Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  VOORDELIGE AUTOVERHUUR OP TOULOUSE AIRPORT

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd
  Waarom via ons boeken?
  • Vergelijk verhuurders voor de beste tarieven
  • Geen annuleringskosten tot 48 uur voor aanvang van de autohuur
  • Geen creditcardkosten
  • Callcenter 7 dagen per week bereikbaar
  • Meer dan 24.000 verhuurlocaties wereldwijd

  Auto huren op Toulouse Airport - Vind uw perfecte huurauto

  Toulouse heeft ontelbare historische bezienswaardigheden zoals basilieken, kathedralen en andere prachtige oude gebouwen. De stad wordt ook wel "De roze stad" (la Ville Rose) genoemd, vanwege haar unieke architectuur en het gebruik van rozerode terracottastenen. In Toulouse vindt u bijzondere oude wijken met een dynamische sfeer, waar diverse culturele evenementen worden gehouden. Boekt u goedkoop een huurauto op Toulouse Airport, dan is een bezoek aam het oude stadhuis, het Capitool, een must. Er zijn in deze stad meerdere mooie musea, waaronder een ruimtevaartvaartmuseum, en ook is er een prachtige Japanse tuin, de Jardin Japonais, met mooie, zeldzame bloemen, een waterval, een meertje en er is zelfs een plek ingericht waar bezoekers kunnen mediteren. Voor culinair genot is ook gezorgd. Er zijn talrijke eersteklas restaurants, zoals The Flowers Café of Michael Sarran. En voor iedereen die nog meer wil reizen, is het een overweging waard naar het nabijgelegen Spanje te rijden.

  Een auto huren op Toulouse airport regelt u bij Auto Europe, zodat u zeker bent van de scherpste prijs en de beste service. Dankzij een enorme keuze aan voertuigen en onze jarenlange ervaring zult u beslist de perfecte auto vinden om uw vakantie in Frankrijk zorgeloos tegemoet te zien. Liever eerst wat ervaringen van andere klanten lezen? Dat kan op onze pagina met alle autohuur beoordelingen in Toulouse.

  Luchthaven informatie

  Het vliegveld van Toulouse is een internationale luchthaven die deels in Blagnac ligt, op circa 6 km ten noordwesten van het centrum van de stad. Er worden jaarlijks ongeveer 9 miljoen passagiers vervoerd, met vluchten naar circa 74 Europese en Noord-Afrikaanse bestemmingen evenals enkele transatlantische vluchten.

  Toulouse-Blagnac Airport (TLS)
  Adres: 31703 Blagnac, Frankrijk
  Telefoonnr.: +33 825 38 00 00
  Location: Frankrijk
  Luchtvaartmaatschappijen die vanuit Nederland op Toulouse airport vliegen: Directe vluchten worden vanaf Amsterdam aangeboden door KLM en Air France.

  Waar kan ik mijn huurauto ophalen op de luchthaven van Toulouse

  Er zijn meerdere bedrijven die autoverhuur op Toulouse airport aanbieden. Alle balies zijn te vinden in Hal C. Aangezien het aanbod niet onbegrensd is, is het verstandig ruim van tevoren te reserveren om teleurstelling te voorkomen. Zorg er in elk geval voor dat u alle benodigde documenten paraat heeft. Dit zijn uw Auto Europe huurvoucher, uw rijbewijs, uw paspoort of identiteitskaart, en een geldige creditcard die op naam van de hoofdbestuurder moet staan. Als u nog vragen heeft, aarzel dan niet contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar, zodat een aangename autohuur vanaf de luchthaven van Toulouse gegarandeerd is.

  Openingstijden verhuurbedrijven (onder voorbehoud)

  Sixt Autoverhuur op Toulouse Airport Sixt op Toulouse Airport
  Blagnac
  Toulouse, Frankrijk 31703

  + 33 820 007 498
  Openingstijden:
  Ma - Vr 07:00 - 23:59 uur
  Za 08:00 - 22:00 uur
  Zo 08:30 - 23:59 uur
  Europcar Autoverhuur op Toulouse Airport Europcar op Toulouse Airport
  Blagnac
  Toulouse, Frankrijk 31703

  + 33 97740 3245
  Openingstijden:
  Ma - Vr 07:00 - 23:59 uur
  Za - Zo 08:00 - 23:59 uur
  Alamo Autoverhuur op Toulouse Airport Alamo op Toulouse Airport
  Blagnac
  Toulouse, Frankrijk 31703

  + 33 5.61.30.00.01
  Openingstijden:
  Ma - Vr 07:00 -23:30 uur
  Za 07:30 - 23:30 uur
  Zo 09:00 - 23:30 uur
  National Autoverhuur op Toulouse Airport National op Toulouse Airport
  Blagnac
  Toulouse, Frankrijk 31703

