Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  VOORDELIGE AUTOVERHUUR OP MAURITIUS

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd

  Auto huren op Mauritius - Vind uw perfecte huur

  Mauritius is een eiland in de Indische Oceaan. Het ligt ongeveer 2000 km ten oosten van Afrika en ongeveer 850 km ten oosten van Madagascar. Het eiland is een ideale zonbestemming en bovendien vindt u op het eiland ook veel natuurschoon en zeldzame diersoorten. Bezoek met een huurauto op Mauritius bijvoorbeeld de vele vulkanen die verspreid over het eiland liggen of verken de watervallen en tropische regenwouden, die zich in het binnenland van het eiland bevinden. Ook vindt u er prachtige koraalfriffen, waardoor het ook voor duikers een ideale vakantiebestemming is.

  Met autohuur op Mauritius ontdekt u de hoofdstad Port Louis op uw eigen tempo. Hier vindt u nog overblijfselen van de koloniale geschiedenis van het eiland. Maar het land staat toch het meest bekend om zijn prachtige stranden, waar het het hele jaar goed vertoeven is. Met een gemiddelde temperatuur van 20° Celsius in de winter en 30° Celsius in de zomer is het eiland uitermate geschikt voor een relaxende zonvakantie. Hieronder volgt belangrijke informatie over auto huren op Mauritius.

  Voorwaarden voor autohuur op Mauritius

  De minimale leeftijd voor autohuur op Mauritius is 21 jaar. Er kan een toeslag gelden voor bestuurders jonger dan 25 jaar. De hoofdbestuurder dient minimaal één jaar in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Ook wordt een internationaal rijbewijs aangeraden. De hoofdbestuurder dient bij het ophalen van de huurauto in het bezit te zijn van een geldige krediet kaart op zijn of haar naam. Voor meer informatie over autoverhuur op Mauritius kunt u contact met ons opnemen via het telefoonnummer +31850012614.

  Het reizen naar andere landen

  Het is niet toegestaan om naar andere landen te reizen.

  Handlige links

  Luchthaven op Mauritius

  Wagenpark op Mauritius

  Bestuurdersinformatie op Mauritius