Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  AUTOVERHUUR OPTIES IN RUSLAND

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd

  Autoverhuur wagenpark in Rusland

  Rusland is het grootste land ter wereld en strekt zich uit over twee continenten. Hierdoor is er natuurlijk veel te zien en te beleven van cultuur tot aan indrukwekkende natuur. Een bezoek aan dit land kan het beste vooraf zeer goed worden gepland. Veel plekken zijn namelijk moeilijk bereikbaar en er is het hele jaar door zwaar weer mogelijk. Dit reuzachtige land is natuurlijk zeer geschikt voor een roadtrip. Een aanrader is ook Trans-Siberië Express. Dit is een trein die vanuit Mosou helemaal naar Vladivostok rijdt in het uiterste oosten van Rusland. Op deze manier ziet u erg veel van het land. Deze reis duurt ongeveer 7 dagen en u legt dan zo'n 9300 km af. Natuurlijk kunt u ook een auto huren en het land geheel zelf ontdekken. U heeft zo de volledige vrijheid om te gaan en staan waar u maar wilt. Auto Europe kan u helpen om een goede en goedkope autohuur voor te regelen. Hieronder hebben de verschillende soorten huurauto's kort beschreven die in Rusland te huur zijn.

  Waarom een mini categorie auto huren in Rusland?

  Mini categorie autohuur De steden in Rusland staan er bekend om dat ze grote brede wegen hebben, echter dit betekent niet dat er geen files zijn en dat er altijd voldoende parkeerplaatsen ter beschikking staan. Kiest u voor een mini categorie auto in deze steden dan zult het gemakkelijkst van A naar B komen. Het zijn ook de goedkoopste auto's zowel qua tarief als qua brandstofverbruik. Het is mogelijk om met vier personen te reizen, maar dan wel zonder bagage. De ruimte in deze auto's is namelijk zeer beperkt. Bent u met twee personen dan kunt u de achterbank nog gebruiken voor u bagage.
  Populaire Mini categorie modellen: Hyundai i10 is het meest gebruikte mini model in Rusland.

  Waarom een economy categorie auto huren in Rusland?

  Economy categorie autohuurDe economy categorie auto's zijn ook erg geschikt voor steden en reizigers met een beperkt budget. Deze voertuigen zijn net iets groter dan de mini categorie en bieden plaats aan vier personen met weinig bagage. Ze zijn natuurlijk wel wat duurder als de vorige categorie. Mocht u met meer dan twee personen reizen dan is het aan te raden om een wat hogere klasse te kiezen aangezien de ruimte voor bagage erg beperkt is.
  Populaire Economy categorie modellen: Hyundai i10 en andere modellen.

  Waarom een compact categorie auto huren in Rusland?

  Compact categorie autohuur De compact categorie auto's zijn geschikt voor kleine families. Ze zijn weer iets groter en bieden voor vier personen genoeg plaats inclusief een grote en kleine koffer. Wilt u een relatief kleine auto met genoeg vermogen om ook tussen verschillende steden te kunnen reizen dan is deze klasse een uitstekende keuze. Ze zijn minder geschikt voor echte lange ritten om dat ze toch wat minder beenruimte bieden aan alle passagiers.
  Populaire Compact categorie modellen: Hyundai Creta en gelijkwaardige modellen.

  Waarom een midsize categorie auto huren in Rusland?

  Midsize categorie autohuurEen midsize categorie auto is een goede keuze voor kleinere families die wat grotere afstanden willen afleggen. Naast vijf personen is er voldoende plaats voor een grote koffer en een middelgrote koffer. Ze bieden ook meer beenruimte waardoor ze voor alle passagiers comfortabel zijn ook tijdens langere ritten.
  Populaire Midsize huurauto modellen: Volkswagen Jetta en andere modellen.

  Waarom een gezinsauto huren in Rusland?

  Gezinscategorie autohuurEen gezinsauto is ideaal voor een vakantie met de familie. er is veel beenruimte en een aparte kofferbak met plaats voor twee grote en twee kleine koffers. Deze auto's zijn zeer comfortabel voor alle passagiers en uitermate geschikt voor een echte roadtrip door Rusland. De krachtige motoren zijn zeer betrouwbaar en u kunt zo veel van dit prachtige land zien. U kunt zo naar ver afgelegen plaatsen rijden en Rusland op een geheel andere manier leren kennen.
  Populaire Gezinsauto modellen: Ford Mondeo, BMW 3-serie en andere modellen.

  Waarom een luxe categorie auto huren in Rusland?

  Luxe categorie autohuurKies voor een luxe auto als u wat extra flair aan uw vakantie wilt toevoegen. In deze categorie krijgt u voor een relatief lage prijs een premium voertuig. Ze hebben een royaal interieur en een schitterende vormgeving. Alle ogen zullen op u gericht zijn wanneer u in deze auto's voorbij rijdt.
  Populaire luxe huurauto modellen: Mercedes E Klasse, Audi Q7 en andere modellen.

  Waarom een SUV huren in Rusland?

  SUV autohuurVoor langere ritten zijn de SUV's een absolute aanrader. Afhankelijk van het model bieden ze plaats voor vier tot wel zeven personen met voldoende plaats voor bagage. Het zijn robuuste auto's met veel vermogen en een hoge wegligging. De wegen in Rusland zijn over het algemeen goed maar mocht u een keer over slechtere wegen rijden dan zult u daar in deze auto's weinig van merken.
  Populaire SUV modellen: Nissan X-Trail, Volkswagen Touareg, Audi Q7 en gelijkwaardige modellen.

  Waarom een minibusje huren in Rusland?

  Minibus autohuurEen minibusje is een echte aanrader wanneer u met een grote familie of groep reist. Een aantal modellen bieden plaats voor tot wel twaalf personen met bagage. Het is met deze categorie ook mogelijk dat u als groep tijdens het rijden bij elkaar blijft. Tevens bespaart u geld op brandstof en verzekeringen, omdat u niet meerdere auto's hoeft te huren. Laat u wat plaatsen vrij dan kunt u zelfs nog meer bagage meenemen.
  Populaire minibus modellen: Volkswagen Caravelle en andere modellen.
  Om de perfecte auto voor uw reis in Rusland te vinden, kunt u een zoekopdracht invoeren via het zoekformulier bovenaan deze pagina. Kunt u niet precies vinden waarnaar u op zoek bent? Bel dan de huurspecialisten van Auto Europe via tel. +31 85 001 2614. Deze staan 7 dagen per week voor u klaar en zullen u met alle plezier assisteren.