Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten
  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd

  Blog zoeken


  Categorieën

  Blogs zoeken......

  Optimaliseer uw autohuur!

  Naast het voordelig huren van een auto op meer dan 24.000 locaties in 180 landen, hebben wij meer handige services op onze website waar u gebruik van kunt maken. En soms kunt u hiermee zelfs nog meer besparen op uw autohuur. In deze blog staat meer informatie hoe u optimaal gebruik kunt maken van de diensten van Auto Europe.

  Gratis upgrades

  Wanneer u een huurauto zoekt via onze website krijgt u een lijst met zoekresultaten te zien. Soms is het zo dat er bij een huurauto staat vermeld dat de boeking inclusief een gratis categorie upgrade is. Bonus! Maar wist u dat we een overzicht hebben met daarop alle huidige gratis upgrades? Zo kunt u precies zien waar en tot wanneer een gratis upgrade van toepassing is en bij welk autoverhuurbedrijf. Hier kunt u dus uw slag mee slaan. Tip: Houdt er rekening mee dat een categorie upgrade kan betekenen dat u een upgrade krijgt van een mini categorie naar bijvoorbeeld een economy categorie. Het kan echter ook betekenen dat u bijvoorbeeld een auto uit de compact categorie krijgt, 2-deurs, zonder airconditioning en dat u een upgrade krijgt naar een auto uit de compact categorie, 2-deurs, met airconditioning. Deze voorwaarden staan onderaan de website vermeldt.

  Reisgidsen

  Omdat het plannen van een reis al genoeg tijd in beslag neemt, heeft Auto Europe een overzicht van verschillende landen met informatie over het land, de meest afwijkende verkeersregels, een woordenlijst en meer praktische informatie omtrent tolwegen, valuta en tijdsverschil. In deze reisgidsen vindt u tevens informatie over de locatie van de ambassade en consulaten, en enkele handige links zodat u goed geïnformeerd aan uw vakantie kunt beginnen.

  Infographics

  Tegenwoordig is het haast een dagtaak om de laatste trends op communicatiegebied bij te houden. Eén van deze trends zijn infographics. Een infographic is een informatieve illustratie. Deze illustratie geeft informatie aan de hand van een combinatie van tekst en beeld in de vorm van bijvoorbeeld een grafiek, kaart of een instructieve tekening. Vaak wordt dit vormgegeven door middel van vrolijke kleuren en illustraties die doen denken aan een stripverhaal. De onderwerpen van onze infographics lopen uiteen van het Oktoberfest tot tips om nog meer te besparen op uw autohuur, en van informatie om te reizen met uw huisdier tot uitstapjes vanuit Malaga. Profiteer of leer van onze handige infographics!

  Klantenbeoordelingen

  Vandaag de dag regelen we bijna al onze zaken via het internet. En of het nu gaat om het kopen van kleding, het boeken van een reis of het reserveren van een restaurant, het internet biedt uitkomst. Vaak checken we de recensies van een bedrijf of restaurant alvorens we daar een aankoop doen of gaan eten. En waarom zou het anders zijn wanneer u een huurauto gaat boeken? Op onze website kunt u per stad kijken of klanten een recensie hebben achtergelaten. In de recensies leest u hoe voorgaande klanten Auto Europe en het lokale verhuurbedrijf beoordelen en wat hun ervaringen zijn. Auto Europe helpt graag bij het regelen van autohuur die bij u past. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar iets speciaals? Kies dan voor een luxe huurauto. Onze reserveringsmedewerkers staan voor u klaar! Bel het telefoonnummer +31 85 001 2614 om uw reis te beginnen.

  Blog zoeken


  Categorieën