Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  VOORDELIGE AUTOVERHUUR IN MONTRÉAL

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd
  Waarom via ons boeken?
  • Vergelijk verhuurders voor de beste tarieven
  • Geen annuleringskosten tot 48 uur voor aanvang van de autohuur
  • Geen creditcardkosten
  • Callcenter 7 dagen per week bereikbaar
  • Meer dan 24.000 verhuurlocaties wereldwijd

  Auto huren in Montréal - Beste tarieven met Auto Europe

  Montréal ligt in het zuid-oosten van Canada en is de hoofdstad van de Franstalige provincie Québec. Montréal ligt op een groot eiland in de rivier Saint Lawrence. Autoverhuur in Montréal is de beste mogelijkheid om deze unieke stad in Canada te leren kennen. In Montréal zijn de Franse invloeden duidelijk merkbaar. Montréal wordt ook wel het Parijs van Noord-Amerika genoemd, omdat het na de hoofdstad van Frankrijk één van de grootste steden is waar Frans de officiële taal is. In het centrum van Montréal staan moderne wolkenkrabbers naast oude gebouwen uit de Victoriaanse tijd en dat geeft de stad een unieke charme. Als u vanaf één punt de skyline wilt bekijken, beklim dan de berg Mont Royal (228 meter hoog) die middenin de stad ligt en geniet van het prachtige uitzicht over Montréal en de omgeving van de stad. Bijzonder in Montréal is de grote ondergrondse stad. Vanwege de strenge winters bevindt zich onder het straatniveau een complete stad met winkels, kantoren, musea en metrostations. Of u nu in de winter of de zomer Montréal bezoekt, deze "tweede stad" van Montréal is zeker een bezoek waard. Bezoek met een huurauto ook Ottawa, de hoofdstad van Canada, die ten westen van Montréal ligt.

  Auto huren in Montréal

  Met een huurauto in Montréal heeft u alle vrijheid om deze bijzondere stad en de omliggende regio in uw eigen tempo te ontdekken. Een auto huren in Montréal via Auto Europe is heel eenvoudig en geeft u grote flexibiliteit. Tot 48 uur voor vertrek kunt u uw reservering kosteloos annuleren. Als u een huurauto wilt reserveren of vragen heeft over autoverhuur in Canada, dan staan wij altijd voor u klaar. Via het telefoonnummer +31850012614 zijn onze reserveringsmedewerkers zijn 7 dagen in de week bereikbaar.

  Verkeer en parkeren in Montréal

  Montréal ligt aan verschillende snelwegen en daardoor is de stad vanuit alle windrichtingen goed te bereiken. Vanuit Montréal zelf kunt u via de snelweg nummer 40 naar Québec City in het noorden rijden. De stad Toronto ligt ten zuid-westen van Montréal en die bereikt u over de snelwegen 20 en 401. Het vliegveld van Montréal ligt in het zuiden van de stad en is via verschillende snelwegen goed te bereiken. Uw huurauto in Montréal kunt u overal in de stad tegen betaling parkeren.

  Handige links:

  Officiële luchthaven site Montréal Airport