Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten
  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd

  Blog zoeken


  Categorieën

  Blogs zoeken......

  Less is more | Ontspan tijdens uw vakantie

  Vakantie. Reizen. Woorden die meestal gelukzalige gevoelens oproepen en ons doen dromen over verre bestemmingen, talen die we niet spreken en een landschap dat lijnrecht tegenover de Nederlandse vlakte staat. Maar een vakantie plannen is een hele onderneming. We raadplegen websites en reisgidsen over het land, zoeken naar de juiste accomodatie die bij ons past, lezen ons in over de bezienswaardigheden en de cultuur, en plannen een vakantie uit waarbij we zoveel mogelijk van het land (denken te) zien. Bij deze voorbereidingsfase vergeten we echter dat prachtige nieuwe indrukken en het rondlopen van de ene bezienswaardigheid naar de andere erg vermoeiend is en dat situaties lang niet altijd lopen zoals we verwachten. Komt de frase 'Na mijn vakantie ben ik toe aan vakantie' u bekend voor? Speciaal daarvoor schrijven we hier hoe u op een eenvoudige manier kunt genieten tijdens uw vakantie.

  Kies een bankje uit in de stad waar u woont met het beste uitzicht Eenvoudig, maar doeltreffend. Vakantie vieren in eigen land komt menigeen vast niet onbekend voor en ook uw eigen stad opnieuw ontdekken kan zeer verrassend zijn. Soms kan het heerlijk zijn om op een bankje in het park te lezen of te genieten van de schoonheid van uw eigen stad. En terwijl u zichzelf al meer ontspannen voelt worden kunt u ondertussen fantaseren over hoe u kunt relaxen op een bestemming die wat verder weg ligt.

  Parijs

  Kuier door de tuinen van Versailles, lees hier en daar een hoofdstuk uit uw favoriete roman en neem de pracht van fonteinen, beelden, hofjes en bloemperken in u op.

  Rome

  Wandel tijdens de zonsondergang door de tuinen van de Villa Borghese en loop daarna naar het westen richting het Piazzale Napoleone. Tijdens deze wandeling kunt u op verschillende plekjes plaatsnemen op één van de vele romantische bankjes en het adembenemende uitzicht van de stad aanschouwen. En het is extra genieten wanneer u met iemand samen wandelt.

  Como ligt net buiten de stad Milaan en is de perfecte plek om even te ontsnappen aan de hectiek van de grote stad. Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel beroemdheden een huis hebben aan één van de mooiste meren van Italië. Deze regio is bijzonder populair vanwege haar landschap, de overvloed aan fauna en het aanbod aan kuuroorden. Kortom, het perfecte toevluchtsoord.

  Boedapest

  Ook wel aangeduid als het ’Parijs van het Oosten’ is Boedapest de uitgelezen stad om een wandeltocht te maken. Onder het wandelen kunt u genieten van de architectuur en daarna lekker bijkomen met koffie en gebak in één van de historische cafés. Veel lokale dichters kwamen in deze cafés gratis gebruik maken van papier en inkt en konden daarbij ook profiteren van een speciaal “schrijversmenu“. Laat u inspireren door de Donau en uw innerlijke schrijver naar boven komen.Ook al zijn deze tips eenvoudig, ze werken wonderen. En of u nu ver weg gaat of dichtbij blijft, Auto Europe wenst u een ontspannende vakantie toe!

  Blog zoeken


  Categorieën