Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  CAMPERVERHUUR MÜNCHEN

  Camperhuur Wereldwijd
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Camperhuur Wereldwijd

  Camper huren in München bij Auto Europe

  München is een wereldstad met voor elk wat wils. Bent u geïnteresseerd in cultuur, of bent u eerder een natuurliefhebber of outdoor sportfreak - u zult hoe dan ook dol op München zijn. Door een camper te huren in München kunt u deze stad van dichtbij ervaren en op uw gemak leren kennen. U zult een grote keuze aan campers bij Auto Europe vinden. Als ervaren partner in de autoverhuurbranche met meer dan 60 jaar ervaring adviseren wij u graag uitgebreid over een fantastische kampeervakantie in Duitsland. Als u de Alpen wilt verkennen is München een goed vertrekpunt. Op een steenworp afstand vindt u oude kloosters en sprookjesachtige kastelen. De stad in één dag bekijken is ambitieus, maar niet onmogelijk, omdat de meeste bezienswaardigheden in de buurt van de Marienplatz zijn in hartje centrum van München. Lees beneden meer in onze gids voor een dagtocht waar de meeste highlights van München de revue zullen passeren. Heeft u genoeg gezien? Rijd dan naar de hoofdstad Berlijn voor een volgende gedenkwaardige reis.

  Camper huren in München

  Wilt u een camper huren in München, dan raden wij u aan uw vakantie van tevoren goed te plannen. U kunt uw standplaats op de meeste campings online boeken. Hieronder hebben wij de beste campings uitgezocht, maar als u informatie wilt over andere steden zoals Berlijn, Frankfurt of Hamburg, kunt u op de respectievelijke pagina's meer lezen, of onze camperhuurspecialisten opbellen onder nummer +49 89 412 07 298. Wij verheugen ons op uw aanvraag!

  Oktoberfest Camping Münche-Riem De grootste campingplaats van München biedt plaats aan 1500 campers, daarvan hebben 800 standplaatsen een eigen stroomvoorziening. Op 150 km² kunt u voor een redelijke prijs in ontspannen sfeer kamperen. Boek een camper en geniet van uw verblijf op een camping die van alle moderne gemaken is voorzien: sanitaire voorzieningen, een mini supermarkt, een souvenir winkel, een restaurant en een bistro.

  Camping Thalkirchen

  Deze camping is dankzij zijn unieke ligging perfect geschikt om talloze uitstapjes te maken. De beroemde dierentuin Tierpark Hellabrunn ligt om de hoek, evenals het openluchtzwembad "Maria Einsiedel". Op de camping zelf is er een verwarmd zwembad. Deze camping is idyllisch en landelijk gelegen vlakbij de rivier de Isar, en tegelijkertijd bent u met de metro in ca. 10 minuten middenin de stad.
  Camping Obermenzing Deze camping is een zogenaamde transit camping, waar gasten veelal op doorreis zijn en u niet van tevoren hoeft te reserveren. Het is er daarom vaak een bedrijvig komen en gaan, en in het weekend kan het gebeuren dat er stroomtekort is. Er is een bushalte direct op de camping, waar bussen u elke 20 minuten naar de metro brengen. Het stadscentrum en het Oktoberfestterrein zijn ongeveer 8 km van de camping vandaan.

  Beschikbare campers in München

  Het grote wagenpark van onze verhuurpartners in München en de rest van Duitsland biedt een ruime keuze aan campers. Zo kunt u zeker zijn voor uw vakantie de juiste camper te vinden die bij uw budget past. Denk bijvoorbeeld ook eens aan Hamburg in het noorden, waar Duitsland een heel ander gezicht heeft dan hier in Beieren in het zuiden bij München, wat betreft het landschap en de architectuur.

  Explorer C2 Family Cruiser

  Explorer Camper

  Slaapplaatsen: 2 pers.
  Categorie: Camper
  Lengte: 5.37 meter
  Transmissie: Handmatig
  Brandstof: Diesel

  C2 Family Cruiser

  Slaapplaatsen: 4 pers.
  Categorie: Klasse C
  Lengte: 5.98 meter
  Transmissie: Handmatig
  Brandstof: Diesel
  Family Extra Premium Extra

  Family Extra

  Slaapplaatsen: 5 pers.
  Categorie: Klasse C
  Lengte: 6.63 meter
  Transmissie: Handmatig
  Brandstof: Diesel

  Premium Extra

  Slaapplaatsen: 6 pers.
  Categorie: Klasse C
  Lengte: 8.86 meter
  Transmissie: Handmatig
  Brandstof: Diesel

  Wetenswaardigheden over München

  Als expert voor camperverhuur in München hebben we een dagtocht voor u samengesteld. We beginnen op de wereldberoemde Marienplatz middenin de stad. Dit is een toplocatie voor leuke winkels en cafeetjes. Het plein wordt gedomineerd door de voorgevel van het nieuwe gemeentehuis. We starten met een stevig ontbijt in het Weißbräuhaus, in de Tal Straße 7, met -hoe kan het ook anders- Weißwurst, een typische worstspecialiteit hier in de provincie Beieren. Het is hier bijzonder pittoresk, en bij het Hofbräuhaus en de Viktualienmarkt heerst een gezellige bedrijvigheid.

  Na ons ontbijt gaan we meteen naar Platzl, één van de oudste pleinen van München waar het beroemde Hofbräuhaus staat waar we ook even naar binnen gaan. Daarna gaan we weer terug naar de Marienplatz. Om precies 11 uur begint hier het bekende klokkenspel en de figuren die op de muziek tevoorschijn komen tonen episodes uit de geschiedenis van München.

  Vervolgens gaan we omhoog, over 300 treden bestijgen we de trap die naar het panoramaplatform leidt van de oude Peterskerk. Het uitzicht is absoluut de moeite waard, op de Marienplatz en op de rest van München, en op mooie dagen reikt het nog verder, tot de Alpen.

  We wandelen weer naar beneden en duiken de voetangerszone van München in. Hier, in de Kaufingerstrasse, vindt u de beroemde Frauenkirche met haar twee torentjes. Het is een interessante kerk waarover vele legendes bestaan, dus gaan we naar binnen en waarderen de stilte en de rust.

  Langzamerhand krijgen we weer honger. We lopen voorbij aan het stadsmuseum, het Joodse museum, de synagoge en de Schrannenhalle en komen uit op de Viktualienmarkt. Er is hier een overvloed aan lekkernijen en wij kiezen voor een bijzondere specialiteit: de Biergarten Brotzeit. We laten deze hartige lunch smaken, met stukjes kaas, worst, brood en een verse pretzel, augurken, smeerkaas en -worst, fruit en een lekker drankje.

  Met onze volle magen huren we een riksja en laten ons van de Marienplatz naar de Odeonsplatz rijden. We bezoeken de Feldherrnhalle en de Theatinerkirche en lopen dan door de Theatinerstraße naar de Fünf Höfe. Dit gloednieuwe gebouw heeft verschillende architectuurprijzen gewonnen, en is meer dan alleen maar een modern winkelcentrum.

  Na deze lange dag vol indrukken hebben we 's avonds weer trek. Er zijn 3 restaurants met traditionele plaatselijke gerechten: restaurant Andechser bij de kathedraal, de Nürnberger Bratwurst Glöckl en restaurant Augustiner bij de dom. Het is moeilijk kiezen, maar wij bevelen u in elk geval aan om een tafeltje te reserveren aangezien het 's avonds meestal overal druk is in dit gedeelte van de stad.