Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  AUTOVERHUUR TURIJN PORTA SUSA TREINSTATION

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd
  Waarom via ons boeken?
  • Vergelijk verhuurders voor de beste tarieven
  • Geen annuleringskosten tot 48 uur voor aanvang van de autohuur
  • Geen creditcardkosten
  • Callcenter 7 dagen per week bereikbaar
  • Meer dan 24.000 verhuurlocaties wereldwijd

  Auto huren op Turijn Porta Susa Treinstation in het centrum van Turijn

  Station Porta Susa is na Porta Nuova het drukste treinstation van Turijn. Het is voor veel treinen een tussenstop van en naar treinstation Porta Nuova, onder meer voor de treindiensten tussen Turijn en Milaan en tussen Parijs en Milaan. Hierdoor is het station goed verbonden met diverse bestemmingen binnen Europa en dankzij zijn centrale ligging in Turijn aan de Corso Inghilterra is een auto huren op Turijn Porta Susa treinstation ideaal om deze bruisende stad en omgeving te verkennen.

  Het station heeft een moderne uitstraling met veel staal en glas en ondergrondse perrons. Het biedt regionale, forensen-, intercity- en internationale treindiensten naar tal van steden binnen Italië zoals Rome, Napels en Florence en u kunt er op de hogesnelheidstrein (TGV) tussen Parijs en Milaan stappen.

  Met meer dan 65 jaar in de internationale autoverhuurindustrie bent u bij Auto Europe aan het juiste adres voor voordelige autoverhuur op meer dan 24.000 locaties wereldwijd. Behalve standaard autoverhuur, biedt Auto Europe ook luxe autoverhuur en camperverhuur aan. Dankzij onze langstaande samenwerkingen met de beste lokale en internationale autoverhuurbedrijven hebben onze klanten een ruime keuze uit hoogwaardige voertuigen op tal van handige locaties in heel Italië waardoor er altijd wel een passend voertuig voor uw reis en budget bij zit. En dankzij onze regelmatige aanbiedingen en promoties kunt u nóg meer besparen op uw autohuur. Neem telefonisch contact op met onze huurspecialisten via +31 85 001 2614 voor een vrijblijvende offerte of boek eenvoudig online met behulp van onze zoekmachine hierboven. Lees voordat u boekt ook eens de autohuur beoordelingen in Turijn van onze klanten en boek pas echt met vertrouwen!

  Stationsinformatie

  Station Turijn Porta Susa is een van de twee belangrijkste stations van de stad en is gebouwd in 1868. Sindsdien is het gebouw meerdere keren verbouwd en gerenoveerd en tegenwoordig heeft het een modern uiterlijk met glas en staal. Ook de spoorlijnen werden tussen 2006 en 2013 aanzienlijk uitgebreid waardoor het station nu zes ondergrondse perrons. Voor veel treinen is het station een tussenstop van en naar station Turijn Porta Nuova, waaronder treinen naar Venetië, Rome, Napls en Florence. Op Porta Susa kunt u op de hogesnelheidstrein stappen naar Parijs.

  Waar kan ik mijn huurauto ophalen op Turijn Porta Susa treinstation

  Een auto huren op Turijn Porta Susa treinstation is ideaal vanwege zijn centrale ligging en dankzij het grote aanbod verhuurbedrijven die aanwezig is op het station vinden klanten gegarandeerd een passend voertuig voor de beste prijs. De balies van de verhuurbedrijven bevinden zich ofwel is het stationsgebouw zelf of direct buiten het station, onder meer in Via Nizza en Via Paolo Sacchi. Zorg dat u bij het ophalen een geldige creditcard kunt overleggen met voldoende saldo voor de borg, evenals een geldig identiteitsbewijs en rijbewijs. Doorgaans is één creditcard op naam van de hoofdbestuurder - die overigens ook zelf aanwezig moet zijn - voldoende, maar afhankelijk van de voertuigcategorie kan het verhuurbedrijf twee creditcards op naam van de hoofdbestuurder verlangen, bijvoorbeeld voor luxe auto's. De borg die wordt geblokkeerd, wordt bij het inleveren weer vrijgegeven, mits de auto in dezelfde wordt ingeleverd als deze is opgehaald.

