Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  CAMPERVERHUUR FRANKFURT

  Camperhuur Wereldwijd
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Camperhuur Wereldwijd

  Camper huren in Frankfurt voor een prima prijs

  Frankfurt am Main is de zakelijke hoofdstad van Duitsland. Het is een internationale stad met een zeer gevarieerd cultureel aanbod. Wilt u een camper huren in Frankfurt, kunt u deze mooie stad en zijn omgeving in alle rust en in uw eigen tempo bekijken. Op onze website vindt u geweldige aanbiedingen, en ons team van camperspecialisten helpt u graag bij uw keuze per telefoon of email. De beste deals vindt u bij Auto Europe! Gek op winkelen? Dat komt goed uit want in Frankfurt kunt u dat naar hartelust doen. Ook natuur- en cultuurliefhebbers komen hier aan hun trekken. Tussen de wolkenkrabbers van "Mainhattan" zult u een interessante mengeling van historische en moderne gebouwen ontdekken. U kunt vanuit Frankfurt ook makkelijk naar Hamburg rijden, of naar Berlijn of München.

  Campings in en rond Frankfurt

  Wilt u een camper huren in Frankfurt, raden wij u aan uw reis goed te plannen. Er zijn meerdere campings waar u met uw gehuurde camper terecht kunt. U kunt veelal uw standplaats van tevoren online boeken. De volgende 3 campings zijn slechts voorbeelden van campings in en rondom Frankfurt. Ze geven een goede indruk van het totale aanbod.

  Camping Mainkur De camping Camping Mainkur zal u van harte welkom heten. De camping ligt aan de stadsgrens van Frankfurt en u heeft er een mooi uitzicht, zowel op het platteland als op de stad. De locatie is handig voor reizigers die op doorreis zijn, maar ook als u de stad in wilt komt u vanaf deze camping makkelijk aan uw doel. Er is verschillend openbaar vervoer in de buurt (bus, train, tram) waarmee u snel naar het stadscentrum kunt reizen. De camping beschikt over moderne sanitaire voorzieningen, een kiosk met een kleine supermarkt, een lounge en een speelplaats voor de kleintjes. De camping is geopend vanaf 01 april t/m 30 september.
  City Camp Frankfurt Deze camping ligt tussen Nidda en Urselbach en is een goede uitgangsbasis voor uitstapjes naar de stad, naar tentoonstellingen, concerten en events. Het campingterrein beslaat 24 km² met stroomaansluitingen voor caravans (zonder tent), een plaats uw chemische toilet te legen, schone en verwarmde moderne sanitaire voorzieningen en een biergarten. Direct naast de camping is een zwembad en een station van de metro die u in ca. 12 minuten naar het centrum van Frankfurt brengt. Voor campinggasten met een camper zijn huisdieren toegestaan. Als u graag winkelt kunt u dat het beste doen in Zeil, Fressgass, Goethestrasse, Schweizer Straße. Er zijn meerdere supermarkten in de buurt waar u uw boodschappen kunt doen.
  Campingplatz Offenbach Camping Offenbach ligt in de buurt van Frankfurt. U komt naar Frankfurt Fechenheim over een 150m lange voetgangersbrug, en van daaruit bent u snel in de stad. De camping biedt ca. 30 standplaatsen en is landelijk en erg rustig gelegen. Er is een biergarten en een kiosk waar drankjes en snacks worden verkocht.

  Beschikbare campers in Frankfurt

  Hieronder vindt u een paar voorbeelden van de beschikbare modellen voor camperverhuur in Frankfurt. Kiest u voor het Urban Plus model, heeft u plaats voor 4 passagiers en 2 slaapplaatsen. Deze camper heeft een keuken, badkamer, douche, waterreservoir en tank voor afvalwater. Optionele extra's zoals een fietsrek of kinderzitjes kunt u eenvoudig erbij boeken. De A1 California Star camper biedt plaats aan 4 passagiers en heeft 2 tweepersoonsbedden, een keuken, een watertank, een afvalwatertank en een verwarming. Ons derde model, de Compact Luxury, biedt 4 slaapplaatsen. Dit model is 16,4 meter lang, en beschikt over een keuken, watertank en afvalwatertank. Alle modellen zijn nieuw en modern en nog geen jaar oud. Het laatste model wat we willen noemen is de Premium Plus camper. Dit is de grootste camper die u in Frankfurt kunt huren. Dit model is bijna 9 meter lang en beschikt over 3 tweepersoonsbedden, een keuken, een badkamer, een douche, een waterreservoir en afvalwatertank, airconditioning en een verwarming. Als u optionele extra's zoals een campingtafel en stoelen nodig heeft, kunt u deze uiteraard eenvoudig aan uw boeking toevoegen.

  Urban Plus A1 California Star

  Urban Plus

  Slaapplaatsen: 2 pers.
  Categorie: Camper
  Lengte: 5.41 meter
  Transmissie: Handmatig
  Brandstof: Diesel

  California Star

  Slaapplaatsen: 4 pers.
  Categorie: Pop Top
  Lengte: 4.89 meter
  Transmissie: Handmatig
  Brandstof: Diesel
  Compact Luxury Premium Plus

  Compact Luxury

  Slaapplaatsen: 4 pers.
  Categorie: Klasse A
  Lengte: 6.95 meter
  Transmissie: Handmatig
  Brandstof: Diesel

  Premium Plus

  Slaapplaatsen: 6 pers.
  Categorie: Klasse C
  Lengte: 8.60 meter
  Transmissie: Handmatig
  Brandstof: Diesel

  Wetenswaardigheden over Frankfurt

  Frankfurt is een kleine wereldstad met een zeer gezellige sfeer. Er leven ongeveer 70.000 mensen in Frankfurt am Main en de directe omgeving. Als u de stad in wilt rijden, kan dat relatief ontspannen. Een rit door het centrum duurt ca. 20 minuten. Er zijn volop winkels, oa. in de Zeil Straße. Genoeg geshopt? Dan zijn er volop leuke bars en pubs waar u kunt bijkomen en even wat kunt drinken of eten.

  Frankfurt is een bijzonder gevarieerde en demografisch gezien een relatief jonge stad. Het is een smeltkroes van meer dan 180 nationaliteiten. Ongeveer 1 op de 3 inwoners van Frankfurt heeft een andere nationaliteit dan de Duitse. Frankfurt is cool en trendy. Het nachtleven is bruisend, u kunt er dansen op Techno of op Tango muziek tot in de vroegste uurtjes.