Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  AUTOVERHUUR SICILY BY CAR

  • 8.9
  • 8.7
  • 9
  • 9.2
  • Algehele waardering
  • De baliemedewerkers
  • Staat van de auto
  • Service bij het inleveren
  March 16
  Always good service, nice people and good cars
  March 15
  Goed
  March 15
  Goeie Service en goeie auto
  Meer lezen

  Auto huren bij Sicily by Car: Alles wat u moet weten

  Sicily by Car autoverhuur - Auto EuropeSinds zijn oprichting in 1963 is het autoverhuurbedrijf Sicily by Car uitgegroeid tot één der toonangevende en betaalbaarste autoverhuurders in Italië. Het bedrijf begon zijn activiteiten in Sicilië maar inmiddels kunt u in het hele land vestigingen bieden waar u voordelig een auto kunt huren. Vanaf het noordelijkste deel tot ver in het zuiden van Italië heft Sicily by Car inmiddels meer dan 60 vestigingen. Deze zijn allemaal strategisch goed geplaatst op luchthavens, op treinstations of in stadscentra van grotere steden. Wilt u een auto huren bij Sicily by Car, dan kiest u voor een zeer goede en voordelige mogelijkheid, Italië te ontdekken.

  Als bemiddelaar voor huurauto's is Auto Europe al meer dan 65 jaar actief, en dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij solide samenwerkingsverbanden opgebouwd met serieuze en betrouwbare partners, waardoor wij de beste huurtarieven aan onze klanten kunnen doorgeven. Auto Europe biedt een enorme keuze aan voertuigen, en tevens kunt u bij ons terecht als u een camper wilt huren of een luxe auto. Wij kiezen onze partners zorgvuldig uit en zijn ervan overtuigd dat Sicily by Car onze klanten een uitstekende service zal verlenen.

  Sicily by Car autoverhuur: voordelig op weg met een top huurauto

  In 1997 lanceerde Sicily by Car zijn nieuwe merk, Auto Europa - natuurlijk niet te verwarren met Auto Europe. Met dit nieuwe dochterbedrijf richtte Sicily by Car zich met name op toeristen en zakenreizigers, met aantrekkelijke aanbiedingen voor deze doelgroepen. Op deze wijze kon het bedrijf steeds meer vestigingen in Italië openen.

  Sicily by Car voert een modern wagenpark met meer dan 20.000 voertuigen. Ongeveer 55 jaar geleden werd het bedrijf opgericht door Tommasso Dragotto in Sicilië, die met slechts 4 auto's startte: Een FIAT 1100, 1300 en twee stuks FIAT 500. Vandaag de dag biedt het bedrijf talrijke huurautocategorieën aan, alsmede elektrische auto's, commerciële voertuigen en fietsen. U kunt ook een lange termijn autohuur boeken bij Sicily by Car.

  De voertuigen zijn goed onderhouden en uitgerust, en van recente makelij, variërend van minibus tot luxe wagen tot een compacte auto, wij zijn ervan overtuigd dat Sicily by Car de juiste huurauto voor u heeft. Dit bedrijf heeft zich ten doel gesteld, uitstekende klantenservice te bieden en klanten te laten profiteren van plaatselijke kennis. Met elke autohuur kunt u erop rekenen dat er in geval van pech onderweg 24/7 hulp zal worden geboden. Daarmee hebben onze klanten die in Italië onderweg zijn een bijzonder zorgeloze autohuurervaring.

  De unieke Sicily by Car autohuurervaring

  Als u van plan bent naar Italië op vakantie te gaan, één der uit historisch oogpunt rijkste landen in Europa, haal dan het meeste uit uw vakantie en overweeg een auto huren bij Sicily by Car. Rijd comfortabel en veilig door dit langgestrekte land en kom uitgerust op uw bestemming aan. Ontdek het prachtige Milaan in het noorden, het sfeervolle Rome of betoverende Palermo, om maar eens een paar steden te noemen. Wilt u het stadsleven ontvluchten, rijd dan langs de Amalfi kustlijn of naar het Comomeer om te ontspannen.

  Met behulp van ons snelle en veilige boekingssysteem kunt u heel eenvoudig uw huurauto zoeken, de prijzen vergelijken en uw boeking plaatsen. U zult eveneens optionele extra's kunnen toevoegen, zoals een kinderstoeltje of een GPS navigatiesysteem. Mocht u hulp nodig hebben, aarzel dan niet ons op te bellen onder nummer +31 85 001 2614. Ons deskundige team van de reserveringsafdeling staat u graag te woord. Wilt u een auto boeken van Sicily by Car, dan kunnen wij deze verhuurpartner met een gerust hart aanbevelen voor een prima autohuurervaring tegen een zeer aantrekkelijk tarief.