  Hertz autoverhuur op Turijn Porta Susa treinstation Hertz autoverhuur op Turijn Porta Susa treinstation
  Corso Bolzano 14,
  10122 Turijn, Italië

  +39 34 8123 6396
  Openingstijden:
  Ma - vrij: 08:00 - 13:00 uur, 14:00 - 19:00 uur
  Za: 08:00 - 18:00 uur
  Zo: 08:00 - 13:00 uur
  Maggiore autoverhuur op Turijn Porta Susa treinstation Maggiore autoverhuur op Turijn Porta Susa treinstation
  Via Nizza 2,
  10125 Turijn, Italië

  +39 011 650 3013
  Openingstijden:
  Ma - vrij: 08:00 - 13:00 uur, 14:00 - 18:00 uur
  Za: 08:00 - 12:30 uur
  Zo: gesloten
  Sixt autoverhuur op Turijn Porta Susa treinstation Sixt autoverhuur op Turijn Porta Susa treinstation
  Via Paolo Sacchi 3,
  10121 Turijn, Italië

  +39 02 9475 7979
  Openingstijden:
  Ma - za: 08:00 - 20:00 uur
  Zo: 09:00 - 18:00 uur

  Stationsfaciliteiten

  Als een van de twee belangrijkste stations van Turijn biedt het station alle reguliere voorzieningen en faciliteiten voor een aangename reis. Treinkaartjes kunt u kopen bij de loketten en kaartautomaten op de verdieping van de perrons, een verdieping lager dan de begane grond, met uitzondering van kaartjes voor treinen van de SNCF en de TGV naar Parijs. Deze kaartjes moeten online worden gekocht. Verder vindt u in het stationsgebouw meerdere pinautomaten en diverse bars en eet- en drinkgelegenheden. Tot slot kunnen reizigers in het gehele stationsgebouw gebruik maken van gratis WiFi. Om hiervan gebruik te kunnen maken, moet u wel over een social media account en mobiel nummer voor sms-controle beschikken. Er is geen bagageopslag beschikbaar op het station, maar hiervoor kunt u eventueel wel terecht op station Turijn Porta Nuova dat één stop verwijderd is.

  Hoe komt u van en naar het station van Turijn Porta Susa

  Station Turijn Porta Susa is centraal gelegen in Turijn waardoor het eenvoudig lopend of met het openbaar vervoer te bereiken is. Deze centrale ligging is dan ook een van de belangrijkste redenen dat klanten kiezen voor autoverhuur op Turijn Porta Susa treinstation. Zo ligt het op ongeveer twintig minuten lopen van Piazza San Carlo en een half uur van de Antonelliana toren. Bovendien is het maar iets meer dan twintig minuten lopen naar het andere belangrijke treinstation van de stad, Turijn Porta Nuova. Station Porta Susa is goed aangesloten op het openbaar vervoersnetwerk van de stad en wordt aangedaan door stadsbussen en trams die het station met de rest van de stad verbinden. Het station heeft zelfs een eigen metrostation waar u op de M1 metrolijn kunt stappen die tussen Fermi en Lingotto rijdt en zowel station Porta Susa als station Porta Nuova aandoet. Indien u liever gebruik maakt van de taxi, kunt u de taxistandsplaats buiten het station vinden. Officiële taxi's zijn te herkennen aan de crèmekleur met een taxibord op het dak en een metertje.

  Parkeertips

  In de buurt van het station bevinden zich meerdere parkeergarages en/of -terreinen, maar het station heeft ook een eigen parkeergarage die veel plaats biedt, ook voor mensen met een verminderde mobiliteit. Deze ligt op slechts twee minuten lopen van de perrons waardoor het ideaal is om uw huurauto te parkeren tijdens de autohuur op Turijn Porta Susa treinstation terwijl u de stad induikt en de omgeving verkent. De autoverhuurbedrijven die op of in de buurt van het station aanwezig zijn, hebben in deze parkeergarage ook hun eigen aangewezen parkeerplekken waar de huurauto's staan geparkeerd.

  Ook elders in de stad is er voldoende parkeergelegenheid, waaronder 25 parkeergarages die worden beheerd door de gemeente. Het is eventueel ook mogelijk op straat te parkeren, maar let goed op waar dit is toegestaan. Zo is parkeren voor iedereen toegestaan in blauwe parkeervakken, terwijl parkeren in gele parkeervakken alleen beperkt is toegestaan of alleen voor mensen een verminderde mobiliteit. Parkeren op straat kan zowel gratis als betaald zijn, dus let goed op de borden voor eventuele beperkingen en tijdslimieten. Parkeerkaarten kunnen worden gekocht bij de meeste tabaks- en krantenwinkels en bij parkeerautomaten. In sommige delen van de stad is het mogelijk om online te betalen (Telepark), maar om hiervan gebruik te kunnen maken, moet u uzelf registreren op de website.

  Handige links

  Toeristische informatie Turijn (Engelstalig)