Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  VOORDELIGE AUTOVERHUUR OP MALLORCA AIRPORT

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd
  Waarom via ons boeken?
  • Vergelijk verhuurders voor de beste tarieven
  • Geen annuleringskosten tot 48 uur voor aanvang van de autohuur
  • Geen creditcardkosten
  • Callcenter 7 dagen per week bereikbaar
  • Meer dan 24.000 verhuurlocaties wereldwijd

  Auto huren op Mallorca Airport met Auto Europe

  Auto Europe werkt al zestig jaar samen met verhuurbedrijven wereldwijd zodat wij onze klanten de beste service kunnen bieden, evenals de laagste prijs en een brede selectie huurauto's. Bij ons kunt u niet alleen een auto huren op Mallorca Airport, u heeft ook de keuze uit meer dan 24.000 locaties in 180 landen. Lees beoordelingen van autohuur op Mallorca zodat u zeker weet: Met Auto Europe begint voor u een heerlijk zorgeloze vakantie op Mallorca!

  Vliegveld informatie

  Palma de Mallorca Airport (PMI)
  Officiële naam: Aeropuerto de Palma de Mallorca
  Adres: 07611 Palma de Mallorca, Islas Baleares, Spanje
  Telefoonnummer: +34 902 40 47 04
  Locatie: De luchthaven ligt op ongeveer zeven kilometer afstand van Palma de Mallorca, vlakbij het dorp Can Pastilla.
  Luchtvaartmaatschappijen op Mallorca Airport: Er vliegen ongeveer tachtig luchtvaartmaatschappijen op Mallorca Airport. Enkele voorbeelden zijn British Airways, Lufthansa, Ryanair en EasyJet.

  Terminals

  Mallorca Airport is de op twee na grootste luchthaven van Spanje. De terminal bestaat uit vier secties: A, B, C en D. De boarding gates zijn verdeeld over deze secties. U vindt de aankomsthal op de begane grond, net als de bagagehal.

  U kunt op de tweede verdieping inchecken. De ingang naar de vier verschillende secties zijn op de vierde verdieping. Sectie A bevindt zich in het noorden van de terminal, sectie B heeft slechts acht gates en bevindt zich in het noordoosten, sectie C is het grootst en bevindt zich in het oosten en sectie D ligt in het zuiden. Voor meer informatie of assistentie kunt u terecht bij de informatie balie. Deze bevindt zich achter de veiligheidscontrole.

  Huurauto ophalen en afleveren

  De balies van de verhuurbedrijven waar u een auto huren op Mallorca Airport kunt bevinden zich in de aankomsthal en in de parkeergarage tegenover de terminal.

  Verhuurbedrijf Openingstijden
  Atesa 07.00 tot 23.00 uur
  Avis 07.30 tot 23.59 uur
  Budget 07.30 tot 23.59 uur
  Centauro 07.00 tot 23.00 uur
  Europcar 07.00 tot 23.59 uur
  Goldcar 07.00 tot 23.00 uur
  Interrent 07.00 tot 23.59 uur
  Record 07.00 tot 23.00 uur

  Luchthaven faciliteiten

  Mallorca Airport heeft een overvloed aan winkels, cafés en restaurants. De meeste etablissementen vindt u op de vierde verdieping, hoewel er ook enkele cafetaria's en winkels op de begane grond en de tweede verdieping zijn. Op de begane grond vindt u ook een aantal geldautomaten en een balie waar u toeristische informatie kunt opvragen.

  Routebeschrijving van en naar de luchthaven

  De luchthaven is gemakkelijk te bereiken via de autovia de Levante, oftewel de Levante snelweg; indien u kiest voor autoverhuur op Mallorca Airport duurt deze rit ongeveer vijftien minuten. Vanaf de luchthaven kunt u ook eenvoudig andere steden en dorpen bereiken. U kunt vanaf de Levante snelweg de Ma-13 nemen en zo binnen ongeveer veertig minuten Alcudia bereiken.

  Indien u ervoor heeft gekozen om uw huurauto op te halen in het centrum van Palma de Mallorca, dan kunt u vanaf de terminal de bus nemen. Bus 1 stopt bij de boulevard aan de zee en op andere toeristische plekken. Deze bus rijdt in de winter ongeveer elke vijftien minuten van 06.00u 's ochtends tot 01.10u 's ochtends, en in de zomer van 06.00u 's ochtends tot 01.50u 's ochtends. De route van bus 21 ligt tussen de luchthaven en vele hotels langs Playa de Palma. Bus 21 rijdt elke dertig minuten in de winter van 07.00u 's ochtends tot 22.10u 's avonds, en in de zomer van 07.00u 's ochtends tot 12.30u 's ochtends. Beide bussen hebben een halte op de begane grond en op de tweede verdieping van de terminal.

  Parkeertips

  Het is geen probleem om in Palma de Mallorca te parkeren, zolang u de volgende richtlijnen volgt. Zoals in veel andere hoofdsteden is een auto huren eenvoudig. Echter, gratis parkeren in het centrum van de stad is lastig, maar er zijn voldoende parkeergarages. Indien u op straat parkeert let er dan op dat het verboden is om in de gele zones te parkeren. Parkeren in de blauwe zones is toegestaan; u dient te betalen bij de parkeermeter.

  Klik hier als u meer informatie wilt over het rijden in Spanje.

  Handige links

  Mallorca Airport Website