Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  VOORDELIGE AUTOVERHUUR IN HALIFAX

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd

  Auto huren in Halifax - Vind uw perfecte huur

  De havenstad Halifax ligt in het zuid-oosten van Canada in de provincie Nova Scotia. Halifax ligt op een schiereiland aan de Atlantische Oceaan. Met autohuur in Halifax kunt u deze levendige havenstad en de natuurrijke omgeving het beste verkennen. Bezoek het bijzondere stervormige Fort George, dat middenin het centrum van Halifax ligt. Of bezichtig de klokkentoren van Halifax. Deze opvallende witte toren met groene daken is tevens het symbool van de stad. Wandel door het gezellige havendistrict met gebouwen uit de negentiende eeuw en kijk uit over de boten in de haven. De stad Halifax ligt in een waterrijk gebied met tientallen meren. Rij met uw huurauto naar deze prachtige meren of bezoek één van de vele natuurgebieden, die vlakbij de stad liggen en geniet van het mooie kustlandschap van Halifax. Niet alleen in de omgeving van Halifax, maar ook als u met uw voordelige huurauto in Halifax door de stad rijdt, vindt u natuur. In Halifax zijn meerdere grote stadsparken aan het water die uitnodigen tot een heerlijke wandeling.

  Auto huren in Halifax

  Met autoverhuur in Halifax huurt heeft u alle mogelijkheden om deze stad en de omgeving van Halifax op uw eigen manier te ontdekken. Huur een auto bij Auto Europe en u profiteert van onze uitstekende service. U kunt uw huurauto eenvoudig en veilig online boeken op onze website. Bij de reservering betaalt u geen extra credit card kosten. Wilt u een huurauto in Halifax reserveren of heeft u vragen over autoverhuur in Canada, dan kunt u ons bereiken via het telefoonnummer +31850012614. Onze reserveringsmedewerkers zijn 7 dagen in de week bereikbaar.

  Verkeer en parkeren in Halifax

  Halifax ligt aan de Atlantische kust en is via meerdere snelwegen te bereiken. Het vliegveld van Halifax ligt ten noorden van de stad. Over de snelweg 102 kunt u vanuit de stad naar het vliegveld rijden. Over de snelwegen 102, 104 en nummer 2 rijdt u richting de Canadese stad Québec. De omgeving en de kustregio rond Halifax kunt u over een uitstekend wegennet bereiken. Als u uw autohuur in Halifax wilt parkeren, dan kunt u tegen betaling uw auto op een parkeerplaats achterlaten.

  Handige links:

  Officiële luchthaven site Halifax Airport