Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  VOORDELIGE AUTOVERHUUR IN OMAN

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd
  Waarom via ons boeken?
  • Vergelijk verhuurders voor de beste tarieven
  • Geen annuleringskosten tot 48 uur voor aanvang van de autohuur
  • Geen creditcardkosten
  • Callcenter 7 dagen per week bereikbaar
  • Meer dan 24.000 verhuurlocaties wereldwijd

  Auto huren in Oman - Beste tarieven gegarandeerd

  Het sultanaat Oman is misschien wel het meest fascinerende land op het Arabisch Schiereiland. De huidige sultan heeft het land toegankelijk gemaakt voor toeristen en daardoor is het sultanaat in vele opzichten gemoderniseerd, maar heeft het tegelijkertijd haar eigen cultuur weten te behouden. Boek een huurauto in Oman in de hoofstad Muscat en verken deze indrukwekkende stad met haar lange geschiedenis. Maak kennis met de kronkelige steegjes van Oud-Muscat en de soeks van Muttrah van het traditionele Oman, dat contrasteert met de moderne wijken Ruwi en Qurm.

  Ook cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in Oman. De meer dan 12.000 jaar oude geschiedenis van het land is nog steeds nadrukkelijk aanwezig in het huidige straatbeeld. In het land zijn meer dan 500 forten, kastelen en torens te bezichtigen die getuigen van een roemrijk verleden. Geniet tijdens uw reis van deze rijke historie en laat u verrassen door de schitterende natuur van Oman, zoals de 1700 km lange kustlijn met zijn prachtige stranden en koraalriffen en geniet van de walvissen en dolfijnen voor de kust. Auto Europe biedt autohuur aan in de bekendste steden van Oman. U heeft een ruime keuze aan auto's, tegen de laagste prijzen , maar tegelijkertijd met de hoogste kwaliteit en service. Hieronder volgt belangrijke informatie over auto huren in Oman.

  Voorwaarden voor autohuur in Oman

  De minimale leeftijd voor autohuur in Oman is 21 jaar. Er kan een toeslag gelden voor bestuurders jonger dan 25 jaar. De hoofdbestuurder dient minimaal 1 jaar in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Ook wordt een internationaal rijbewijs aangeraden. De hoofdbestuurder dient bij het ophalen van de huurauto in het bezit te zijn van een geldige credit card op zijn of haar naam. Voor meer informatie over autoverhuur Oman kunt u via het telefoonnummer +31 85 001 2614 contact met ons opnemen.

  Het reizen naar andere landen

  Het is niet toegestaan om naar andere landen te reizen.

  Handlige links

  Bestuurdersinformatie in Oman