Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  HUUR EEN LUXE AUTO IN MÜNCHEN

  Luxe Autohuur Wereldwijd
  Audi
  Bentley
  BMW
  Ferrari
  Jaguar
  Lexus
  Maserati
  Mercedes
  Luxe Autohuur Wereldwijd

  Luxe autohuur in München

  De hoofdstad van Beieren verwelkomt elk jaar miljoenen toeristen uit de hele wereld. Er is dan ook meer dan genoeg te zien in München. Met een luxe autoverhuur in München kunt u genieten van de gemoedelijke Beierse sfeer. Bezoek het wereldberoemde Hofbräuhaus of de Englischer Garten, één van ´s werelds grootste stadsparken. Ook een bezoek aan de Marienplatz mag niet ontbreken tijdens uw verblijf in München. Verder is de stad wereldberoemd vanwege het Oktoberfest, het grootste volksfeest ter wereld waar in 2010 ongeveer 7 miljoen bezoekers zijn geweest.

  Huur een Lamborghini Gallardo en verken snel de omliggende parels van Beieren. Bezoek zeker ook Schloss Neuschwanstein, een prachtig kasteel dat gebouwd werd in opdracht van Koning Ludwig II. Met een luxe huurauto in de winter bent u slechts 90 km verwijderd van diverse skipistes in Oostenrijk. Huur bijvoorbeeld een BMW X6 of een Audi R8 V10 en kom veilig en gemakkelijk in de Alpen aan. Na een dag rondtoeren kunt u ´s avonds onder het genot van een typische Münchner maaltijd en een Maß bier alle indrukken van München op u laten inwerken.

  Een luxe auto huren in München

  Wij helpen u graag om uw droomauto te huren en zo de wereldstad München te leren kennen. Bovendien biedt Auto Europe voor elk wat wils. Gaat uw wens uit naar een luxe auto, of toch liever een sportauto? Met de luxe autohuur van Auto Europe bent u in München verzekerd van uw droomauto. U heeft een ruime keuze aan luxe- en sportauto´s met de hoogste kwaliteit. Kortom, met een luxe autohuur in München kunt u deze "gemütliche" stad in uw eigen tempo en in stijl verkennen.

  Ons speciale reserveringsteam staat 7 dagen in de week voor u klaar om u te informeren over de mogelijkheden van luxe autohuur in München. Neem onder het telefoonnummer +31 85 001 2614 contact met ons op en boek uw droomauto gemakkelijk en snel.