  + 33 5.61.30.00.01
  Openingstijden:
  Ma - Vr 07:00 - 23:30 uur
  Za 07:30 - 23:30 uur
  Zo 09:00 - 23:30 uur
  Enterprise Autoverhuur op Toulouse Airport Enterprise op Toulouse Airport
  Blagnac
  Toulouse, Frankrijk 31703

  +33 5.61.30.00.01
  Openingstijden:
  Ma - Vr 07:00 - 23:30 uur
  Za 07:30 - 23:30 uur
  Zo 09:00 - 23:30 uur

  Terminal

  De luchthaven heeft één terminal die is verdeeld in vier levels: hal A, B, C en D. Hal A werkt de regionale vluchten af, met 14 check-in balies en 8 gates. Hal B is gereserveerd voor vluchten van Air France, met 16 check-in balies en 10 gates. Dit is tevens de oudste hal op de luchthaven. In hal C worden lowbudget vluchten verwerkt, met 24 check-in balies en 6 gates. En in hal D tenslotte kunnen passagiers terecht die een internationale vlucht hebben geboekt. Hier zijn 14 check-in balies en 10 gates te vinden.

  Luchthavenfaciliteiten

  Er zijn talrijke faciliteiten op de luchthaven. Er is gratis WifFi, er zijn meerdere pinautomaten, punten waarop u gratis water kunt drinken uit een klein drinkfonteintje, en plaatsen waar u kunt werken. In de La Croix du Sud lounge kunt u televisie kijken (Engels- en Franstalig), en er is een automaat waar u drankjes en snacks kunt kopen. Er zijn meerdere outletwinkels te vinden op de luchthaven, waaronder Aelia Beaute, Casino Shop, FNAC, Safe Bag, Tie Rack, Dufry Duty Free, Ducs De Gasogne, Dufry Last Minute, La Bougle, Looping, La Tete Dans Les Etoiles, Mademoiselle Vernis, Parfois, Relay, Rituals, Tous, The Fashion Place, Stade Toulousain en Victoria Secret. Restaurants die u hier tegenkomt zijn Eric Kayser, La Panorma, Starbucks, Super Wild Coffee, J’Go L’Echoppe, Mas Q Menos, Factory and Co, Pret A Manger, Tribs, Victor en La Table Midi.

  Hoe kom ik van en naar de luchthaven van Toulouse

  Er zijn meerdere mogelijkheden naar de stad te reizen. De makkelijkste is natuurlijk middels autohuur op Toulouse airport. Met uw eigen huurauto heeft u alle vrijheid de stad in te rijden en te gaan en staan waar u wilt, wanneer u dat wilt. Als u om welke reden dan ook toch van het openbaar vervoer gebruik moet maken, zijn er verschillende opties. Er is een directe tramlijn die u in ongeveer 20 minuutjes naar de stad brengt. Een ticket kost € 1,70. Verder kunt u de bus nemen. De Airport shuttlebus kost € 8,- voor een enkele reis. Of u kunt buslijn 30 nemen, die naar de stad rijdt. Uiteraard kunt u ook een taxi nemen. Laat het personeel van de luchthaven weten dat u een taxi nodig heeft, en zij boeken graag een taxi voor u.

  Parkeertips

  Kiest u ervoor een auto te huren vanaf de luchthaven van Toulouse, dan zijn er 8 verschillende parkeergarages: de Parc Premium, P2 Proxi, P0 Express, Arret Minute Express, P5 Eco, P6 Eco, P1 Proxi and P3 Proxi. Parc Premium is op 1-2 minuten loopafstand vanaf de terminal. P2 Premium is ietsjes verder lopen, Arret Minute is de eerste 10 minuten gratis (is gedacht voor Kiss & Ride), P5 en P6 zijn op 10-15 minuten afstand met de bus. P1 Proxi en P3 Proxi zijn op 3 resp. 7 minuten lopen. De tarieven verschillen afhankelijk van de parkeertijd. In de stad Toulouse kunt u parkeren, maar let erop in welke parkeerzone u onderweg bent. Er zijn 13 verschillende kleurvariaties, die aangeven welke zone het is, en voor elke kleur gelden aparte regels. Let goed op wat er op de respectievelijke infoborden staat aangezien parkeerovertredingen beboet worden, iets wat u tijdens uw autoverhuur vanaf Toulouse Airport beslist wilt vermijden.

  Handige link

  Officiële website van Toulouse Airport


  Extra informatie over Toulouse Airport

  Toulouse-Blagnac Airport
  Blagnac
  Toulouse, Frankrijk 31703

  IATA Code: TLS
  ICAO Code: LFBO
  Wikipedia pagina (Engelstalig)
  Breedtegraad: 43.635
  Lengtegraad: 1.367778

  Algemene informatie: De luchthaven licht gedeeltelijk in de wijk Blagnac, op nog geen 8 km vanaf het centrum van de stad Toulouse vandaan.