Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  VOORDELIGE AUTOVERHUUR IN MAROKKO

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd
  Waarom via ons boeken?
  • Vergelijk verhuurders voor de beste tarieven
  • Geen annuleringskosten tot 48 uur voor aanvang van de autohuur
  • Geen creditcardkosten
  • Callcenter 7 dagen per week bereikbaar
  • Meer dan 24.000 verhuurlocaties wereldwijd

  Auto huren in Marokko - Boek en bespaar

  Marokko is een land in Noord-Afrika en behoort samen met Tunesië, Libië, Maurtinanë en Algerije tot de zogenaamde Maghreb landen. Het land kent een eeuwenoude geschiedenis en heeft vele culturele bezienswaardigheden. Boek een huurauto in Marokko en bezichtig Rabat, de hoofdstad van Marokko. Hier vindt u vele musea met overblijfselen uit de Romeinse tijd, exotische tuinen en historische bezienswaardigheden. Bezoek bijvoorbeeld het mausoleum van Koning Mohammed V, de stichter van de huidige staat Marokko.

  Verken met een huurauto Casablanca, de grootste stad van Marokko. Deze stad werd gebouwd naar het voorbeeld van het Franse Marseille en lijkt daardoor erg op een Europese stad. Hier kunt u genieten van de prachtige bouwwerken, zoals de Hassan II moskee. Deze moskee heeft de grootste minaret ter wereld. Ook bevindt zich in de stad het Joods Museum, het enige Joodse museum in een Islamitisch land.

  Auto Europe biedt voordelige autoverhuur in Marokko aan in vrijwel alle steden van het land, zoals in Casablanca, Marrakech, Rabat, en meer. Bij ons heeft u een ruime keuze aan voertuigen met een hoge kwaliteit, maar tegen de scherpste prijzen. Hieronder staan een aantal belangrijke zaken waar u op dient te lettten als u een auto huren wilt in Marokko. Voordat u boekt liever eerst wat ervaringen van anderen lezen? Ga naar onze pagina met daarop alle autohuur beoordelingen in Marokko.

  Auto huren in Marokko - Voorwaarden

  De minimale leeftijd voor autohuur in Marokko ligt tussen de 21 en 25 jaar. Er kan een toeslag gelden voor bestuurders jonger dan 25 jaar. De hoofdbestuurder dient minimaal één jaar in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Ook wordt een internationaal rijbewijs aangeraden. De hoofdbestuurder dient bij het ophalen van de huurauto in het bezit te zijn van een geldige krediet kaart op zijn of haar naam. Voor meer informatie over een auto huren in Marokko kunt u contact met ons opnemen via het telefoonnummer +31850012614.

  Het reizen naar andere landen

  Het is niet toegestaan om met uw huurauto buiten Marokko te reizen.

  Handlige links

  Luchthaven in Marokko

  Bestuurdersinformatie in Marokko