en een grote selectie huurauto's. Indien u de stad Barcelona wilt ontdekken en meer van Catalonië wilt zien, dan kunt u het beste een auto huren op Barcelona Airport. Lees meer over de beoordelingen van autohuur in Barcelona op onze reviewpagina, zodat u met een goed gevoel uw reis kunt plannen. Boek uw huurauto online of bel onze reserveringsmedewerkers op het telefoonnummer +31 85 001 2614 voor een onvergetelijke ervaring in Spanje met Auto Europe. U vindt een sportauto of een luxe auto met onze luxe zoekmachine.

  Vliegveld informatie

  Barcelona Airport (BCN)
  Officiële naam: Aeroport de Barcelona-el Prat
  Adres: 08820 El Prat de Llobregat, Barcelona, Spanje
  Telefoonnummer: +34 902 40 47 04
  Locatie: De luchthaven ligt ongeveer dertien kilometer ten zuidwesten van het centrum van Barcelona.
  Luchtvaartmaatschappijen op Barcelona Airport: Er zijn meer dan vijftig luchtvaartmaatschappijen die vanaf deze luchthaven naar zowel binnenlandse als buitenlandse bestemmingen vliegen.

  Terminals

  Barcelona Airport bestaat uit twee terminals. Terminal 1 is de belangrijkste terminal en werd geopend in 2009. Terminal 2 is ouder en werd speciaal uitgebreidt voor de Olympische Spelen in 1992. Tegenwoordig wordt deze terminal gebruikt voor lowbudget- en regionale luchtvaartmaatschappijen.

  Huurauto ophalen en afleveren

  De balies van de verhuurbedrijven voor een auto huren vindt u op de eerste verdieping in terminal T1 en in terminal T2 B. U kunt kiezen voor autoverhuur op Barcelona Airport bij onder andere Avis, Enterprise, Hertz en Sixt.

  Terminal 1

  Verhuurbedrijf Openingstijden
  Avis 07.00 tot 23.59 uur
  Europcar 07.00 tot 23.59 uur
  Enterprise 07.00 tot 23.59 uur
  Europcar 07.00 tot 23.00 uur
  Hertz 07.00 tot 23.59 uur
  Sixt 24/7 geopend

  Terminal 2 B

  Verhuurbedrijf Openingstijden
  Avis 07.00 tot 23.59 uur
  Europcar 07.00 tot 23.59 uur
  Enterprise 07.00 tot 23.00 uur
  Europcar 07.00 tot 01.30 uur
  Hertz 07.00 tot 23.59 uur
  Sixt 07.00 tot 23.59 uur

  Luchthaven faciliteiten

  Indien u wilt kunt u op de luchthaven voor vertrek souvenirs kopen voor het thuisfront en belastingvrij winkelen. Er zijn op de luchthaven verscheidene restaurants en bars waar u iets kunt eten en drinken. Op de plattegrond van de luchthaven vindt u welke faciliteiten er in uw terminal zijn.

  In elke terminal zijn er geldautomaten en Wi-Fi zones. Voor meer informatie kunt u terecht bij één van de vele informatiebalies op de luchthaven.

  Routebeschrijving van en naar de luchthaven

  Als u niet kiest voor een auto huren op Barcelona Airport, dan kunt u eenvoudig gebruikmaken van het openbaar vervoer. Er zijn bussen die vanaf de luchthaven naar Barcelona, Andorra, Tarragona en andere nabij gelegen steden rijden. Er is een treinverbinding tussen de luchthaven en Barcelona, en de omliggende steden.

  Parkeertips

  Er zijn op Barcelona Airport meer dan negentienduizend parkeerplaatsen waar u kort of lang kunt parkeren. Deze zijn vanaf terminal 1 en 2 gemakkelijk te bereiken.

  Zorg ervoor dat u zich houdt aan de regels omtrent het parkeren als u met uw huurauto naar Barcelona gaat. U mag op straat in de blauwe zones parkeren, vaak enkel voor twee uur. In de meeste gevallen moet u een parkeerkaart bij de parkeermeter halen en deze goed zichtbaar achter uw voorruit plaatsen.

  Als u in de stad parkeert kunt u ervoor kiezen om te parkeren bij een grote parkeerplaats, zoals bij de metrostations Zona Universitaria en Vall d'Hebron. Het is echter veiliger om te parkeren in een parkeergarage waar u moet betalen. U betaalt meer naarmate u dichter bij het centrum parkeert.

  Handige links

  Barcelona-El Prat Airport Website