Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten
  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd

  Blog zoeken


  Categorieën

  Blogs zoeken......

  Vooruitblik 2013 – Terugblik 2012

  Allereerst wenst Auto Europe iedereen een fantastisch, gezond en gelukkig 2013!Hopelijk kunt u na een welverdiende kerstvakantie en een gezellige jaarwisseling goed uitgerust en vol enthousiasme aan het nieuwe jaar beginnen.

  Veranderingen in 2013

  De start van een nieuw jaar is altijd een moment waarop veranderingen plaatsvinden. Zo stijgt in Nederland bijvoorbeeld het verplicht eigen risico in de gezondheidszorg van 220 naar 350 euro per persoon per jaar, de accijns op alcohol en tabak stijgen eveneens en met ingang van 2013 gaat de pensioenleeftijd vanaf 65 jaar geleidelijk omhoog naar uiteindelijk 67 jaar.Over deze veranderingen heeft waarschijnlijk iedereen zijn eigen mening, maar laten we het gewoon positief bekijken: 2013 is ongetwijfeld een jaar, waarin vele mooie gebeurtenissen voor u in het verschiet liggen. Wat dacht u van het plannen van de zomervakantie bijvoorbeeld? Of misschien heeft u al een weekendje weg geboekt in het voorjaar?

  Product Informatie voor nog meer transparantie tijdens het boekingsproces

  Als u voor uw vakantie een huurauto nodig heeft, dan bent u bij Auto Europe aan het goede adres. Via onze online boekingsmodule kunt u heel eenvoudig een huurauto boeken op vrijwel iedere gewenste vakantiebestemming. Om het boekingsproces voor u nog overzichtelijker te maken, hebben wij sinds kort een nieuwe tab op de Auto Europe website geïntroduceerd.In de boekingsmodule ziet u bij iedere huurauto de tab “Product Informatie“. Hier vindt u informatie over de betreffende huurauto, zoals over het brandstofbeleid, kosten voor een extra bestuurder, optionele uitrusting, informatie over eventuele lokale toeslagen, enz.

  Handige blogposts uit 2012

  In 2012 zijn er meerdere blogposts over autohuur en andere praktische thema´s verschenen, die zeker ook handig zijn voor het komende jaar. Als u binnenkort uw vakantie voor 2013 wilt boeken en graag nog wat extra informatie over autohuur wenst, lees dan de onderstaande blogs!Verzekeringen voor de huurauto - Wilt u een auto huren, maar weet u niet precies welke verzekeringen er bij de autohuur zijn inbegrepen? Deze blog geeft u een overzicht van de meest voorkomende verzekeringen.Alles over brandstofregelingen en autoverhuur - Wilt u een huurauto boeken, maar weet u niet welke brandstofregeling voor u het voordeligst is? Auto Europe biedt uitkomst! Wij hebben de belangrijkste brandstofregelingen voor u op een rij gezet.Een auto huren - alles wat u moet weten - U gaat op vakantie en u heeft besloten een auto te huren bij Auto Europe. Een prima keuze! Auto Europe heeft een overzichtelijke boekingsmodule, waardoor een auto huren heel eenvoudig wordt. Er zijn echter een paar dingen waar u op moet letten, zodat uw autohuur een prettige ervaring wordt.Nieuw tolsysteem in Portugal - In 2012 is in Portugal een nieuw tolsysteem ingevoerd. Op bepaalde snelwegtrajecten wordt de tol niet meer bij tolpoorten betaald, maar gaat dat alleen nog elektronisch. De nieuwe tolregels gelden ook voor toeristen en buitenlandse reizigers, die in Portugal gebruik maken van de snelwegen.Heeft u na het lezen van de bovenstaande blogposts nog vragen over autohuur? Schroom dan niet en neem contact met ons op via het telefoonnummer +31 85 001 2614.Veel plezier in 2013!

  Auto Europe Team Nederland

  Blog zoeken


  Categorieën